+1 oy
216 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,013 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Selamlar, 

Eğlenceli bir post olur diye düşünüyorum 🤗

Bu postları görüp, yüzlerce görülme alıp, toplasan 5-10 cevap veren değerli post okurlarını tam olarak şu şekilde hayal ediyorum 😅 Hep yazacağım diyordum, bu geceye kısmetmiş 😇

image

13 Cevaplar

+1 oy
önce (2,264 puan) tarafından

Bazen insanlar buraya katılmadan bir şeyler öğrenmek için okuyor ya da kaos seviciler oluyor sadece okuyup arka planda dedikodusunu yapan 😂 acayip bir ortam 😅

önce (4,013 puan) tarafından

Bilgilenmek için girenlere hiç lafım yok, onlar ayrı 😌 Acayip bir ortam olduğu konusunda hemfikirim 😇

Ben bile bazen bazı şeyleri okuyunca çok sıkılıyorum sinirleniyorum  aslında sıkılmak demeyelim de insanların hayatları beni çok etkiliyor okuyorum çok ağır cevaplar vermek istiyorum ama karşımda ki insanın yapamacagını bildiğim için bazı postlarda susuyorum bazen çok saçma sapan postlar açılıyor anlam veremiyorum bazen diyorum bu ülke neden Böyle bir sosyal platformdan bile belli burası değişim duygular yaşatıyor bana 😀

Bu site tez konusuna harika olur valla. Dediğin gibi duygu değişim durumları pik noktasında. Ne hayatlar var dedirtiyor burası bana. 

Kesinlikle tam bir psikolojik analiz ortamı 

-Reklam-
0 oy
önce (4,859 puan) tarafından

Ay evet ya bana çok oluyor o . Diyorum bu diğer insanlar neden cevap yazmıyor görüp geçiyor o kadar insan .

Aksiyon temalı konular arıyorlar 😊

önce (4,859 puan) tarafından

Belli ki öyle benim konular sarmıyor demek ki😃

0 oy
önce (1,200 puan) tarafından

🤣🤣🤣 Tam isabet 

😅Hep aklımdaydı 

0 oy
önce (8,379 puan) tarafından

😂😂😂

🤗🤗

0 oy
önce (487 puan) tarafından

Ay evet ya boşuna cevap yazıyoruz diyorum birde buaralar çok sıkıcı oldu burası

Gece gelen gulyabaniler arada entrika katıyordu ama o da  yok bu aralar 😅

önce (487 puan) tarafından

Ay evet 😂

0 oy
önce (906 puan) tarafından

bilgi sahibi olunmayan konularda saçma sapan fikir vermek yönlendirmek yerine hiç yorum yapılmamalı dşye düşünüyorum genelde

Tabi ki öyle fakat  dedikodu konulu postlara cevaplar ooo maşallah🙂

Onlar genelde bilinen şeyler kaynana eş aile birinin arkasından sallamak bebek bakımı bunlar milli meseleler ama sağlık cinsellik gibi önemli konular hata kabul etmeyen yönlendirmeler olduğu için kendi adıma sorumluluk almak istemiyorum

Doğru yaklaşım bu olmalı zaten. Yanlış bilgi vereceğime, susarım. Benim kastettiklerim entrikacı bacılar 🤗

O kısmını bilemeyecem bi kişi hariç hiç öylesine denk gelmedim kavga gürültü sevmiyorum tarzım değil

0 oy
önce (24,506 puan) tarafından

Bazı postlar gerçekten cevap verilecek gibi değil ama ben bazen muhatap olmamak için es geçiyorum 

X kişiye daha yazmamayım diye karar veriyorum ama zamanla unutuyorum 🙂

önce (24,506 puan) tarafından

Bazılarına dayanamayıp yazdığım benimde oluyor ama bazı saçma sapan tipler veya soru üslubu kötü olanlar var 

Bana iyi, başkasına çok saldırgan olanların da her postuna yazmıyorum valla. 

0 oy
önce (7,026 puan) tarafından

Bende iki gündür yazıyorum genelde bir kaç tanesine benden başka cvp yazan olmadı post sahibi tenezzül edip tşk bile etmedi artık kimisi sorulana cvp yazmaz kimiside bir tşk etmez 

Teşekkür etmeyene çok takılmıyorum aslında. Ama kayırıp cevap vermeyene ayar oluyorum. 

önce (7,026 puan) tarafından

Yok canım takılmak değilde sormuş bir şeyler yardımcı oldum insan ne bileyim yani okudumu okumadımı onu bile anlamıyor zaten bir kaç tane önceden isimleri aklımda olanlar var onların sorularını okumuyorum bile belli başlı kişilere sadece cvp veriyorlar

+1

Aklımda olsun, daha yazmayayım dediğim kişileri zamanla unutuyorum ya. Ama anladım ne demek istediğini. 

0 oy
önce (15,291 puan) tarafından

Doğum öncesi pantullarım ve ben. Arkadaki ben 🥲

Bu dünyaya bir can getirmişsin, o pantullar şimdi olmasa da, bir gün tekrar olur, merak etme 🌸

önce (15,291 puan) tarafından

İnşallah canım dolap başında yas tuttum bugün🥹

Dolabı yenilemek için geçerli bir sebep olmuş işte ne güzel. Çok güzel yeni parçalar alırsın. 

0 oy
önce (7,628 puan) tarafından

Şu mutfak dolaplarını bir türlü silemeyip evini temizlemeyen hanımefendi vardı bu aralar yok galiba:D soruları çok saçma ama cevapları da bir o kadar fazlaydı,çoğunluk çok fazla şikayetçi ama halinden de memnun gibi bir şeydi:D o geldi aklıma.

Ay ne doğru bir tespit 👏 Gerçi insan bazen boş beleş muhabbet de etmek istiyor. 

önce (7,628 puan) tarafından

Evet eğlence arıyor kimisi:)

0 oy
önce (3,428 puan) tarafından

Hahaha varlar ama yoklar😂

Bende yorum yaptıktan sonra cevap vermemelerine sıkılıyorum.kendim elimden geldiğince yapılan çoğu yoruma cevap veriyorum

Ben de her yoruma cevap veriyorum. Yanlışlıkla atladığım belki vardır. 

0 oy
önce (3,305 puan) tarafından

Üstüme alınmalıyım sanirim 😊 ben çok yorum yapmam. Bakar,çıkarım. Genel olarak cogu kisi hakkinda bir fikrim var. Ama sohbetim yok :) bazen çok linclendiklerini gorunce yorum yaziyorum. Ya da cok emin oldugum saglik durumlarinda faydam dokunsun diye yaziyorum. 

Bazen de yazıyorum uzun uzun amaan nasilsa cevap gelmicek diyip,yazdiklarimi silip okumakla yetiniyorum

Oooo o kadar yazıp silemezdim ben 😬 Her posta tabiki yorum yapılmaz da, ekşınlı sorulara olan ilginin yarısı bile olmuyor bazen (normal sorulara). Daha çok bunu demek istedim. 

Ben hiç uğraşamam diyip siliyorum valla :)) evet özellikle bazı konularda çok yorumlar dönüyor haklısın. Ama onlarda inan boş oluyor. Bakıyorum kadın kocasindan dertleniyor. Vay benim kocam şöyle, öteki yok benim kocam böyle övdükçe övüyorlar. Halbuki kadının derdi milletin kocasi değil ki. Derdini anlatmiş. Üzülme vs.diye destekleyici şeyler yazsalar anlicam. Amaan çok boş insanlar var, konunun özünü anlamadan konuşan.

Konuşabilecek başka bir birikimleri yok çünkü. Bu şekilde dahil olabiliyorlar anca. 

Evet, çoğu posta yazıp silmelerim bu yüzden. Ben yorum yaparken bile çoğu zaman bir faydamın dokunmasinı isterim. Ama şimdi öyle insanlara da uzun uzadıya aslında bunu kastedmemiş,derdi bu falan diye yazmak içimden gelmiyor. Nasilsa anlamayacak kavgaya dönecek diyorum. Bosveriyorum.

0 oy
önce (4,823 puan) tarafından

Genelde benim postlarıma da cevap gelmez . Çünkü dedikodu yada kaos postu olmuyor. Ben de okurum canım isterse cevap yazarım canım istemezse yazmam. Bazen de yazarım göndere basmadan silerim, bazen de cevap yazarım göndere basarım o esnada post kaldırılır. 

Her posta görevmiş gibi cevap verilmez zaten. Ama evet, kaos olmayınca soru değeri görmüyor. Ay bu cevap yazıp, anında silenlere ayar oluyorum. Dilerim ıslak banyo terliklerine çoraplarıyla basarlar. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 1,618 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,379 soru

24,182,542 cevap