Selam kızlar oğlum geçen sene öglenciydi çok rahattım gelip işini bitiriyorum dinleme biliyorum yemeğimi yapabiliyorum kardeşini öğlen uyutup dinleniyordum şimdi sabahçı saat 7 45 gidiyor uyandirana kadar evde birşeyler yedirene kadar eşim götürüyor o gelene kadar bize kahvaltı hazırlıyorum ediyoruz sofrayı topla evi topla kızla ilgilen bir bakmışsın öğlen olmuş gidip alıyorum eve geliyoruz evin dagilması sadece 15 dk sürer akşama kadar koşuşturmaca vala iki gün oldu bıktım öglene gonderemiyirum 4 yaş öğlen alıyorlar sizin durumlar nasıl uzun oldu kusura bakmayın
Bizde tam tersi geçen yıl sabahtı 9 giriş 2 çıkıştı bu yıl 1 de girip 5 ye çıkıyor geçen yılda çok yorulmadım tek çocuk olduğu için olabilir sabah onu bırakıp işi yemeği yapıyordum alıncada geziyorduk yada evde oyalanıyorduk
artik 1. siniftan sonra hep oyle bi.8’de ilk anasinifinda oglenciydi cok iyiydi. ertesi sene anasinifinda sabahci oldu benimde hic duzenim olmadi. suan 3 sinifa gecti 4. senesi yani sabahcilikta. suan bide kardes var onu yedir icir biseyler alio dokuo kardes 3 yas . ben kizi kaldirip ayiltana kadar tim mutfak salon batio . bu sabah ekmek alip doke saca koca ekmegi isira isira yemis mesela ben kizi uyandirmaya hadi hadi hadi diyesiye kadar evin anasi aglamis. aksamdan supurmustim. mesela
Ben memnunum ya sabahçı olmasından. Götürüyorum okula geliyorum işlerimi yapıyorum veya akşamdan hallediyorum işlerimi sorun olmuyor. Öğleden sonra zaten gün bitiyor ben memnunum bu şekilde.
Geçen yıl oylenciydi 1-4 buçuk arasi saati az di eve gelip topla çocuğu uyut derken bazen uykudan kaldriyodum uyku düzeni hiç olmadi smdi 9-2 sabah 8 den sonra kalkiyorz servise verdik ama düzeni yok adam bizi sabah unuttu çocukları götürmüş geldi aldı çıksta kendim aldm 12 de küçüğün uyku düzeni karıştı aşırı huysuzlanyor ev yemek saldım odlugu kdr hamileyim zaten uykumu alamiyorrm öylesine gün gecuyo gibi karışık 3 gündr alışma süresi 9-12 servisci sağolsun 10 az doğru zor aliyo götürüyor hamile olmasam kendim goturcem kendim küçüğün uyku düzeni karisiyo hemen o ayrı sesimize kalkiyo hemen
Bende aynı durumdayım ya sabahçılıktan bi halt anlamadım. Tek iyi tarafı önceden 12 de uyuyodu şimdi 9 da uyuyo ama benimde halim kalmıo
Benimde bir tanesi 8 buçukta gidiyo ikide gidip alıyorum ortancamda 12 buçukta gidiyo 5 te gidip alıyorum gidip gelmek bu sene çok zor benim icin kaç kez gidip geldigimi sayamiyorum bile
Kızımın okulu 8.30 da başlıyor. Öğlen gidip alıyorum. O sürede bayağı işimi bitiriyorum. Fakat tam güne geçince, öğlen tekrar okula bırakıp, akşam 16.40 da okuldan almam lazım. Sabah kalkıp gitmek değil ama, günde 4 defa gel-git yapmak gözüme çok geliyor...
Sabah gidiyor öğlen gitsin istemem ben benle vakti kalmaz yavrunun. Çalışıyorum diye sabah dedik bir süre evdeyim gayet de hoş oldu.
1,510,117 soru
24,639,280 cevap
365,689 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın