0 oy
156 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,509 puan) tarafından

Suçum  yokken yok yere çok ahımı aldilar çok ustume geldiler her gün her ezan okunduğunda aklıma geldiği her an canımın yandigi kadar canları yansın rezillik görsünler kalbimi kırdıkları kadar kirilsinlar diye çok Bedia eetim yaptiklari iyi seylerde bile huzur bulmasinlar dedim beduam bir bir tuttu ve tutacak  onları gördükçe içimden layığıni buldu sevinci var ,, ben çok yaralandım çok kirildim o sevinç o yüzden.

2 Cevaplar

+2 oy
önce (620 puan) tarafından

Zalimden başkasına beddua etmek haramdır canım , beddua çok tehlikeli bir durum, her zaman Allah'a emanet et. Beddua döner dolaşır senide bulur cocugunu da aileni de belli olmaz , o yüzden ağzından çıkacak kelimelere dikkat et canım her zaman Allah'a havale et Allah mutlaka cezasını misli misli verecektir 

önce (3,509 puan) tarafından

Derdi verende çıkaran da Allah tabiki işte insan inbazen sırf kendi cikarlari için haksızlık yaptıkları için beduam onlara .. beni çocuklarım dan uzak Allah'a havale ettilerimden çıkıyor bir bir 

önce (1,856 puan) tarafından

Evet bende böyle düşünüyorum. Ama görümcem kocasına ediyor ölsn flan diye o nasl dönüp dolaşıp onu bulmuyor bunu da anlamıyorum. 

önce (620 puan) tarafından

Hilal canım illaki ölüm ile sonuçlanacak değil , sağlığından olur, bereketinden olur malından mülkünden olur. Herşey olabilir yani 

-Reklam-
0 oy
önce (41 puan) tarafından

Hamileyken eşim ve ailesi değil ama aileden bir tanıdık tarafından çok zarar ugratildim incindim eşim o zaman uzaktaydı hayatta kimseye beddua etmisligim yoktur çok nadirdir iki yıl geçmedi öyle güzel çıkardı ki Rabbim ahımı sen hakkini Allah'a teslim et gerisini unut 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 341 göst.
+1 oy
14 cevap 437 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Efulimmmmm (7,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu