0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (3,998 puan) tarafından
tarafından kapalı

Şimdi kızlar ben tesetturluyum feraceliyim elimden geldıgınce dıkkat edıyorum tesetturume dar gıymem abartı gıymem sade takılırım bi kızım var onun gıyımıde normal gıydırırım bır yerlerını acmam kısa dar gıydırmem neyse bı kac kişi var durmadan vay efenım sen şimdi kızına crop gıydırır gobek actırırsın mini etek gıydırırsın pantolon gıydırır kocaman kız olunca kapatmazsın falan dıyorlar kimseyi ilgilendırmez dıyıp konuyu kapatıyorum buyuk konusmamak için ama durmadan aynı sey soylenıp duruluyor bu soyleyen kısıde guya tesetturlu asla tesetture laf etmek istemem hemde asla ama banada pantolon gıyıp sacı gozuken kısıyede tesettur dıyemem eskıden gayet guzel tesetture uyardı şimdi o şeklı ile gelıp gıdıp kızımın gıyımıne bana laf atacak dıye dıllendırıyo şimdi bi diğeri yazmış pantalon caiz degıl dıye bende o bi çocuk dedım ay saka yaptım dedı sızce durmadan aynı seyı cıddı soyleyıp sonradan saka yaptım demek oluyor mu ben bunların önünü nasıl kesicem bıktım ya 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

15 Cevaplar

0 oy
(249 puan) tarafından

Kibar olmayacaksın. Cocugum hakkında ve giyimi hakkında yorum yapma rahatsız oluyorum de resti cek direkt. Sen alttan aldıkca devam edecektir.

(3,998 puan) tarafından

Sert bi dille uyardım tartıştık bıle oyle dusun 

-Reklam-
0 oy
(4,188 puan) tarafından

Önünü kesmeye gerek yok. Ciddiye bile alınacak insan olmamaları lazım. Onlara ne ki... Hem kendi çocuğumuz bile olsa, şöyle giydiririm, böyle yaptırırım demek çok yanlış. Bu çocuğun da kendi düşüncesi, hür iradesi olacak. Bizim yapabileceğimiz tek şey, doğru bulduğumuz şekilde yol göstermek. Doğru bulduğumuz diyorum çünkü, bazen doğrularımız asıl olması gereken şeyler olabilir de olmayabilir de. 

(3,998 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum onun kararı onun hayatı ben ona dogru yolu gosterıcem gerısı onda gıyımıne çok dikkat ettim hep cunku cocuk kendı gıyımıne tarzına ozenebılıyor ciddiye almadıkta ahanda boyle tepeye cıktılar 

(4,188 puan) tarafından

Boşver, kendi çalıp, kendi söylesin. O( sıfır) gibi etkisiz eleman olarak kalsın. 

(3,998 puan) tarafından

Ben boş duyar kasmıyorum demi amma abartıyorsun ne dedik saka yapmayalım mı oluyor 

(4,188 puan) tarafından

Yapma desene, ne cevap verecek 🙄😊 amaaan gereksizler. 

(3,998 puan) tarafından

Kusuyo kabak basıma patlıyo buyutuyormuşum ama adımı ben degıl karsı taraf atıyo eskısı gıbı degılım ha bıre kızım hakkında boyle yapıyor dıye

0 oy
(2,205 puan) tarafından

Taviz vermeyip bu benim kararım o senin kararın herkes kendi hayatına baksın deyip konuyu kapatacaksınız

(3,998 puan) tarafından

Ya araya koca bi mesafe koydum ama mecburi gorusmek zorundayım eskisi gibi konusmuyoruö

(2,205 puan) tarafından

Selam vermeyin o zaman mecburi görüşme varsa

(3,998 puan) tarafından

Merhaba bile demiyorum o derece sogudum 

(2,205 puan) tarafından

Böyle devam edin konusurlarsa cevap vermeyin muhattap olmadıgınızı anlayınca susacaklar zaten

(3,998 puan) tarafından

Tesekkurler ❤️

0 oy
(283 puan) tarafından

Sen kendine bak dicen 

(3,998 puan) tarafından

Bunu dememek için zor tutuyorum kendimi dedıgım an karsıma cıkıcak dıye korkuyorum çunku dedıklerım bana sınav gıbı cıkıyor 

(283 puan) tarafından

Aman Allah korusun 

0 oy
(779 puan) tarafından

Harbiden bogazlamalik insan dolu 

(3,998 puan) tarafından

Hemde nasıl varya

0 oy
(702 puan) tarafından

Ben goruyorum gayette "cocuk" gıbı gıydırıyorsn takma ve muhatap olma o kısılerle canım 

(3,998 puan) tarafından

Haa işte nasıl konuyu oraya getırıyorlar anlamıyorum onların gıyımınede karısmam etmem ama onlar hak goruyor gıbı kıza durmadan soyluyorlar

0 oy
(33,166 puan) tarafından

Herkes kendi hayatına baksın benim çocuğumun yaşantısının derdi tasası sana mı düştü de sustur yoksa sen daha çok kırılırsın bunalırsın

(3,998 puan) tarafından
+1

Otu bk anladıgı gıbı umursamayışımı anlar diye beklemedım ama yok beklenmıyor muhattabı kestım 

0 oy
(340 puan) tarafından

Oooo benim çocuğum ne gıycene ye yiycene ben karar veririm sana fikrini sormadım teşekkür ederim kendinizi yormayın de 

(3,998 puan) tarafından

Kız kavga bıle ettk bu konuda hoslanmadıgımı dahı bılo 

(340 puan) tarafından

Sende ona laf şöyle kız kendine bak sen de

0 oy
(3,496 puan) tarafından

Herkes çok biliyor valla kimin ne olacağını Allah bilir böyleleri fesat insanlar ya kendi yapamadığını senin yapman onları çileden çıkarır ne konuda hassas isen oradan vururlar benimde kızımla ilgili çok yorum yapıyorlar 

(3,998 puan) tarafından

Kendileri bekar eşimde bende pantolandan anlattıgı tarzdan hoslanmadıgımızı biliyo sinirlenecegimizi dahi bilio bile bile ha bire konusunu acıyor şaka gibi insanlar ya 

(3,496 puan) tarafından

Net konus senin düşüncem bana uymuyor de net şekilde

0 oy
(8,150 puan) tarafından

bu kişilerle görüşmeyerek. 

(3,998 puan) tarafından

Çok çok yakın sahıslar kendılerı bekarlar kendılerı yuz goz olmamaya ragmen konusunu acıyorlar

(8,150 puan) tarafından

ne kadar yakın olurlarsa olsunlar, mesafe koyman gerekiyor. ailenden bile olsa. bazen en yakınlar daha çok can yakar. snei gerçekten seven insanlar olsa konuşmazlar böyle

(3,998 puan) tarafından

Sevmedıklerı ap açık ortada umurumda degıl kızıma boyle soylenmelerı sınır edıyo benı 

0 oy
(1,599 puan) tarafından

Niye böyle dediklerini anlamadım, zaten düzgün giydiriyormuşsunuz . Kendinize göre açık giydiriyorsunuz diye mi böyle diyorlar . Çocuk adı üstünde örtünmek çocuğa farz değil 

(3,998 puan) tarafından

İnan derdi ne bende bilmiyorum çocugu anlattıgı sekıl gıydırsem neysede yok cocugu gayet temız gıydırıyorum bende cok merak edıyorum nereden eserek boyle konusuyor

(1,599 puan) tarafından

Saçma sapan insanlar kafaya takmaya değmez ya , benim çocuğum benim kararım deyin geçin 

(3,998 puan) tarafından

Kafaya takmıyorum ama sınırlerımı bozuyo 

0 oy
(25,822 puan) tarafından

Herkes kendi çocuğuna kendi tesettürüne baksın de neden kibar olmaya çalışıyorsun ki 

(3,998 puan) tarafından

Onun cocugunun olacagı gunu iple beklıyorum varya çok fazla buyuk konusuyor 

0 oy
(8,472 puan) tarafından

Benim çocuğumla ilgili sınırlarıma müdahale eden arkadaş vardı görüşmeyi kestim çünkü laftan anlamıyordu aynı hareketleri defalarca yapmıştı 

Ben de anam babam kocam kardeşim değil elin kızı. Kimseyi çekmek zorunda değilim ben

0 oy
(10,730 puan) tarafından

Bende feraceliyim kızım 5 yaşında şortta giyiyor ojede sürüyorum kimseyi ilgilendirmez ben ona öğretmem gerekenleri öğretiyorum baskılayıp içinde kalacağına şimdi yapsın 

(3,998 puan) tarafından

Ne şort ne oje hiç surmuslugum yok ha şortu gıydırınce altına kulotlu corap gıydırırım oje surersem o zmn ne dıyeceklerını tahmın edıyorum 

(10,730 puan) tarafından

Çocuk senin keyif senin sorumluluk senin ver cevaplarını geç benim amcam kızını baskı ile kapattı babamada çok dedi kapattır bunları ahlaksız olurkar vs diye kızı evlenir evlenmez açıldı ultra açık şuan biz küçükken sçıktık elhamdülillah 3 kız kardeşiz hepimiz tesettürlüyüz şuan 

(3,998 puan) tarafından

Benım aılemde benı zorlamadı kendım kapandım askla devam edıyorum ama kızıma bunu dıyenler zorla kapandı dedıgım gıbı tam tesetturlulerdı sonra ben yanlarına gelınce kaban altına pantolon alıcaklardı eşim baya kızdı bende karısma rahat oluyor dedım sonuç eşim izin verdi onlar baya kendını astı şimdide kızıma laf atıyor akıllı o kadar iyilik yaptım agzıma sıçtı bende ipleri koparıp bıraktım 

0 oy
(3,158 puan) tarafından

Eğer sürekli tekrarlayan şakalar varsa altında mutlaka gerçekler yatar.sende onun gibi ol senin gibi tesettür adı altında byle gezecegine açık olsun ne olduğu belli olsun kime ne de

(3,998 puan) tarafından

Bak bu sozun guzel bunu derim agzını acmaz belkı anlar 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 504 göst.
26 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Yumurtabitmis (4,188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 101 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 266 göst.
25 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mersin_33 (213 puan) tarafından soruldu