Bu gece de uymayanlar kulübün de kimler var 😂gece bebiş mesaisindeyim yine sizler ne yapıyorsunuz kızlar 😊
Çocuklar 7'de uyudu ben hâlâ daha ayaktayım 🤭
Hay maşallah bacım o sansdan bana da lazım kime sadaka verdin 😂😂
Önüme gelen herkese 😅😅 maşallah suphanallah her ikisi de uykucu kuş , sabah 10'da başlıyor bende mesai
Bereketli olsun canım 😂😂 nazar değmesin inşallah o akşam 7 sabah 10 u bizde görürüz 😂😂
Beni kına'da başına gelsin 😅😅😂😂 amin inşallah buraya ne zaman yazsam o gün sabaha kadar sürekli uyanıyor benim kız , inşallah uyanmaz 🤭
😂😂😂 sürekli yaz buraya o zaman bacım 😂😂
Benimki mesaiden değil de yüzsüzlükten 😂
En güzel uyku saatleri akşam 11 sabah 7 mis 😊
Hayır büyüme hormonu saat 10 dan sonra başlar bir çocuk en fazla 22.30 a kadar ayakta tutulmalı sabah 7 evet güzel bir saat ama geceye kalmamalı . Tabi bu atak ve sendrom haftaları yaşları ayrı oluyor ama en erken 9 en geç 10.30
Ben kendim için diyorum bacım 😂😂
Anlaşılan benim uykum gelmiş 😂
Aynen bence de 😂😂
Benim 😐 uyku düzenimi asla yoluna koyamıyorum
Aslında kafaya takacak bir durum yok gece tek başıma dizi izlemeye ps5 oynamaya bayılıyorum 😅 kızım da çok uykucu allahtan 10 11 de kalkıyor
Ay aynen bende öyle darlaniyorum ay geçenlerde biri post açmış yuh dedim resmen eşinin özel hayatını buraya dökmüş yaprak dökümü misali 😂😂
Maşallah canım neşeniz mutluluğunuz daim olsun 😊
@Prensannesi28 hiç sorma geceleri buralar haydar dümene dönüyor 🫢
😂😂ona birkaç kez bende farkettim maalesef 🤭
Ben burdayım Her zamanki gibi geceler uyuyamıyorum Hayla Uyku düzenimi sokamadım ve Ağustos dan bu yana Böyleyim Korkularım hayla devam Gündüzleri Korkum yok ama geceler çok korkum var o yüzden uyuyamıyorum 😀
O zaman seni gecelerin Yargıcı ilan ediyorum 😂😂 korkma bacım korktuğun başına gelir derler 😊
Evet Öyle diyorlar Napalim korkmayalim diyoruz ama korkuyoruz çocuklarımız var Onların başlarındayim Hem eşim yok o olsa Korkumu yenerim ama Eşim olmadığı için mecburen böyleyim
Rabbim seni ve çocukları kötülüklerden muhafaza eylesin canım
🤯🤯
😂😂
10 buçuk gibi uyumuştum ama ne zaman o saatler de uyusam gecenin bi yarısı kalkarım uyku tutmaz 2 3 saatim öyle gider yani geç yatsam daha iyiymiş 🤦🏻♀️
Ahahahah sesli güldüm vucud dilin; hayır bu bana ait değil bu sen olamazsın 🤣🤣
Gerçekten tam öyle diyor sanırım 🤣 napsın gariban sabaha kadar uyumayan kolik bebeği vardı zar zor toplamaya çalışıyo kendini😂😂😂
🤣🤣🤣
@BoncukGozlum bacım ben buraya gece girmeye korkuyorum heran başka bişe ile karsilasirim diye🤭 saçma sapan post açanlar var 😂
Evet o ihtimal de var tabi ben görmüyorum bu aralar 😂 ama aramızda hâlâ varlar ona eminim
Ben kacirdigim filmlerim birikti onları izliyorum 😄😄
😂😂 mesaideyiz topyekûn 😂😂
Ben fix 3.4 gibi uyurum tam yattım küçüğüm mamaya kalktı
Ben hem youtube hem bura hem bebeğime bakıyorum sabah oldu zaten rahatsızlıklarım var biyana doktora gidemedik hem gülüyorum hem üzüyorum Ay yarabbim 🥺🥺🥺😂😂😂
Bütün gece uyuyamayan ben sersem gibiyim üç çocuk bırakmadılar uyuyayım
1,489,774 soru
24,348,757 cevap
346,389 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın