Arkadaşlar merhabalar bugün sağlık ocağından aradılar beni şimdi resim atacağım testlerin bazılarında pozitif çıkmış sanırım daha önce ya geçirmişim ya da şu an geçiriyorum diye biliyorsunuz daha önce benim bir ölüm doğumum oldu korkuyorum şu an dokuz haftalık olduk her şey iyi gidiyor ama bugünkü sonuç biraz beni canını sıktı kendi doktorum İstanbul’da konferansta olduğu için sadece telefonla konuştuk bana şey dedi
Sorum yukarı
Gerçekten bugün ağlamaktan bir hal oldum Allah’ım bana bir mucize verdi ona altı yıl sonra kurban olduğum Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
İnşAllah Allah size bağışlasın hayırlı evlat olur inşAllah tebrik ederim 🙏
Benim de bu testim pozitif ve evet küçükken geçirdim. Hatırlıyorum hatta. Belki sizde de bu şekildedir. Herhangi bir zararı yok. Vücudun bu konuda bağışıklığı olduğunu gösteriyor sadece.
Başınız sağ olsun. Benim de 17 haftalık kaybım var. Belki de önce ki postlarda yazıştık hatırlamıyorum. Mühim olan o anda geçirmemek. Mesela toksoplazma için de aynı şey geçerli. Önceden geçirilmiş bir virüs ise hamilelikte bir sıkıntı olmuyor. Test yapılınca belli olur zaten. Öyle hemen paniklemeye, ağlamaya gerek yok.
Sonuç 15 güne çıkacak hayırlısı artık
Sızınde basımsaolsun çok üzüldüm
Teşekkür ederim. Şuan 2 çocuğum var şükür. Umarım sizde de bir sorun çıkmadan, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Aminnnn ıns
Post yukarı.post yukarı
Ya niye ağlıyorsun anlamadım ki. Zaten pozitif olması lazım sonuçların negatif olsaydı sorun olurdu
İşte benim bildiğim de pozitif iyi demek ama bugün sağlık ocağından aradılar gidip kadın doğuma bir testi vermem gerekiyormuş o canımı sıktı ben de anlamadım kafam allak bullak oldu
Neden ki bende kadın doğuma gittim pazartesi bu testleri onlar yaptı benimde hepsi pozitif çıktı bu bağışıklık için güzel bisey korkma
1,487,765 soru
24,320,494 cevap
345,282 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın