0 oy
204 göst.
önce Diğer kategorisinde (16,810 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bu aralar giremiyorum çok fazla girsem de görev gereği yapılanlari yapıp çıkıyorum.

Son bir aydır oğlumun ameliyat sürecini düşüne düşüne bı hal oldum. Belki basit bir ameliyat (geniz eti dil bağı ve kulak sıvı birikmesi ) ama anne işte sonrası süreci psikolojik olarak etkilenir mi düşüncesi. 🥺 O yüzden özelden soranlar var teşekkür ederim ❤️ 

Siz annelerinde duasını beklerim oğlumun adı Muhammed Ali duanizda bizi de ekleyin ameliyatı sorunsuz geçsin 🫂 

Burda cok şey değişmiş engelleme gelmiş herkesin en çok istediği şey kim kimi engelledi acaba beni engelleyen oldu mu 😱😂

Sizler nasılsınız bakalım 🥰

11 Cevaplar

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Allah şifa versin . Endişe edilcek ameliyatlar değil ama işte anne yüreği iğne oluken bile dayanamıyor 🤭

önce (1,614 puan) tarafından

Evet doğru çok geçen mahvolduk mesala beceremedi karı bize bize cıkın diyo ya :(

önce (16,810 puan) tarafından

Evet cidden öyle çok zor geliyor bana düşünmeden edemiyorum 🥺

-Reklam-
0 oy
önce (1,170 puan) tarafından

Fato canım oğlunun şifası niyetine şifa duaları ve yasini Şerif okurum bugün , onun haricinde birşey söylemek istiyorum, oğlunuzun kulağında biriken sıvı'yı ameliyat ile mi boşaltacaklar? Eşimin kuzeninin 3 yaşında ki kızı daha yeni olmuş , sıvıları toplasın diye cihaz gibi birşey takmışlar ameliyata gerek yok demişler 

Sabah gidip yatış yapıldı 12 gibi ameliyat oldu 4 gibi hastaneden taburcu oldu, çok zorlu bir kızı olmasına rağmen hiç bir zorluk yaşamamışlar ama onların daha küçük olduğu için ilk 3 ay tekrarlama riski var yeme içmeye hasta olmamasına çok dikkat ediyorlar , bildiğim kadarıyla 5 yaş sonrasında öyle bir risk yok 

Yedi yaşında oğlum zaten yeni çıktı bu iller yoktu küçükken anasınıfına başladı sürekli hasta oldu sonra tıkandı burnu geniz eti buyudu 

Zaten enfeksiyondan dolayı geniz eti büyümesi oluyor, 6 sene daha dayanırsanız normale ancak o şekilde dönüyor 

Dayanamaz çocuk uyurken yemek yerken nefes alamıyor iller bişey 

Çok zor işte ama ameliyatı çok kolay, hem çocuk hemde anne için ve 2 günde etki ediyor normal hayatına geri dönüyor çok şükür 

0 oy
önce (8,732 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Sorunsuz bir şekilde atlatır umarım. Hamileyim doğuma az kaldı dualarımda yer alacak 🥹

Fato seni engellesem sen bana uyarı yada engel atabilecek misin 🤣🤣

Hiç bilmiyorum şuan ne nasil oluyor 😂 bende engelleme butonu varmiki

Buraya yorum yapma engeli atıyorsun ya 😂 travmam oldun 

Onu anladım kız sadece beni engelleyebilir misiniz acaba engelleseniz de ben sizi engelleyebilir miyim kafam karıştı 

Seni engelleyemiyorum sanırım engel butonu çıkmıyor 

0 oy

Canım Çok Gecmiş olsun Rabbim Şifa Versin İnşAllah Dualarım Seninle 🤲🤲🤲🤲

Allah razı olsun canım ❤️

İnsan evladı olunca daha anlıyor üzülüyor Sağlıklı olsunlarda 🥰❤️ 

Evet rabbim beterinden korusun her sabiyi 

Amin İnşAllah 🤲🤲:((

0 oy
önce (7,748 puan) tarafından

çok çok geçmiş olsun. smzde basit de gel sen onu anneye anlat 🤗

Evet öyle cidden aklımdan çıkmıyor 

0 oy
önce (4,033 puan) tarafından

gecmis olsun , benim kizimda 4 yasinda geniz eti ameliyati oldu ve kulak tupu takildi  , endise etme lutfen . 

Ahh seni soru yağmuruna tutacağım hakkını helal et 🙏 

Bize tüp yerine çizik atılacak süreç nasıl geçti sizin 

önce (4,033 puan) tarafından

Tup niye takilmiyor acaba , cizik hemen kapaniyor diye duymustum , bizim surecimiz cok kolay oldu . ilk gun biraz sersem gibiydi anesteziden dolayi ama daha sonra hemen normale dondu . iyi ki yaptirdik . her ay antibiyorik kullaniyorduk . hastaligi cok uzun suruyordu ,ameliyat olali 2.5 sene oldu antibiyotik kullanmadi bu sure zardinda 

Tüp gerek yok sıvıyı akitacagiz kendiliğinden iyileşir dedi doktor bilmiyorum ki

0 oy
önce (4,768 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım allah şifa versin bir an önce inşallah 🩷

Amin inşallah canım benim ❤️

0 oy
önce (2,777 puan) tarafından

çok geçmiş olsun canım Allah kalbine ferahlık, yavruna da acil şifalar versin inşallah 

Allah razı olsun kardeşim ❤️🙏

0 oy
önce (5,394 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun oğlunuzun ameliyatı inşallah başarılı geçer bu sureci güzel atlatmaniz dileğiyle 🌸

Teşekkür ederim Allah razı olsun 

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım sağlıkla sağlığına kavuşsun inşallah 🤲🏻

Amin bitanem 💓 Allah razı olsun 

0 oy
önce (3,659 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşallah. Maşallah ismide çok güzel 🤲sağ salim girer çıkar ve toparlanır inşallah 🤲

+1

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💜

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 224 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,487,059 soru