Merhaba arkadaşlar bu aralar giremiyorum çok fazla girsem de görev gereği yapılanlari yapıp çıkıyorum.
Son bir aydır oğlumun ameliyat sürecini düşüne düşüne bı hal oldum. Belki basit bir ameliyat (geniz eti dil bağı ve kulak sıvı birikmesi ) ama anne işte sonrası süreci psikolojik olarak etkilenir mi düşüncesi. 🥺 O yüzden özelden soranlar var teşekkür ederim ❤️
Siz annelerinde duasını beklerim oğlumun adı Muhammed Ali duanizda bizi de ekleyin ameliyatı sorunsuz geçsin 🫂
Burda cok şey değişmiş engelleme gelmiş herkesin en çok istediği şey kim kimi engelledi acaba beni engelleyen oldu mu 😱😂
Sizler nasılsınız bakalım 🥰
Allah şifa versin . Endişe edilcek ameliyatlar değil ama işte anne yüreği iğne oluken bile dayanamıyor 🤭
Evet doğru çok geçen mahvolduk mesala beceremedi karı bize bize cıkın diyo ya :(
Evet cidden öyle çok zor geliyor bana düşünmeden edemiyorum 🥺
Fato canım oğlunun şifası niyetine şifa duaları ve yasini Şerif okurum bugün , onun haricinde birşey söylemek istiyorum, oğlunuzun kulağında biriken sıvı'yı ameliyat ile mi boşaltacaklar? Eşimin kuzeninin 3 yaşında ki kızı daha yeni olmuş , sıvıları toplasın diye cihaz gibi birşey takmışlar ameliyata gerek yok demişler
Evet cihaz yakacaz dediler ama çizik atsak sıvı boşalma daha iyi dedi doktor cihaz uğraştırır sizi dedi bizim geniz eti yuzunden sıvı birikmesi oluyor
Evet o çocuğun da geniz eti yüzünden sıvı birikmesi oluyor, ameliyat olalı 2 hafta olmuştur çocuk baya rahatladı ama onlar çizik atmamışlar gerek yok demişler , merak etme Allah'ın izniyle hiç birşey olmayacak çok çabuk toparlıyorlar , O bebiş 2 günde normale dönmüş
Oğlum yedi yaşında çabuk atlatır inşaallah süreç nasılmış acaba
Sabah gidip yatış yapıldı 12 gibi ameliyat oldu 4 gibi hastaneden taburcu oldu, çok zorlu bir kızı olmasına rağmen hiç bir zorluk yaşamamışlar ama onların daha küçük olduğu için ilk 3 ay tekrarlama riski var yeme içmeye hasta olmamasına çok dikkat ediyorlar , bildiğim kadarıyla 5 yaş sonrasında öyle bir risk yok
Yedi yaşında oğlum zaten yeni çıktı bu iller yoktu küçükken anasınıfına başladı sürekli hasta oldu sonra tıkandı burnu geniz eti buyudu
Zaten enfeksiyondan dolayı geniz eti büyümesi oluyor, 6 sene daha dayanırsanız normale ancak o şekilde dönüyor
Dayanamaz çocuk uyurken yemek yerken nefes alamıyor iller bişey
Çok zor işte ama ameliyatı çok kolay, hem çocuk hemde anne için ve 2 günde etki ediyor normal hayatına geri dönüyor çok şükür
Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Sorunsuz bir şekilde atlatır umarım. Hamileyim doğuma az kaldı dualarımda yer alacak 🥹
Fato seni engellesem sen bana uyarı yada engel atabilecek misin 🤣🤣
Hiç bilmiyorum şuan ne nasil oluyor 😂 bende engelleme butonu varmiki
Buraya yorum yapma engeli atıyorsun ya 😂 travmam oldun
Onu anladım kız sadece beni engelleyebilir misiniz acaba engelleseniz de ben sizi engelleyebilir miyim kafam karıştı
Seni engelleyemiyorum sanırım engel butonu çıkmıyor
Canım Çok Gecmiş olsun Rabbim Şifa Versin İnşAllah Dualarım Seninle 🤲🤲🤲🤲
Allah razı olsun canım ❤️
İnsan evladı olunca daha anlıyor üzülüyor Sağlıklı olsunlarda 🥰❤️
Evet rabbim beterinden korusun her sabiyi
Amin İnşAllah 🤲🤲:((
çok çok geçmiş olsun. smzde basit de gel sen onu anneye anlat 🤗
Evet öyle cidden aklımdan çıkmıyor
gecmis olsun , benim kizimda 4 yasinda geniz eti ameliyati oldu ve kulak tupu takildi , endise etme lutfen .
Ahh seni soru yağmuruna tutacağım hakkını helal et 🙏
Bize tüp yerine çizik atılacak süreç nasıl geçti sizin
Tup niye takilmiyor acaba , cizik hemen kapaniyor diye duymustum , bizim surecimiz cok kolay oldu . ilk gun biraz sersem gibiydi anesteziden dolayi ama daha sonra hemen normale dondu . iyi ki yaptirdik . her ay antibiyorik kullaniyorduk . hastaligi cok uzun suruyordu ,ameliyat olali 2.5 sene oldu antibiyotik kullanmadi bu sure zardinda
Tüp gerek yok sıvıyı akitacagiz kendiliğinden iyileşir dedi doktor bilmiyorum ki
Geçmiş olsun canım allah şifa versin bir an önce inşallah 🩷
Amin inşallah canım benim ❤️
çok geçmiş olsun canım Allah kalbine ferahlık, yavruna da acil şifalar versin inşallah
Allah razı olsun kardeşim ❤️🙏
Allah yardımcınız olsun oğlunuzun ameliyatı inşallah başarılı geçer bu sureci güzel atlatmaniz dileğiyle 🌸
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Rabbim şifa versin inşallah canım sağlıkla sağlığına kavuşsun inşallah 🤲🏻
Amin bitanem 💓 Allah razı olsun
Allahım şifa versin inşallah. Maşallah ismide çok güzel 🤲sağ salim girer çıkar ve toparlanır inşallah 🤲
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💜
1,487,059 soru
24,310,102 cevap
344,697 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın