Bugün kızımı akşam üstü babasıyla parka götürdük kızımı saklarken bir olaya şahit oldum için yandı resmen bitane bayan çocuğuyla geldi ama halinden belli gariban bişey kızı 3 yaşındaymis ya okadar tatlı yuzu vardiki Melek gibiydi çocuk evet üzeri eski ama tertemizdi anne de öyleydi Allah için neyse çapraz salincakta da çok güzel giyimli bir bayanla kızı vardı o kız diğer iyi giyimli kızın yanına oynamaya gitti anneside çekinerek peşine gitti bende kızımı sallıyorum ama gözüm onlara takıldı ya arkadaş sen nasıl bir annesin o çocuğu bir itekledi git burdan dokunma kızıma hastalık filan bulaşır diye ya kadının kızıni bir alışı vardı utanarak yemin ediyorum hala içimde kaldı o anki hali tabi ben tutamadım kendimi bölüyor hanımefendi çocuk yedimi sizi o daha bir çocuk ya bu nasol bir tavır diye söylenmeye başladım bana başladı laf demeye siz kimsiniz oynatmak zorunda mıyım şunun kılığına kıyafetine bak vs neyse ben onunla orda bı tartıştım eşimde köşeden bizi izliyor aldım kızımı o cocuguda aldım gelin oynayın diye götürdüm kum havuzuna doğru eşimi yanlarına koydum ben bayanı aldım dedim gel bi kahve içelim diye parkın cafesinde kadın anlattı eşi kaza sonucu geçen sene felç geçirmiş kadında merdiven silip iki çocuğa bakıyormuş ya nasıl ağlayarak anlattı bende isterim kızıma güzel elbiseler alayım güzel giyinsin ama yok iste dedi komşular veriyor yıkayıp giydiriyom filan diye yanlış anlamazsa ben çocuğa hediye almak istiyorum dedim yok filan dedi ama eşimle mağazaya götürdük hem 3 yasa hemde diğer çocuğa biseyler aldım evine bıraktım okadar dua ettiki anlatamam ya annelik böyle birşey mi tamam oynamasını istemeyebilirsin ama o şekilde rencide ederek uzerek kırarak değil sessizce alır çocuğunu uzaklasirsin yemin ediyorum içime dert oldu orda onu bir temiz dovsem içim sogumazdi
Filmden bir kesit gibi
Ama işte gerçek hayat her filmde bir hayatın canlandırması
Tek ben böyle düşündüm zannediyordum
Film anlatacak olsam daha güzel yazardım emin ol haaa inanmıyorum dersen adresini vereyim bayanın git gözünle gör bakalım filmmi gerçek mi bazilarinin hayatları birilerine hep bir film gibi gelir bazen
Yok ben sizin için demedim ama bence çokta inanmayın artık iyi niyetli insanlar cok cok az danışıklı bişey bile olabilir
Sessiz kalmadiginiz için sizi takdir ediyorum doğrusu 👍
Valla bı dovseydim içim sogurdu anca ama benimde yükümlü oldugum 4 çocuk var kızım yanımda korkacak vs derken Allah'a bırakmak en güzeli bazen
Yalnız okurken ben iyi ki uzaklaştırmış dedim birlikte oynamaktan uzaklaşmak küçük kıza yaramıştır çünkü birinden birşey bulaşacaksa pis niyet ve görgüsüzlük bulaşması daha kuvvetli ihtimal
Düşmez kalkmaz bir Allah , dur bakalım neler olacak.
Kılık kıyafet temiz ama içi kir dolu bir insandan neyi beklersin.Allah ıslah etsin ne diyelim.sizi de tebrik ediyorum ben olsam aynı davranışta bulunurdum.
Ellerinize sağlık, biriniz bin olsun inşallah 🌸
Kız bu neydi, Sırlar dünyası- Kendini beğenen kadının sonu bölümümü
😅 Allah seni nerden aklına geldi
Ne oldum değil ne olacam demeyi hatırlayamadığımız günden beri böyleyiz keseniz dolu olsun Rabbimde sizi sevindirsin o kadın razı olmuş Allah da razı olsun sizden 🙏
Edepsiz terbiye yoksunu...
Görmezsin belki ama aynı şeyle o karı da sınanacak. İlahi adalet şaşmaz...
Senden de ricam lütfen az çok o aileye yardımlarını esirgeme...
Çocukların cinsiyeti ne yaşları kaç?
Kızı 3 erkek 5 yaş
Yardım konusunda İnanki fazlasını yaptım yapmaya devam edeceğim ama söylemek istemedim
Ne oldum değil neolacagim demesini bilmeli insan bugün durumu iyi ama yarın ne olacağı belli olmaz birgün bir bakar ki o beğenmediği kız çocuğuna muhtaç olur
İnsanoğlu yarın da bilmeden hunharca yaşıyor işte 😔
Hiçbirimizin yarın ne durumda olacağını kimse bilemez Allah'tan başka. siz çok iyi yapmışsınız senin yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi bence her şeyden ötesi başkasının çocuğuna izinsiz dokunması bile çok yanlış ben kendim parkta diğer çocuklarına canı istemesin diye yiyecek bir şey bile vermiyorum versem bile yanındakilere de uzatıyorum nezaketen
Olması gereken o zaten bugün eli ayağı tutuyor hayatı güzel diye yarın da öyle olacak diye bişey yok o itmesi assagilamasi ya benim bile zoruma gittiyse o anneyi düşünemiyorum gözlerinin doluluğu boğazındaki düğümü iliklerime kadar hissettim eşim ilk kez şunu eline dolayıp bir temiz dövmek lazım dedi kalmiski eşim bayana şiddet konusunda dünyayı karşısına alacak bir insan
Çok üzüldüm 😟umarim o da aynısını yaşar sadece kıyafet konusunda eşi sağlıklı olsun tabi
Tek duam birgün o küçücük kıza muhtaç olsun
Evet 😟 Dünya Küçük ya bilemeyiz o küçük kız doktor olur muhtac oluruz
İnşallah güzel yerlere gelir yüzü Melek gibiydi rabbim hep korusun
Aminnn amin inşallah 🤲🏼
Benzeri başımıza geldi kadın oğluyla kızımı oynatmak istedi ama babası gelip kadına erkek çocukları varken neden kızlarla oynatıyorsun diyip alıp çocuğu gitti 🙄 kıza dönüşeceğinden korktu herhalde
Erkek aklı işte erkekle oynarsa erkek kızla oynarsa kıza benzer düşüncesi
ne güzel davranmışsiniz ,Allah sizden razı olsun
Cümlemizden insallah
Ay iyiki ben öyle ortamda yokmuşum al sana kavga iste
Dövmek dışında herturlu aldı o payı benden :)))
Ben bu filmi biliyorum çünkü başrol oyuncusuyum 😡😡😡
Nasıl ya canım
Kafam karıştı
Seninde mi başına geldi
Yada şahit oldun
O üstü başı pis kız benim çocuklugumun ikinci yarısı o şirret kadın ise yılların kabusu
Üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim
Kusura bakma 🥹😔🤐
Keşke sormasaydim
Hayır üzülmeyin ben üzülmüyorum artık
Ne kadar güzel bişey yapmışsın Allah senden razı olsun Allah sana bunun mükâfatını versin hem bu dünyada hem ahirette inşallah
1,487,145 soru
24,311,687 cevap
344,786 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın