0 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,470 puan) tarafından

Annemde uzun zamandır demir eksikliği var 50 yaş üstü bunun için kolonoskopi yapacaklar sanırım daha önce yaptıran oldu mu? Aile büyüklerinizden ben biraz endişelendim kanser taraması gibi bişey bu çünkü 

6 Cevaplar

0 oy
önce (405 puan) tarafından

Sadece kanser teşhisi için yapılmıyor. 

Demir eksikliği var demişsiniz anemi tanısı içindir muhtemelen. 

önce (1,470 puan) tarafından

Aneminin sebebini bulmak için bence

-Reklam-
0 oy
önce (8,117 puan) tarafından

kanser taraması değil. 

bağırsakta emilimde bir problem varsa o yüzden demir eksikliği için kolonoskopi yapılır. belki kanama var ona bakacaklar.

0 oy
önce (760 puan) tarafından

Korkulacak bir şey yok vücudundaki Demir kaçağının sebebini araştırıyorlar kayınvalidem de yaptırmıştı birkaç yıl önce onunla da aynı şekilde demir eksikliği var ama sebebini bir türlü bulamadılar endoskopi ve kolonoskopi aynı anda yapıldı anestezi altında

0 oy
önce (1,889 puan) tarafından

Korkacak hiç bişey yok daha17 yaşındaydim iki kere yapmışlardi kolon kanserinden şüphelenip yarı baygın şekilde yapılıyor uyandığında acı hissetmiyor merak etme 

0 oy
önce (1,049 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bendede var demir eksikligi 15 gün önce 6.1 e düşmüş acilde kan takviyesi yapıldı be dende isteyecekti ama sonuca gittim ilaç verip gönderdi muayne ayrı sonuç ayrı doktor olunca istemedi kan kaçagımı var diye bakılacak canım gaita istedi veremedim psikolojik mi bilmem endoskopi yaptırdım temiz bklm

0 oy
önce (1,834 puan) tarafından

Benim annem de babam da bu sebepten yaptirdi.Hayir kanser ile alakasi yok kan emilimini ne sagliyor ona bakiyorlar bagirsakta sizinti mi var yara mi var polip mi var vs vs.Annemin kanı şok edici derece de az mesela ama hep temiZ kolonoskopileri vs 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 741 göst.
28 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 397 göst.

Kategoriler

1,489,074 soru