Biraz dertleşmek istedim. Eşim memur ayrıca babasından kalan hayvanlar var kardeşi annesi felan bakıyolar birde kaşar peyniri getirip satıyor vardiyalı çalıştığı için boş vakti fazla oluyo saat 11 gibi çıkar evden kahveye gider peynir satıyorum diye 3.5ta gelir yemek yeriz 5 gibi hayvanlara gider işi bitince yine kahveye gider 22.30a kadar kalır sadece bir kahvaltıda bir yemekte yüzünü görüyoruz çocuk hastaydı aradım saat 22.45 te gel sana ihtiyacımız var diye yarım saat sonra geldi tartıştık ertesi gün konuştum tekrar bir daha getirme peynir eve gelmiyosun tartışıyoruz dedim sen çeneni tutsan tartışmayız diyo ben sizin için uğraşıyom memnun edemiyom yaranamıyom diyo kızlar öyle zoruma gidiyo ki 4.5 yıllık evliyiz yatak odam dışında yeni eşyam yok hepsi birilerinin verdiği eşyalar ne altın ne eşya istemiyorum eşimden doğru düzgün alışveriş bile yapmıyorum buna rağmen bana sanki ben sürekli bir şey istiyorum da yetirmek için çabalıyomuş gibi konuşuyor tek isteğim yanımızda olsun vakit geçirelim birşeyler yapalım öyle kalbim kırık ki
Bence sorun tam olarak bu azla yetinmeye çalışmanız. Eşiniz memur ise ve ek iş olarak hayvancılık vs yapıyor ise peynir vs ye gerek yok veya gelir elde etmiyor ise hayvancılığa gerek yok başlık çok çalışma diyor ama vaktinin çoğunu kahvede geçiriyormuş bu yoğun çalışma değil. Çocuk hasta iken bile gelmiyor ise çokta söylenecek söz bulamıyorum
Yapsın ama hepsini kararında yapsın 580 kilo getirdi sattı şimdi 300 kilo getirdi yarısını sattı diyoki bu bitince yine getiricem bende getirme başka bu sene bu kadar yeter kahveden gelme saatin 9du 9.30 oldu 10 oldu 10.30 oldu şimdi 11 dedim 12de olur 1de olur dedi öyle deyince tüm umudum gitti şaka da yapsa kırıldığımı bilerek bunu demesi ayrı bir üzdü
Canım şu işi yapmasa da gelmeyecek gibi duruyor yani çocuk hasta iken bile kalkıp gelmiyor ise peynir sanki kahveye gitmek için bahane gibi geldi
Peynir satmadığı zamanlarda da giderdi öğlen 12 gibi gider 2 2.30 gibi gelirdi akşamda gider 7de en fazla 10da falan gelirdi ama dediğin gibi peynir iyice bahanesi oldu daha uzun uzun kalabiliyo
Geçim sıkıntısı mı yaşıyorsunuz, neden bu kadar ek gelir peşinde
Geçen yıl araba almıştık borcumuz var ama maaşından kalan parayla çokta güzel geçiniyoruz babası da yapıyordu sanırım ondan kalan bir alışkanlık babası vefat etti biz nişanlıyken
Benim eşimde 9bucukta cıkar 11de bazen 11 bucukta anca eve varır alıştım artık eskiden izinler aıkıntıydı şimdi her pazar tatil oldu rahatladık sizin için çalışıyorum derken evin ihtiyaçlarını gideriyor çalışmasa kim gidericek
Maaşı yeter zaten bizim için biz daha fazlasını istemiyoruz ki birlikte zaman geçirip değerlendirmiceksek ne yapıcam ben çok parayı ben bunu söylüyorum eşime o ise seni memnun edemedim diyor 10 gündür izindeydi hiç aksatmadı kahveye gitmeyi sabah ayrı akşam ayrı 1 2 saat takılıp gelmiyor ki 4 5 saat orda
O zmn sende har vur harman savur madem seni memnun edemiyor şimdi gorsun memnunıyetı gerekırse evin içindeki esyaları yenile bak bakalım ne oluyo
Erkeklerin geneli böyle ev basıyor kendilerine meşguliyet arıyorlar
Yine gitsin kahveye ona dediğim birşey yok 1 2 saat sonra geri gelsin tüm gün bizimle de otursun demiyorum ama ona anlatamıyorum
Haklısın valla canım çok fazla saat israfı yapıyor anlattığına göre. Sürekli sürekli uyar eninde sonuda senin dediğine gelecektir
Kahvede saatlerce ve hergün peynir mi satılıyor en fazla 1 saat sürer zaten herkes onun peynir sattığını biliyordur arar eder öyle bile alırlar uzun süre beklemeye ne gerek var hemde memur dıyorsun hiç gerek yok benim eşim 2 gün mesaiyr kaldı 2 saat baya fark ediyor çocuğumun zamanından gidiyor her zaman yapması sıkıntı. Demekki herşeyi istemek lazımmış istersen iyisin zorlarsan baş üstünde tutuyorlar
Çocuğumuzun zamanından gidiyor oğlum babasına sürekli bağırıyor onunla hiç bişey yapmak istemiyor farkında değil ama çocuk onu tanımıyor vakit geçirmediğim için
Zor ya ne desek boş herkesin hayatında var aksaklıklar malesef
1,487,476 soru
24,316,543 cevap
345,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın