0 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından

İki tane tencerem var kışın soba üstünde yemek yapıyorm kolari hepsi yanmış hangisni kulanbilim önerisi olan var mi

6 Cevaplar

0 oy
önce (7,809 puan) tarafından

toprak tencere al bence daha lezzetli olur yemekler 

önce (272 puan) tarafından

Çok pahalı 

önce (741 puan) tarafından

Kız daha ucuz değil mi normal tencereden öyle hatırlıyorum . 

Ben çatlar diye korkuyorum bildiğin dikkat edilecek bir şeyi var mı @honkiponkitoninok

önce (7,809 puan) tarafından

annem çok kullanırdı, mangal üzerine koyardı, fırında gönderirdik soba üzerinde kullanırdı. ve yemekler de efsane güzel olurdu. iyi bi toprak tencere ise kolay kolay bir şey olmaz. 

canım soba üstüne de her şey konmaz, koyacağın tencerenin tabanının kalın olması gerek, yoksa yemek yanar. ya demirdökğm ya da toprak en iyisi

ha çelik de olur tabi ama onda databan kalınlığı önemli ince okursa olmaz. kulbu da metal olan tencere bakabilirsin 

önce (741 puan) tarafından

Hmm benim ilk aldığım iyi değilmiş demekki çatlamıştı. Fırına gönderiyorum ama sobaya mangala cesaret edememiştim

-Reklam-
0 oy
önce (48 puan) tarafından

Benim Çelik tencerelerim var onları kullanıyorum. Kolları da gayet iyi durumda yanmadilar.

önce (272 puan) tarafından

Benimki kolari döküldü 

0 oy
önce (2,573 puan) tarafından

Güvec tarzı bişey olsa daha iyi olmzmi onda piisirip başka tencereye bosaltabilirsin

0 oy
önce (301 puan) tarafından

Tutma yerleri ne alüminyum folyo sarsaydın kız yanmazdı

0 oy
önce (802 puan) tarafından

Bende bu tarz bakraclar var ondan kullanıyorum hem sobanın içine indiririm hem tandira hemde sobanın üstüne benimki bakır değil

image

alüminyum 
önce (5,939 puan) tarafından

Bunda yemek yapılıyormu ayy

Babannenim kumasından kalma var bende ama vitrin üzerine süs die koydum

Yemeği güzel oluyormu .babaannem süt bakracı bu derdi 

Kizzz güzel olur mu da ne kelime missss missssssss heleki tandira bı kuru fasulye indirecen bununla offf

önce (5,939 puan) tarafından

Kız tandır felan yokta fırında olurmu deneyem bi

Ama kaç yıldır kullanılmaz bişi olurmu 

Hiç bişi olmaz kuzu güzelce yika pakla mis gibi çamaşır suyu degirme ama benim iki tane var sarma yaparım buna eşim çok sever

0 oy
önce (1,733 puan) tarafından

Çelik saplı olanlardan al

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 595 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
+2 oy
3 cevap 232 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Citipiti (5,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Benim 4 mevsimim (1,009 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,311 soru

24,314,299 cevap

344,931 kullanıcı

...