0 oy
297 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,807 puan) tarafından

İyi geceler kızlar.detaylara girmek istemiyorum burda okuyanlar bilir sıkıntılı bir hayatım var.

1 haftadırda kendi memleketimdeyim.buraya gelmeden önce annem telefonda sürekli ne zaman geliyorsun gelirsen 1 ay kal hemen dönme diyordu.

Ama geldiğimden beri lafları bitmiyor.kimseyr zararım yok ağzımı açmıyorum işlerini yapıyorum ama hep şikayetçi qslında sebebnide biliyorum.evime erkenden dönsem eşim anlayacak dönme sebebini bu sefer o darlayacak beni.ne koca evine sığdırdılar ne baba evine.kendimi asla bi yere ait hissetmiyorum.sizede oluyormu böyle.artık içimde hiçbirşeyin sevinci kalmadı ölü gibiyim 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (7,268 puan) tarafından

Ben olsam direk evime giderim. Anneye bişey diyemiyoruz belki ama en azından kocaya yetebiliyoruz kafasindayinm 

önce (3,807 puan) tarafından

Onun içinde beklemem lazım.eşim 1 haftaya anca döner.köydeyiz 2 çocuğumla tek dönmem imkansız

önce (7,268 puan) tarafından

Kimse  Yokmu gitsen hani uxaktan geldim ziyarete falan çocuklarınla  gündüz dışarı ciksan  daha iyi olur 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,017 puan) tarafından

Cennette cehennemde insanın kendi evidir....

Bunu çok şeyler yaşayıp anladım 

Öyle gerçekten

0 oy
önce (471 puan) tarafından

Uzaktan seviyorlar işte bide değde dolaş 

önce (1,135 puan) tarafından

Biri ölü gelin biri diri gelin, gülesim geldi 😁

Beni önce öldürdüler de sonradan dirilttiler Allah'a şükür 😁😁😁

😁😁😁 bunada şükür 

resmimdeki de ölü gelindeki Emily onu da değiştirmem lazım filmdeki diri olan Viktorya yı yapayım 😁😁😁

Allah cezanı vermesin hiç aklıma gelmezdi bunun filmi olduğunu 😂

Benim artık üstümdeki toprağı atmaya hiç niyetim yok iyiyim böyle

Filmin adı ölü gelin filmin sonunu izlemedim ama kurgusunu çok merak etmiştim bide  bide Johnny Depp oynadığı için 😁

@geberikgelin aman boşver evine git ya eşine açıklama yapmak daha kolaydır bu durumdan 

önce (1,739 puan) tarafından

ana bu diri gelin kim yeni turemis ben hic farketmemistim😂 bide normal olu gelin var. bu  hepden gebermis😂

@casperiye11 Ölü gelin bendim işte, geberik gelinle karıştırdıkları için diri gelin yaptım 😁 ölü gelin diye animasyon vardı işte orda bide diri olan vardı diri gelin onu yaptım bari 😁

önce (1,739 puan) tarafından

he olu olan dirildi bende yeni turedi diri olan sandom😂😂😂

Bu konu hakkında post açtım 😁

0 oy
önce (32,832 puan) tarafından

Ne diyolar ki sana işte evlenince artık el oluyorsun anne baba evine bile sığamıyo insan😑

1 haftanın birikmişliği var.geldiğimden beri kaf dokunduruyor geldim diye.bugün akşam yemeğinde kırılacağım bi laf söyledi kalktım yemekten.

0 oy

Aile evine gittiğim zaman hiç bir zaman böyle birşey hissettirmediler , her dönüşümde annem ağlar babam gözleri dolar.  Allah razı olsun ama bu sıralar maalesef ailecek erkek kardeşimden dolayı bunalımdayız ne yapacağız nasıl olacak bilmiyorum 🥺

Rabb'im hepimizi feraha kavuştursun inşallah 

Allah razı olsun onlardan.amin canım inşallah

0 oy
önce (616 puan) tarafından

Ölsen en çok onlar ağlarlar... Aman yalan dünya. Herkes kendini seviyor bu dünyada. Benimde canım çok sıkkın bende sığamıyorum şu 4 duvara bazen. Sonra dışarı çıkıyorum yine aynı değişen bir şey yok. Farkında olup yaşamak kabullenmek de olgunluk adı altında eziyet işte... 

Rabbim yardımcımız olsun inşallah

önce (616 puan) tarafından

Amin inşallah... 

0 oy
önce (4,092 puan) tarafından

Evlendikten sonra en ufak bir tepki bile bize ağır geliyor olabilir mi? Çünkü, bazen bizlerin de fazla hassas olduğumuzu düşünüyorum. Annenle iletişimin nasıldır bilmiyorum ama bir şey dediğinde terbiyeli bir şekilde cevap verebilirsin. Gel gel dedin ama bak hep söyleniyorsun diye. 

Evde en sessizi benim aslında.dediğinde söyledim kendisine o telefonda öyleydi diyip şakaya vurmuya çalışıyor.1 haftadır burdayım evibdeki herşeyin sorumlusunu ben ve çocuklarımdan biliyor.

0 oy
önce (1,807 puan) tarafından

O yüzden anne evine gidince durmayın çıkın gezin dolaşın her gün evin içinde olunca belki oluyordur

Gezsem daha çok söylenir.sürekli yaşlılar gibi hep bişeylerden şikayetçi.

önce (1,807 puan) tarafından

O zaman öyle kabul edip duymayacaksınız yada evinize döneceksiniz eşinize durumu oldugu gibi söylemeniz gerekmiyor evimi özledim seni özledim kokunu özledim gibi şeyler ile durumu idare edebilirsiniz

0 oy
önce (71 puan) tarafından

Bnde o durumdayım babamın evine gitsem bir dert kocamın evinde kalsam bı dert boşanmak istiyorum olmuyo kalsam olmuyo içimde öyle bir dert bir sıkinti var ki bni kemirip bitiriyor 3 tanede çocuğum var Rabbim darda olan herkesin derdine derman versin öyle bir buhran yaşıyorum ki ama çocuklarım için güçlü kalmak zorundayım ve güçlü olmak bir insanı ne kadar yorarsa o kadar yorgunum yanlız değilsin 

Öyle gerçekten.eve dönünce orası ayrı bi kaos ortamı.

0 oy
önce (25,419 puan) tarafından

Oraya koca evi dediğin müddetçe ait hissetmezsin orası senin evin. En fazla evimi özledim der geçerim kimseyi ilgilendirmez gitmem gelmem 

Çünkü en başından beri kocam ve ailesi bunu belirttiler.orayada aitlik hissetmiyorum en ufak tartışmada beğenmiyorsan kapı orada dendi.bilmiyorum sözde kafa dinlemeye geldim daha çok dertlendim

0 oy
önce (8,403 puan) tarafından

En iyisi koca evi. Dışarda işi bitinceye kadar rahatsın. 

0 oy
önce (5,873 puan) tarafından

Koca evi değil senin evin. Kocanın bi derdi vrsa kendi defolup gitcek. Sen öyle bir sahiplen ki evine seni el kızı olarak görmesinler. Evin kraliçesi sensin unutma . 

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Takiyon gulum kim ne derse desin bosver babamin evi size mi sorcam kocamin evi sana mi sorcam bunu babana kocana bile soyleyebilirsin bence

0 oy
önce (1,672 puan) tarafından

sesin cikmiyo diye oyle iki tarafada laf et bakalim hic bisey olmuyo dene adama senin yuzunden diyorum onlara sizin yuzunuzden diyip gidene kadar tatli atismalar yapip gidip geliyorum :))))

önce (1,672 puan) tarafından

bi de cok kalma 1 ay 2 cocukla cekilmez haftalik git cok mu uzaksin 1 ay kaliyorsun orda

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 394 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 594 göst.
0 oy
18 cevap 1,224 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 305 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kitapinci (192 puan) tarafından soruldu