Bunlar, iman edenler ve Allah’ı zikrederek kalpleri huzura kavuşanlardır. Bilesiniz ki kalpler ancak Allah’ı zikrederek huzura kavuşur.
Rad Suresi
İkindi ezanı ile cuma gününe girdik bi iznillah o zaman ahiret heybemizi zikir çekerek dolduralım🌹
Bu anket işi yeni mi güzel olmus
6sini okudum 4unude okuycam burazdan inşallah
Hayırlı Cumalar 🌹
100 estağfurullah 100 la ilahe illah 100 Allahümme Salli çekiyorum canım oy birine kabul etti
Coklu oy yaptim aslinda
Oldu canim tekrardan denedim
Tamam canimin ici Allah kabul etsin 🌹🌹🌹🌹🌹
Kız kendime namaz grubundan sandım 🫢😂 ne güzel olmuş buraya da atman ♥️
Demiii 10 tane eklenebilyormus hep buraya bu ozellik gelsn istemistim 🦋 sevap point kasucaz sjsjsj
Ahaha evet ♥️
Allah razı olsun 🤲❤️
Estağfiullah, la ilahe illallah, HasbunAllah ve nimel vekil okudum abdestli kıbleye dönük şekilde geri kalanı da Okumak istiyorum kıbleye dönük abdestli mi okumam lazım yoksa oturduğum yerden okuyabilir miyim?
Allah sen den de senin sevdiklerinden de razi olsun her halukarda okuyabilirsin en ahsen olan abdestli ve kıbleye dönük olanıdır tabi dilersen yatakta yatarken de okuyabilirsin Rabbim kabul etsin.
Aminn inşallah 🤲🤲teşekkür ederim kaydettim programa okuyacağım inşallah bugün ve yarın
Hepsi bitti hocam 🤲🤲🤲sayenizde boş geçmedi günüm 🤲❤️
Selamünaleyküm güzel hocam 😊 Rad suresi çocuklar için çok iyi diye duydum. Nasıl okunması gerekiyor, bir süresi yada sayısı var mı?
Aleyküm selam Rad Suresini her gün bir kere oku veya dinle. Okumadan veya dinlemeden önce muhakkak niyet et evladımın huzurlu mutlu ahlaklı bir çocuk olması niyetiyle okuyorum veyahut dinliyorum diye. Ben her gün Kehf ve Rad dinliyorum.
Tamam dır Allah razı olsun ♥️
İşlerimi tamamlayıp çekiyorum hemen
Rabbim kabul etsin
pazartesi gunu sinavim var okuyan herkesten dua beklerim❤️❤️❤️
Oyy pazartesi oyy
1,489,639 soru
24,346,843 cevap
346,284 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın