0 oy
293 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,241 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Son 2 3 postumuda da anlattığım gibi sürkeli küfür eden biriyle evliyim. Dün aradı petekleri açtım ben havalar soğuk olduğu için petekleri kapat sadece oturduğun odadaki peteği aç dağalgaz faturası çok gelir dedi ( hiçbir şekilde birikimimiz altınımız falan yok kendinde para toplamak için ) ama baya  hakaret etti. Evde toplam 4 petek var. 3 tane kapattım 1 tane açtım. Az önce peteklerin kaçta açmışsın dedi 50'de dedim. Kaynım bana 50de aç demişti. ( Biz bu eve bu sene taşındık ben daha önce doğalgazlı evde oturmadığım için kaç derecede açmam gerektiğini bilmediğimden dolayı kaynımı dinleyip 50de açtım bı kaç gün önce ) 

Bana dedi ki fatura çok gelecek işte sen beni hiç düşünmüyorsun sakın benden birşey kıyafet falan birşey isteme al diye. Bende dedim ki Allah beni sana muhtaç etmesin. O da telefonu yüzüme kapattı. Ben yazdım dedim böyle ergen Ergen hareketleri bırak falan bana dedi ki ; 

Beni Delirtme

Allah Seni Kahretsin İnşallah

Senden Nefret Ediyorum

Kuranı Kerim Sen Bana Zerre Acımıyorsun

Lanet Olsun Sana

Ne Pis Bişey

Ulan Ben 3_4 Aydır Burdayım Diyorum Biseylerden Hele Tasarruf Et

Hala Bana Diyor Böyle Şöyle

Lan Evimde Zaman Gecirmek İstiyorum 

Beni Borca Sokup Duruyorsun

Sana Daha Nasıl Anlatayim

Biraz İnsan Düşünceli Olur

Bir Kuruş Birikmiş Paramız Yok

Senin Bana Yaptığını Kâfir Yapmaz

Yeter Be

Allah Senin Gibi Haini Kimseye Nasip Etmesin

Pis Hain

Düşmanım Mısın Nesin

Ulan Hiç Mi Acımıyorsun

Köpek Gibi Olacaksın Sen Dur

Bunlar onun mesajları kopyaladım buraya. Bana acımıyorsun dediği yer de ben şehir dışına gittim teyzemlere eve gelince alışveriş yaptım yiyecek falan aldım o da kaynım beni götürdü markete ( Tek başıma çıkmam yasak ) o günden beri sen bana acımıyorsun para harcıyorsun diyor. Birde bu tartışmanın öncesinde oğlumun kıyafetleri ona çok küçülmüş ona kıyafet almam lazım dedim sanırım bir de bu yüzden bana acımıyorsun dedi.

Ben çok yoruldum yaşadığım şehir soğuk bir şehir. Bende gidip kombinin şantelini indirdim açmayacam dedim donalım dedim. Bende biraz sinirlendim artı ağzımı bozdum çünkü artık çok yoruldum insanım bende. Bol bol delil toplamaya çalışıyorum. Ailem bana kırgın babam abim 1 buçuk senedir konuşmuyoruz. Annem oğlum doğduğundan beri 6 aydır benimle mesajlaşıyor bugün ilk defa benimle görüntülü konuştu. 

Ailemin benimle konuşmama sebebi de zamanında biz boşanma noktasına geldik ailem boşan sana kötü davranıyor arkandayız dedi ama ben korktum boşanmaktan. Yani anlarsınız belki gerçekten korktum dul damgası yemek istemedim. Bunu nasıl aşabilecem bilemedim zor geldi işte. Bende geri dönünce ailem benimle konuşmayı kesti 

Öyle işte tekrar o kapıya gitmek ne bileyim ailem nasıl bir tepki gösterir bilmiyorum çok zor geliyor herşey üstelik oğlumu ister çekinmeli olur belki yıllarca sürer yani çok zor bir süreç Ne yapmam lazım bilmiyorum artık gücüm kalmadı 

image

image

9 Cevaplar

+2 oy
önce (1,225 puan) tarafından

Hâlâ daha dul diyenler var mı ya ? 

E devlette kimlikte resmi kurumda bile dul diye bir kavram yok artık . Sene 2026'ya gireceğiz artık 2000'li çağlardan çıkın . Bol bol kanıt toplamana gerek yok bu mesajlar bile yeterli artık yeter bacım boşanda kurtul şu lanet şeytan suratlı nonoştan.

Karısından çocuğundan kısan bir erko benim gözümde net nonoştur. Bakamayacaksa evlenmesin lan bunlar . Ay nasıl sinirlendim 

önce (1,241 puan) tarafından

Boşanma noktasına geldiğim zaman biri bana boşver çok dul insan var deyince ordan aklıma kaldı o kelime. Ağrıma gitmişti. 

Şuan evde sadece 1 Petek açabiliyorum o da 40 derece olmak zorunda fazlası yasak

Afedersin ama s*carım böyle erkeğe . Paçalarımızdan borç akıyor , bataklıktayız buna rağmen tuvalet ve banyonun bile peteği açık yeter ki çocuklar üşümesin diye. Boşa kızım daha neyin kanıtını toplayacaksın? Bul iyi bir avukat . Ailen sana Gül gibi bakar 

Evde çocuk olmadığı için oğlumda 6 aylık tek bi odanın peteği açık olsa yeter onun için beni düşünen yok zaten 

İsterse 1 aylık bebek olsun. Ne demek tek petek. Ayrıca o gerzek kocan olacak ayıya söyle, tek petek çalışınca daha çok enerji harcıyor . Siz tasarruf yapmıyorsunuz. Açmadığın peteklerin parasını da ödüyorsun 

Anlamaz ki

Bakın mesajları bıraktım yukarıya petek için ettiği küfürlere bakın 

-Reklam-
+1 oy
önce (10,705 puan) tarafından

Dul diye bir kavram artık yok 

Ailen ne güzel arkandaymış o fırsatı iterek hata etmişsin ama şu durumunu görüp kırgın zaten kalmazlar dşye düşünüyorum 

Delil olarak bu mesajlar yeterde artar 

Afedersin ama senin insani şartlarda yaşamanı istemeyen bir adama neden ömrünü heba ediyorsun evet boşanmak kolay değil ama böyle yaşamak bin boşanmaktan daha zor ısınman yasak dışarı çıkman yasak eksiğini alman dahada önemlisi evladının eksiğini alman yasak böyle kocanın canı cehenneme 

Kesinlikle haklısınız bakın mesajlarının resmini bıraktım yukarıya petek için dediklerine bak 

Ben çok yoruldum sanırım yapamayacam 

0 oy
önce (436 puan) tarafından

Aile var aile var işte … bu gün bir postta tecavüze uğrayan bi kız ailesinden nasıl psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü anlatıyordu sırf 11 yaşında bir p*ç in yaptığı şey yüzünden . Senin ailen ise tam olması gerekeni yapmış keşke dinleseydin hayatta en katlanamadığım insan tipi cimri pinti varyemez insanlar Allah uzak etsin çok zor … 

Gerçekten öyle benim ailem bu zamana kadar asla bizden kısmadı. Eşimde hani gün gelir yiyecek ekmeğin olmaz elinde paran olmaz ben bunları sorun edecek bir insan değilim insan böyle günlerde de birlikte olmalı ama bu biraz dozu aştı sanırım. İlk evlendiğimde eşimin ailesi ile yaşadık 9 ay. Odamda 1 koltuk 1 halı ve 1 perde vardı. Kıyafetlerimiz 9 ay boyunca valizde kaldı. Ben sabredebilecek bir insanım kimseyi parası yok diye yargılamam ama yani Aralık ayındayız bı şehir gerçekten soğuk bir şehir ben kombi acil diye azar işitiyorsam evdeki tüp petekler açık diye hakaret işitiyorsam bu işte bı terslik vardır. Geçen gün sırf alışveriş yaptım diye bana dedi ki sen karnın için g*tünü verirsin 

Canım bak dediğin gibi durumları yoktur anlarım ama sana 1 yatak alamıyacak insanlarla neden evlendin ki 9 ay boyunca koltukta yatmayı neden kabul ettin babanın evinde ki yatağın bolluk bereketi bırakıp gitmene değdi mi yani .

Değmedi 😞 ama severek evlenmiştim

Keşke demek için çok geç ama keşke size kıymet veren insanları sevseniz. geç değil bunları hak etmiyorsunuz 

Bilemedim başka böyle değildi asla küfür etmezdi ben bile biclere ağzımdan basit bir küfür kaçırmıştım bana kızmıştı küfür etme demişti nerden bileyim ağzından küfür eksik olmayan bir insan olduğunu 

Ne kadar dır evlisin çocuğun var mı 

3 yıldır evliyim bı oğlum var 6 aylık 

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Ne diyeceğimi bilemedim allah yardımcınız olsun inşallah keşke kadınlar doğru erkeklere denk gelse bizde ev aldık borcumuz var eşim calışıyor ama Allâh razı olsun bizi hiç bir şeyden mahrum etmiyor çocuklarımızın her istediğini alıyor allah eşine akıl fikir versin 

Amin 😞

0 oy
önce (709 puan) tarafından

Senden nefret ediyorum dan sonrasını okumadım 

Bunlar nasıl söylemler lütfen kendine bu kötülüğü yapma kolay kolay kimseye demem bosan diye ama Allah seni kimseye nasip etmesin falan bunlar derin kin ve nefret cümleleri bir evliliklte yatağa aç girilir ama senden nefret eden bir adamla aynı yatağa asla kesinlikle doğru bir karar en kısa zamanda kaç kurtar kendini

Bol bol delil toplamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz kendimi boşanmaya hazırlıyorum tam hazır olduğum zamanda bu kapıyı vurup çıkacam ve bir daha asla dönmeyecem

Bunlar zaten başlı başına boşanma sebebi ki çocuğun yok sanirim aklını kullan yoksa sakın çocuk falan yapma 

Bı oğlum var 6 aylık 

Evde 6 aylık cocukda var birde Allah akıl fikir versin kocana 

O şuan şehir dışında çalışıyor 3aydir evde değil 

Gerçi evde olsada pek birşey fark etmiyor asla benimle oturmaz sohbet etmez çok nadir yani 

Sürkeli başı telefonunda ya da dışarı gidiyor 

0 oy
önce (364 puan) tarafından

Mesleğin var mı, ne mezunusun? 

Mesleğim yok ortaokulda bırakmıştım okulu maalesef 

0 oy
önce (154 puan) tarafından

Batan gemiye bir yolcu daha almadan limana yanaş.

Allah kolaylık versin çok zor bebeğinle kendi hayatına bak bundan adam olmaz

Ben çok korkuyorum 😞 böyle çok zor geliyor ama aslında o kadar zor değil biliyorum. Yani kalkıp ailemin evine gitsem herşeyi aşabilirim gibi ama bu evden çıkmak bana çok zor geliyor ben çok ama çok emek verdim haddi hesabı yok o yüzden ckk ağrıma gidiyor. 

Farkındayım herşeyin ama insan binbir hevesle girdiği kapıdan apar topar çıkamıyor 

Ama çıkmak zorundayım kendim için olmasa bile oğlum için. Yoksa oğlum bu adama benzer. Çünkü eşimde babasının kopyası. Kayınbabam geçenlerde bile kaynanama sen o*ruspusun diyordu kulağıma duydum 

önce (5,560 puan) tarafından

Kaç yaşındasın ki bu kadar çok korkuyorsun?

önce (7,434 puan) tarafından

Ablacığım sen neyden korkuyorsun? Korkacaksan bu adamdan kork p-sikopatın teki lanet herif ya. Ruh hastası. Seni de çocuğunu da hasta edecek. Sevdim seviyorum falan deme sevgi bu değil. Zamanla sen de kendini kandırdığını anlayacaksın. Bu kadar ürkek olduğun için seni rahatlıkla eziyor. 

Benim en çok ağırıma giden ağzına Allah, Kuran alan birinin bu kadar cani, bu kadar ahlaksız olması. Kaç kurtar kendini. Korkacaksan bu adamdan kork gitmekten değil, bu gidiş gidiş değil Allah korusun bir sonraki kadın cinayeti haber başlığı sen olursun yoksa. Açık açık da söylüyorum.

önce (154 puan) tarafından

Zaten senin korktuğunu bildiği için karşındaki bu kadar rahat nasıl olsa gidemezsin kafasında ailesiylede konuşmuyor gidecek kapısı yok diye saldım çayıra yaşayıp gidiyor

Hiç bir ev kolay kurulmuyor bunun farkında olmayan dengesizlerde aynı sizin eşiniz gibi laylay lom yaşıyor değişeceğini biliyorsan git biraz ayrı kalın veya kusupde git demiyorum biraz gidip kafamı dinliycem dersin baktın düzelmiyor ne gerekiyorsa onu yaparsın 

Ö k üz insanı hiç bir şekilde duzeltemezsin sen üzerine düşeni yaptın icin rahatsa arkana bakma sanada yazık bebeğinde 

Asla değişmez zaten şehir dışında 3 aydır uzagız yani ama yinede değişmiyor. Dahada canileşiyor. Mesajların fotoğraflarını bıraktım yukarıya tekrar bakabilirsiniz. 

Sanırım gerçekten de dediğiniz gibi olacak gibi değil. Yani bilmiyorum korkuyorum korktuğum şeyde şu yani boşanma süreci büyük ihtimalle çekişmeli geçer yıllarca sürecek belki onun haricinde ne bileyim zor bir karar işte. 

Zaten sürekli boşanırsan beni oğlumdan ayrırsan seni öldürürüm diyor

0 oy
önce (54,448 puan) tarafından

pis hain kopek gibi olacaksin falan ne ya serseri gibi Allah yardimcin olsun Allah esini islah etsin

Islah olmaz o

Bakın mesajların resmini bıraktım şimdi tekrar bakabilirsiniz 

Sırf Petek için bu kavga

0 oy
önce (5,485 puan) tarafından

Ayrılma kararı alırsan ne yapacaksın hayatına nasil devam edeceksin

Ailemin yanına dönmeyi düşünüyorum. Herşeyi onlara anlatıp kendimi güzel bir şekilde izah edeceğim. Yanımda olacaklarına inanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 3,183 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
10 cevap 920 göst.
+4 oy
7 cevap 446 göst.

Kategoriler

1,488,346 soru