0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,914 puan) tarafından

Arkadaşlar merhabalar bugün sağlık ocağından aradılar beni şimdi resim atacağım testlerin bazılarında pozitif çıkmış sanırım daha önce ya geçirmişim ya da şu an geçiriyorum diye biliyorsunuz daha önce benim bir ölüm doğumum oldu korkuyorum şu an dokuz haftalık olduk her şey iyi gidiyor ama bugünkü sonuç biraz beni canını sıktı kendi doktorum İstanbul’da konferansta olduğu için sadece telefonla konuştuk bana şey dedi

image

hani bunları daha önce geçirmişsindir dedi olsun biz yine de kan alalım bir bakalım içimiz rahat etsin dedi ama benim içim rahat değil bir bakabilir misiniz belki doktor da beni rahatlatmak için söylemiştir teşekkür ederim dua edin bizim için 

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,914 puan) tarafından

En İyi Cevap

Sorum yukarı

-Reklam-
0 oy

Gerçekten bugün ağlamaktan bir hal oldum Allah’ım bana bir mucize verdi ona altı yıl sonra kurban olduğum Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

önce (83 puan) tarafından

İnşAllah Allah size bağışlasın hayırlı evlat olur inşAllah tebrik ederim 🙏

0 oy
önce (4,135 puan) tarafından

Benim de bu testim pozitif ve evet küçükken geçirdim. Hatırlıyorum hatta. Belki sizde de bu şekildedir. Herhangi bir zararı yok. Vücudun bu konuda bağışıklığı olduğunu gösteriyor sadece. 

Başınız sağ olsun. Benim de 17 haftalık kaybım var. Belki de önce ki postlarda yazıştık hatırlamıyorum. Mühim olan o anda geçirmemek. Mesela toksoplazma için de aynı şey geçerli. Önceden geçirilmiş bir virüs ise hamilelikte bir sıkıntı olmuyor. Test yapılınca belli olur zaten. Öyle hemen paniklemeye, ağlamaya gerek yok. 

Sonuç 15 güne çıkacak hayırlısı artık

Sızınde basımsaolsun çok üzüldüm 

Teşekkür ederim. Şuan 2 çocuğum var şükür. Umarım sizde de bir sorun çıkmadan, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. 

Aminnnn ıns

0 oy

Post yukarı.post yukarı

0 oy
önce (710 puan) tarafından

Ya niye ağlıyorsun anlamadım ki. Zaten pozitif olması lazım sonuçların negatif olsaydı sorun olurdu

İşte benim bildiğim de pozitif iyi demek ama bugün sağlık ocağından aradılar gidip kadın doğuma bir testi vermem gerekiyormuş o canımı sıktı ben de anlamadım kafam allak bullak oldu

önce (710 puan) tarafından

Neden ki bende kadın doğuma gittim pazartesi bu testleri onlar yaptı benimde hepsi pozitif çıktı bu bağışıklık için güzel bisey korkma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.
16 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Esraben (35 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 157 göst.
9 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masal.ak (101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,836 soru

24,321,516 cevap

345,335 kullanıcı

...