Kızlar halıda bir sürü leke vardı ve çay lekesi de vardı büyük sağolsun tertemiz yapmışlar ama arkadaki çay lekesi kalmış öndeki geçmiş, sordum dediki makine ile yıkıyoruz makine arkaya değse halı mahfolur ondan? Sizin bilginiz var mı arkadaki leke olduğu gibi duruyor
Benim de kahve lekesi vardı onu çıkarmış verdiğim yer bembeyaz olmuş . Bir tek mutfak halım da kurumuş yağ vardı o kalmış onu da makine çıkarmaz dedi
Arkadaki lekesi de geçmiş mi senin canm
Geçmiş
Nedense hiç halı yikamacilara güvenmiyorum
Bizimde yıkama var halınin altını yıkamaz fırça ters çevirmesi gerek oda yıpratır
Banada 2 kez yıkandı lekeler cıkmadı derıne ıslemıs dedıler daha fazla dıretmedım normalde 3 gun ıcınde begenmezsen tekrar gelıp yıkamaları gerekıyor
Benim halımda lekeler vardı not yazmızlar leke çıkarma işlemi uyguladık fakat geçmedi üzgünüz yazmışlar kötü duruyodu çamaşır suyu beyaz sirke suyu yaptım fırçaladım geçti geri aradım leke çıkarma ilacınıza çamaşır suyu ve beyaz sirke ekleyin geçmez dediğiniz lekeler geçiyo dedim p kadar para veriyoruz bence üstüne düşmüyolar
Çok normal halı da üst kısmı yıkıyorlar arka kısım da yıkansa makine fırçaları mahvoluyor
Bende de aynısı oldu bir çaydanlık çay dökülmüştü halıya hemen o gün 1 saat içerisinde yıkamacıya verdik önünü tertemizdi ama arkada koskocaman çay lekesi duruyordu adam da aynı sizin soylediginiz şeyi söylemişti arkaya makine vuramayız diye
bazı lekeler geçmiyor, iyice işliyor. benim halıma vişne kompostosu dökülmüştü, ben dönmüştüm hatta, baya geçmiş ama hafif pembelik kalmıştı. o da halı karışık desenli, aman aman belli olmuyor
Doğrudur canım arkadan gitmez. Benim halim da öyle. Kardeşim 1 demlik çayı olduğu gibi döktü halıya. Önden tertemiz ama arkada izi kaldı ama halı yıkandıkca arkadaki izi yavaş yavaş gitmeye başladı.
1,487,481 soru
24,316,716 cevap
345,095 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın