oglumu uyuttum evimin işi bitti çok şükür camasir toplancak ortada yemek yok corbam var yanina karnıbaharim var onu kizarticam ama hiç yapmadım siz nasıl yapıyorsunuz store özelliği geldi anlık Alan yok bacılar nasılsınız
Bide salı günü esimin kardiyoloji randovusu var dua edermisiniz iyi haber alalım 🤗
Afiyet olsun canım
Karnabahar ben fırında yaparım . Önce haşlarım.Yumurta yoğurt sıvıyağ tuz baharat çırpar batırırım sonra galete ununa bular yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizerim üzerine birazdaha yağ gezdirir fırına sürerim
Yağda ağır oluyor biz sevmiyoruz
Bende çok yapmam ama deniycem simdi komsu ekmiş tazecik biz çiğ yeriz ama güzel olur dedi bakalım ☺️
Galete unu olmadan karıştırıp fırına versem olurmu
Olur canım sosa bula birbirine fazla değdirmeden büyük tepsiye döşe
Güzelce kızarsın
Başladım bakalım❤️
Bende oğlanı okuldan aldım geldim yemek yiyip e bebek e gidicem ektim doğum yapacak bi kac parca bişeyler alcam
Ne guzel
Afiyet olsun kaynanamlar gelicek yemeğe Mercimek çorbası fırında tavuklu patates Nohutlu pilav Trileçe yaptım yanına kereviz salatası normal salata turşu koyucam bide ayran daha ne olsun dimi 😊
Elhamdülillah yeter daa
Patates havuç soğan çok az domates ve Karnıbahar baharatlarla terbiyele biraz sıvı yağ firina at
Etten bile lezzetli oluyor
Yaptım güzel oldu valla ben çok seviyorum sebze ama çocuklar yok bacım zorla yediler
Yağda karnıbahar bana ağır geliyor bu şekil güzel
Bu çocuklarla ne yapacagiz bilemiyorum ellerin doğurduğunu kendimize uydurduk bizim dogurduklarimizada biz uyuyoruz.😂nasil olacak bu iş
Aynen öyle valla napalim canları sag olsun 🤗
1,489,212 soru
24,341,051 cevap
346,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın