Videolarda görüyorum yarım kilodan fazla kaymağı çıkıyor çok merak ediyorum deneyen varmı? Birde hangi markette vardır file ,migros, yunus market carrefur var etrafımda
marketlerde pek görmedim ben, genelde çiftlik ürünleri satılan yerlerde oluyor
Benim son bi kaç haftaya kadar öyle bi sütün varlığından bile haberim yoktu :) organik köy ürünlerinin satıldığı yerlere bakmak lazım dediğin gbi teşekkür ederim
Tarım Kredi de var diye biliyorum
Yaa öylemi. Yarın bakayım tşk ederim
Kahvaltıcılarda var biz ordan alıyoruz . Evet süt kaymağı fazla çıkıyor ama püf noktası var . Mesela bugün aldın kaynattın hemen mayalamıyorsun buzdolabında 1 gün beklet kaynamış sütü ertesi gün tekrar alıp mayalandıracak kadar ılıt öyle mayala . Hem taş gibi oluyor hemde 300 400 gr kaymak veriyor .
Teşekkür ederim benim mayaladığım yoğurt hep cıvık oluyor bide böyle deniycem
Ben alıyorum baya çok kaymak oluyor sütüde ayrı bir lezzetli
Nerden alıyorsun
Bizim burda karaöz çiftliği diye bir yer var temiz bir çiftlik onlardan alıyorum bir kaç yere bayilik vermişler
Anladım kooperatifte varmış sanırım bi deneyim olmazsa bende öyle bi yer bulmaya çalışırım güvenilir
Migros'ta görmedim ama bir komsumuzun şarküterisinde var hakikaten de öyle 2 cm kaymak birikiyor üstünde
Ben kooperatiften alıyorum cok güzel yogurt oluyo bol kaymaklı
Ben kahvaltıda kaymağını yemeyi seviyorum. Yarım bakcam kooperatife tşk ederiö
Kaynattıktan sonra ozaman bekletip kaymagını al gercekten cok lezzetli oluyor
Ben hep Jersey mayalarım. Yoğurt kaymağını çok severim bir de yoğurdu yağlı severim o yüzden memnunum
Ben yoğurtta kaymak sevmem de süt piştikten sonra oluşan kaymağa bayılıyorum yarın alıcam :)
Jersey mersey bilmem tutmazss onda da kaymak çıkmaz
Temiz bi inek sütü yağlı al
Kaynat kımıldatma soğuyunca ağzı açık dolapa al 2 gün bekle sonra kaymağını düzgünce al bi tabak dolusu çıkacak.
Evet biz denedik bir tabak dolusu kaymak çıktı. Sütüne de yoğurt çaldık ama yoğurt tutmadı. Yine de çıkan kaymak bile sütun hakkını verdi
File de var ben kızım için alacağım
kooperatif marketlerde var canım 3 kilo olarak ben hiç denemedim ama markette görmüştüm
Bizim burda bı yer var işte hanımın çiftliği orda satıyor hiç denemedim biraz pahalı
1,489,073 soru
24,339,198 cevap
345,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın