0 oy
520 göst.
önce Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

İçimi dökmek için bir kaç şey yazmak istedim. Duygularımi etrafima pek yansıtan birisi değilim. 4,5 yıl önce kontrol diye çıkıp oğlumun çişini yemesi uzerine acil sezeryana alındım. Ve bende travma kaldı. Belki garip gelecektir ama genel anestezi ile oldum. Uyandığımdaki o acıyı asla unutamiyorum. İki hafta boyunca kendim yatıp kalkamadım. Her bünye farklı şimdi 40+5 haftalık hamileyim ssvd istiyordum.(Sezeryan sonrası vajinal doğum) Doktorum 41 haftaya kadar beklerim dedi. Tabii bu süreçte neler yapmadım ki. Yürüyüşler , merdiven inip cikma, squat , pilatesi topunda haraketler, ananas , hurma ,ahududu çayı son olarak Hint yağı. Bugün kontrolüm vardı hiç açıklık yok dedi. Sancımda yok pazartesi günü Sezeryan olacağım. Suni sancı verilmiyor maalesef ssvd olana. İçimde hep normal doğum yapıp hastaneden yürüyerek çıkma hayali vardı. Ama demek ki diyorum böylesi hayırlı olanmis. Kısmet değilmiş diyorum. Ama üzülüyorum da belki hormonlarin etkisinden. İki gün hastenede kalıp geride oglumu birakmakta var bana çok düşkün hiç ayrı kalmadik. Bilmiyorum çok duygusallastim. Neden hiç sancım gelmiyor ki 

22 Cevaplar

0 oy
önce (2,947 puan) tarafından

Sezeryan olunca doğum yapmış olmuyor musun ?Kendinizede baskasınada bu kadar kolay kendinizi harcatmayın..2 normal dogum yapdım ..dogumdan bir saat sınra hastahane  nin onundeki bakkala gidip geldim.(  ben guclu olmak zorundaydım allahda o gucu verdi biznillah yani diyeceğim şu

Allah dağına gore kar verir... Gerisi zannetdiklerimiz...

önce (46 puan) tarafından

Sezeryan yapınca doğum yapmıyorum gibi bir cümle kırmadım. Bendeki travma etkisinden yaşadığım acıdan bahsettim. Oğlumu kaybetme gibi bir durum söz konusuydu.  Her anne kendince güçlü olmak durumunda zaten o acıyı bir kenara bırakıp yavrusunu düşünüyor insan. Küvezde kaldı kaldığı yoğun bakım ünitesi çok uzaktı yürüyerek oraya gidip geldim kaç kere. 

önce (2,947 puan) tarafından

Bizde kaldık  20 gun yogun bakımda benim demek istedigim dramatize edmenizin size bi faydasından yok ruhsal cökus yasatır gerisi sizin bileceginiz is fikir sormuşsunuz söyledik hepsi bu... 

-Reklam-
0 oy
önce (1,028 puan) tarafından

İlki zor oldu diye buda öyle olmaz canım her dogum farklı oluyor. Hayırlısı olsun hakkında saglıkla kavuşun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 474 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
+1 oy
6 cevap 368 göst.
0 oy
11 cevap 264 göst.

Kategoriler

1,487,145 soru

24,311,687 cevap