+2 oy
253 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,601 puan) tarafından

Herkese günaydınn mutlu huzurlu geçsin gününüz 💓

Ben erkenden kalktım muhteşem serin bir hava var yağmur yağıyor çok şükür 🙏

Hemen kendime sıcak çikolata yaptım balkona geçtim tabi erken kalkma sebebim hastaneye gidicez genel cerrahide meme muayenem var dönem dönem şiddetli bir ağrı oluyor dokunduğumda yan tarafı acıyor bu durumu yaşayan varmı acaba ? 

Birde kardiyoloji bölümüne gidicem ah ah bu kilo başa bela mitral kapak ve bir kapakçığımda kaçak açıklık varmış doktor öyle dedi ama bir başka doktorunda yorumlamasını istiyorum her gün diyete giriyorum her gün de bozuluyor ama artık dur demenin zamanı geldi geçiyor bu gidişte kilodan gidicem panik atağım başladı korkuyorum kalpten sizler uyandınız mı ? 

Bugün neler yapmayı düşünüyorsunuz?

10 Cevaplar

+3 oy
(2,817 puan) tarafından

Günaydın  , çok geçmiş olsun

Bende uyandım ama hayla yatak keyfi yapıyorum

Bugün için yemeğim var, kafam rahat 

Eve makina tutucam vc banyo yıkayacam, temizlik günü yani 😊

(3,601 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canım 

Benimde yemek derdim çok yok bu aralar iştahımız yok çocuğa yapıyorum genelde 

Bende gidip geleyim süpür sil toz al işlerim var 

(2,817 puan) tarafından
+1

Kolay gelsin şimdiden😊

(3,601 puan) tarafından
+1

Teşekkürler 

-Reklam-
+3 oy
(3,372 puan) tarafından

Günaydın  geçmiş olsun   bugün ki plan sadece  markete gidip  gelicem  hastalikla uğraşınca birsey yapasım gelmiyor  mecburiyetten  iyi kötü birseyler yapmaya çalışıyorum   sabah 5:50 de kalktık oğlanı salıncağa koydum  bnde o sıra geri uyudum biraz sonra kahvaltı hazırladım  eşimi  işe gönderdim  şimdi çocuğu uyutmaya çalışıyorum   sıcak birseyelr içeceğim bndr 

(3,601 puan) tarafından
+1

Sende mi rahatsızsın geçmiş olsun 

Benim 2 gündür kesintisiz migrenim tuttu 2 gün eve elleyemedim dünya iş birikti vallahi bu sene çöktüm 

(3,372 puan) tarafından
+1

Evet 2,3 gündür hasta oldum salgın  mi varmış  ilk çocuklar hasta oldu sonra Bn dha toparlanamadık  teşekkür ederim  

+3 oy
(1,756 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah 

Günaydın bu arada kahvaltı falan yaptık mutfağı toplarim benden bu kadar çünkü elektrikler yok sadece akşama yemek yaparım bitti 🤷‍♀️

(3,601 puan) tarafından
+1

Aminnnn allah herkese şifa versin dermansız hastalık vermesin. 

+2 oy
(7,080 puan) tarafından

Günaydın bende erkenciyim biraz yatayım dedim yorgunum çok ama oğlum  erkenden kalktı temizlik yapıcam nasipse 

(3,601 puan) tarafından
+1

Bende gidip geleyim de benimde işler var bitmiyor ki ya çok nankör 

+2 oy
(1,122 puan) tarafından

Gunaydin gecmis olsun.

2cocukla gun erken basliyor bize oglumu yedi simdi bebeyimi yediriyorum.Bugunde diyerleri gibi ayni olacak

(3,601 puan) tarafından
+1

Teşekkürler canım allah başka hastalık dermansız olanını vermesin ilaçlarla toparlarım inşallah acil kilo versem herşey düzelecek. 

(1,122 puan) tarafından

Amin insaAllah kac kilosunki

(3,601 puan) tarafından

95 kiloyummm

(1,122 puan) tarafından

Evet kilon fazla midende sorun yoksa sabahlari ac karina kofe limon ic ekmek yeme

+2 oy
(15,311 puan) tarafından

6 da açtım ben dükkanı güneşi selamlıyoz oğlumla her sabah🤣Allah şifa versin kuşum korktuğuna uğratmasın 

(3,601 puan) tarafından
+2

Aminn canım allah razı olsun

Bugün hava serin vallahi çok rahatladım sıcak beni bitiriyor

+2 oy
tarafından

Günaydın canım 

Geçmiş olsun gülüm 

Ben yeni uyandım namazdan sonra uyumusum 

Ev temiz 

Yemegim hazır 

Yatak keyfi yapıyorum 

Paşa uyuyor daha kalksın 

Kahvaltı hazırlıcam 

(3,601 puan) tarafından

Sağol canım 

Bugün rahatsın sennn 💓

tarafından

Evet balım 

+1 oy
(1,524 puan) tarafından

Gunaydinlaarrrr

Çok geçmiş olsun. Uyandık tabii bu saate kalırmıyız. Kahvaltı yaptık caylaniyoruz. Başka ne yapılır bu sıcak havada:))

(3,601 puan) tarafından
+1

Afiyet olsunnnn 

0 oy
(24,575 puan) tarafından

Günaydın uyandım geri uyudum sonra ilaç içmek için kalkıp kahvaltı yaptım kanepeye yayıldım ev çok dağınık ama yapacak halim yok oğlum uyuyor ben de YouTube bura arası gidip geliyorum 

0 oy
(217 puan) tarafından

Günaydın 5:45 eşim dürtü uyandım sonra uyudum tekrar bu sefer 6:30 uyandırdı bağırıp başka bir odaya geçtim sonra 7:30 alarm çaldı eşimi işe gönderdim 8:00 yatim 10 da uyandım kahvaltı yaptık oğlanla mutfağı topladım yatak odasını topladım bulaşıkları yıkadım WC yıkadım birazdan oğlumla duşa giricem çamaşır asacam eve süpürge atarım akşama dünden kalan Taze fasulye yemeğim var yanına pirinç pilavı salata Yeter 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 251 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sil bastan_ (3,601 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 493 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 479 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 723 göst.