İki tane tencerem var kışın soba üstünde yemek yapıyorm kolari hepsi yanmış hangisni kulanbilim önerisi olan var mi
toprak tencere al bence daha lezzetli olur yemekler
Çok pahalı
Kız daha ucuz değil mi normal tencereden öyle hatırlıyorum .
Ben çatlar diye korkuyorum bildiğin dikkat edilecek bir şeyi var mı @honkiponkitoninok
annem çok kullanırdı, mangal üzerine koyardı, fırında gönderirdik soba üzerinde kullanırdı. ve yemekler de efsane güzel olurdu. iyi bi toprak tencere ise kolay kolay bir şey olmaz.
canım soba üstüne de her şey konmaz, koyacağın tencerenin tabanının kalın olması gerek, yoksa yemek yanar. ya demirdökğm ya da toprak en iyisi
ha çelik de olur tabi ama onda databan kalınlığı önemli ince okursa olmaz. kulbu da metal olan tencere bakabilirsin
Hmm benim ilk aldığım iyi değilmiş demekki çatlamıştı. Fırına gönderiyorum ama sobaya mangala cesaret edememiştim
Benim Çelik tencerelerim var onları kullanıyorum. Kolları da gayet iyi durumda yanmadilar.
Benimki kolari döküldü
Güvec tarzı bişey olsa daha iyi olmzmi onda piisirip başka tencereye bosaltabilirsin
Tutma yerleri ne alüminyum folyo sarsaydın kız yanmazdı
Bende bu tarz bakraclar var ondan kullanıyorum hem sobanın içine indiririm hem tandira hemde sobanın üstüne benimki bakır değil
Bunda yemek yapılıyormu ayy
Babannenim kumasından kalma var bende ama vitrin üzerine süs die koydum
Yemeği güzel oluyormu .babaannem süt bakracı bu derdi
Kizzz güzel olur mu da ne kelime missss missssssss heleki tandira bı kuru fasulye indirecen bununla offf
Kız tandır felan yokta fırında olurmu deneyem bi
Ama kaç yıldır kullanılmaz bişi olurmu
Hiç bişi olmaz kuzu güzelce yika pakla mis gibi çamaşır suyu degirme ama benim iki tane var sarma yaparım buna eşim çok sever
Çelik saplı olanlardan al
1,487,434 soru
24,315,892 cevap
345,018 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın