+5 oy
511 göst.
önce Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından

Bugün kızımı akşam üstü babasıyla parka götürdük kızımı saklarken bir olaya şahit oldum için yandı resmen bitane bayan çocuğuyla geldi ama halinden belli gariban bişey kızı 3 yaşındaymis ya okadar tatlı yuzu vardiki Melek gibiydi çocuk evet üzeri eski ama tertemizdi anne de öyleydi Allah için neyse çapraz salincakta da çok güzel giyimli bir bayanla kızı vardı o kız diğer iyi giyimli kızın yanına oynamaya gitti anneside çekinerek peşine gitti bende kızımı sallıyorum ama gözüm onlara takıldı ya arkadaş sen nasıl bir annesin o çocuğu bir itekledi git burdan dokunma kızıma hastalık filan bulaşır diye ya kadının kızıni bir alışı vardı utanarak yemin ediyorum hala içimde kaldı o anki hali tabi ben tutamadım kendimi bölüyor hanımefendi çocuk yedimi sizi o daha bir çocuk ya bu nasol bir tavır diye söylenmeye başladım bana başladı laf demeye siz kimsiniz oynatmak zorunda mıyım şunun kılığına kıyafetine bak vs neyse ben onunla orda bı tartıştım eşimde köşeden bizi izliyor aldım kızımı o cocuguda aldım gelin oynayın diye götürdüm kum havuzuna doğru eşimi yanlarına koydum ben bayanı aldım dedim gel bi kahve içelim diye parkın cafesinde kadın anlattı eşi kaza sonucu geçen sene felç geçirmiş kadında merdiven silip iki çocuğa bakıyormuş ya nasıl ağlayarak anlattı bende isterim kızıma güzel elbiseler alayım güzel giyinsin ama yok iste dedi komşular veriyor yıkayıp giydiriyom filan diye yanlış anlamazsa ben çocuğa hediye almak istiyorum dedim yok filan dedi ama eşimle mağazaya götürdük hem 3 yasa hemde diğer çocuğa biseyler aldım evine bıraktım okadar dua ettiki anlatamam ya annelik böyle birşey mi tamam oynamasını istemeyebilirsin ama o şekilde rencide ederek uzerek kırarak değil sessizce alır çocuğunu uzaklasirsin yemin ediyorum içime dert oldu orda onu bir temiz dovsem içim sogumazdi 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (1,364 puan) tarafından

Filmden bir kesit gibi 

önce (170 puan) tarafından

Ama işte gerçek hayat her filmde bir hayatın canlandırması

önce (1,400 puan) tarafından

Tek ben böyle düşündüm zannediyordum 

Film anlatacak olsam daha güzel yazardım emin ol haaa inanmıyorum dersen adresini vereyim bayanın git gözünle gör bakalım filmmi gerçek mi bazilarinin hayatları birilerine hep bir film gibi gelir bazen

önce (1,364 puan) tarafından

Yok ben sizin için demedim ama bence çokta inanmayın artık iyi niyetli insanlar cok cok az danışıklı bişey bile olabilir 

-Reklam-
+2 oy
önce (974 puan) tarafından

Sessiz kalmadiginiz için sizi takdir ediyorum doğrusu 👍

Valla bı dovseydim içim sogurdu anca ama benimde yükümlü oldugum 4 çocuk var kızım yanımda korkacak vs derken Allah'a bırakmak en güzeli bazen

+2 oy
önce (25,486 puan) tarafından

Yalnız okurken ben iyi ki uzaklaştırmış dedim birlikte oynamaktan uzaklaşmak küçük kıza yaramıştır çünkü birinden birşey bulaşacaksa pis niyet ve görgüsüzlük bulaşması daha kuvvetli ihtimal 

+1 oy
önce (204 puan) tarafından

Düşmez kalkmaz bir Allah , dur bakalım neler olacak. 

+1 oy
önce (94 puan) tarafından

Kılık kıyafet temiz ama içi kir dolu bir insandan neyi beklersin.Allah ıslah etsin ne diyelim.sizi de tebrik ediyorum ben olsam aynı davranışta bulunurdum.

+1 oy
önce (3 puan) tarafından

Ellerinize sağlık, biriniz bin olsun inşallah 🌸

+1 oy
önce (362 puan) tarafından

Kız bu neydi, Sırlar dünyası- Kendini beğenen kadının sonu bölümümü

önce (5,918 puan) tarafından

😅 Allah seni nerden aklına geldi 

+1 oy
önce (67 puan) tarafından

Ne oldum değil ne olacam demeyi hatırlayamadığımız günden beri böyleyiz keseniz dolu olsun Rabbimde sizi sevindirsin o kadın razı olmuş Allah da razı olsun sizden 🙏

0 oy
önce (4,747 puan) tarafından

Edepsiz terbiye yoksunu... 

Görmezsin belki ama aynı şeyle o karı da sınanacak. İlahi adalet şaşmaz...

Senden de ricam lütfen az çok o aileye yardımlarını esirgeme...

Çocukların cinsiyeti ne yaşları kaç?

Kızı 3 erkek 5 yaş 

Yardım konusunda İnanki fazlasını yaptım yapmaya devam edeceğim ama söylemek istemedim 

Ne oldum değil neolacagim demesini bilmeli insan bugün durumu iyi ama yarın ne olacağı belli olmaz birgün bir bakar ki o beğenmediği kız çocuğuna muhtaç olur

0 oy
önce (3,184 puan) tarafından

İnsanoğlu yarın da bilmeden hunharca yaşıyor işte 😔

Hiçbirimizin yarın ne durumda olacağını kimse bilemez Allah'tan başka. siz çok iyi yapmışsınız senin yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi bence her şeyden ötesi başkasının çocuğuna izinsiz dokunması bile çok yanlış  ben kendim parkta diğer çocuklarına canı istemesin diye yiyecek bir şey bile vermiyorum versem bile yanındakilere de uzatıyorum nezaketen

Olması gereken o zaten bugün eli ayağı tutuyor hayatı güzel diye yarın da öyle olacak diye bişey yok o itmesi assagilamasi ya benim bile zoruma gittiyse o anneyi düşünemiyorum gözlerinin doluluğu boğazındaki düğümü iliklerime kadar hissettim eşim ilk kez şunu eline dolayıp bir temiz dövmek lazım dedi kalmiski eşim bayana şiddet konusunda dünyayı karşısına alacak bir insan

0 oy
önce (279 puan) tarafından

Çok üzüldüm 😟umarim o da aynısını yaşar sadece kıyafet konusunda eşi sağlıklı olsun tabi 

Tek duam birgün o küçücük kıza muhtaç olsun

Evet 😟 Dünya Küçük ya bilemeyiz o küçük kız doktor olur muhtac oluruz 

İnşallah güzel yerlere gelir yüzü Melek gibiydi rabbim hep korusun

Aminnn amin inşallah 🤲🏼

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Benzeri başımıza geldi kadın oğluyla kızımı oynatmak istedi ama babası gelip kadına erkek çocukları varken neden kızlarla oynatıyorsun diyip alıp çocuğu gitti 🙄 kıza dönüşeceğinden korktu herhalde 

Erkek aklı işte erkekle oynarsa erkek kızla oynarsa kıza benzer düşüncesi 

0 oy
önce (2,777 puan) tarafından

ne güzel davranmışsiniz ,Allah sizden razı olsun 

Cümlemizden insallah

0 oy
önce (5,394 puan) tarafından

Ay iyiki ben öyle ortamda yokmuşum al sana kavga iste

Dövmek dışında herturlu aldı o payı benden :)))

0 oy
önce (1,893 puan) tarafından

Ben bu filmi biliyorum çünkü başrol oyuncusuyum 😡😡😡

önce (4,194 puan) tarafından

Nasıl ya canım 

Kafam karıştı 

Seninde mi başına geldi 

Yada şahit oldun 

O üstü başı pis kız benim çocuklugumun ikinci yarısı o şirret kadın ise yılların kabusu

önce (4,194 puan) tarafından

Üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim 

Kusura bakma 🥹😔🤐

Keşke sormasaydim

Hayır üzülmeyin ben üzülmüyorum artık 

0 oy
önce (927 puan) tarafından

Ne kadar güzel bişey yapmışsın Allah senden razı olsun Allah sana bunun mükâfatını versin hem bu dünyada hem ahirette inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 1,480 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eslem 01 (487 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 408 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 765 göst.
0 oy
21 cevap 1,032 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu