+1 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (486 puan) tarafından

Babam 9 ay önce babam vefat etti taziyesinde çok kalamadım bende 2 temmuz da ALLAH izin verirse gitmek istiyorum, 3 çocuğum var dün annemle konuştum şakayla karışık yanında para çok bulundur dedi sen alır yaparsın bizde yeriz dedi  çocuklarım içinde  dedi para bulundur ,zaten bulundurucam ama biliyorum eşim çokta vermez annem çalışıyor kardeşimle birlikte oturuyorlar ,biletimi kestim kesmeseydim gitmeyecektim bi.tane çeyrek bilekliğim var  çok lazım olursa bozsam diye düşünüyorum eşimle hiç anlaşamıyoruz 2 gün iyiysek 3.gün kötüyüz gerçekten ALLAH'A Oan inancım olmasaydı bu dünyaya fazlayım diye canıma kıyardım kimseye çimi açamıyorum

12 Cevaplar

+2 oy
(4,822 puan) tarafından

Açık bilet yaptır ya da çok durma canim benim. Üç tane yavrun varbu Dünya sana dar olsa da sen üç sabinin dünyasısın bunu unutma. Allah yuvana gönlüne huzur ferahlık versin

(486 puan) tarafından

Açık bilet nasıl oluyo

(4,822 puan) tarafından

İstediğin bı tarihte gidebiliyosun

-Reklam-
+1 oy
(672 puan) tarafından

Bence altinini bozdurma annenle kardesin bir seni cocuklarini doyuramiyormu annenin sana kiymamasi lazim kizim senin 3cocugun var kendin gel yeter demesi lazim

(486 puan) tarafından
+1

Ne bileyim gülerek söyledi ama gerçek oalrak dediğini anladım

+1 oy
(1,342 puan) tarafından

Babam 2 yıl önce vefat etti benimde biletini iptal et gitme gelmiyc3m vazgeçtim de esinede vazgeçtim evde çocuklarımla ayırdığın parayla biseyler yaparız de gitsende şuan aklın o laflarda olduğu için emin ol keyif almayacaksin.

(486 puan) tarafından

Eşim anlar neden gitmek istemediği mi onun anlamasını istemiyorum sonradan yüzüme çok vurur

(1,342 puan) tarafından

Anlıyorum seni Allah yardımcın olsun aile arasında sıkışıp kalmak çok zor 

+1 oy
(4,968 puan) tarafından

Birincisi canına kiyacaksin çocuklarının ne suçu var 

İkincisi eşimle anlaşamıyoruz diyorsun zaten sana bisey olsa o çocuklarına kim bakacak baba eline bırakmış olacaksın 

Üçüncüsü istenmedigim yere hicte gitmem valla 

Parayla olduktan sonra oturduğum yerde cocuklarimla yer içerim 

Dördüncüsü o bilekliği hiç bi şekilde satmani tavsiye etmem anlaşamıyoruz diyorsun belki daha zor daha kötü bi günün olacak o zaman ne yapacaksin

0 oy
(22,644 puan) tarafından

İptal edilmiyor mu o bilet iptal et gidecek durumun yoksa 

(486 puan) tarafından

İptal etsem eşim diyecek neden ediyorsun anlar durumu onunda bilmesini istemiyorum

0 oy
(11,278 puan) tarafından

Bende hiç bir yere sogamiyorum herkesinde derdi farklı Rabbim yardımcımız olsun imtihanimizi kolaylastirsin

0 oy
(583 puan) tarafından

Şuan çok kötüyüm biliyormusun gel dertleselim 

Annem mesela bana birinin para yardımı yapmasını istemiyor hiç istemiyor 

Abim bana harçlık verecek büyük ihtimalle gönlü yoktu ki hiç gülmedi çocukları bile sevmedi 

Diğer erkek kardeşine miktarları veriyor bana da bi çaydanlığı satıyor 

(583 puan) tarafından

Etek çocuklarını çok seviyor ev aldı araba aldı diye kolundaki altinnina kadar veriyor bana gelince 100 liranın hesabini yapıyor 

0 oy
(3,430 puan) tarafından

Ahir zaman annesi işte.. benimki de böyle bencil biliyo musun 😿 zar zor çocuklardan fırsat bulup yaptığım yemeği alıp gidiyo babana akşama yemek yok diye. Onun halbuki küçük bebeği yok. Rahatça yürüyüş yapmak için yemeğimi alıp gidiyor. 

0 oy
(4,968 puan) tarafından

Ona bakılırsa bende geçen gün anneme dedim 

Anne hep beraber parka gidelim termosa çay yapalım poğaça pasta filan yapalım diye 

Evde 19 yasinda kiz kardeşim var bekar 

Annemde, bakarız sen hazırla et çayını tatlını filan

Bizi çağır geliriz dedi, kalakaldim 

Hamileyken bile canım orda lokum çekti 

Yanimda para yoktu annem belki az da olsa aldirir dedim oralı bile olmamıştı 

Yine hamileyken dondurma alalim dedi kız kardeşim 

Onlar alıyordu biz kardesimle paralari birlestirip almistik annem demedi bile siz paranizi cebinize koyun alacağınız 20 liralık dondurma diye 

Ha bi de poğaça mevzusu olmuştu 

Yine hamileydim sen paranı koy cebime biz alırız dedi 

Sonra gözümün içine bakarak sende bozuk varmiydi diye soruyor 

Ahh neler neler canım bi anlatsam 

20 gün hastane de baktı bana, mahkeme parasi çıkınca annem aldı benim hakkım diye 

20 gün baktım sana dedi 

O zamanda bekardim tabi 

0 oy
(22,768 puan) tarafından

Annende neden öyle diyorki ayıp ama ya 

0 oy
(1,335 puan) tarafından

Çocuğuna ve torunlarina 1 hafta yemek koyamayan aileyi aile diye tanımam .karısına yeteri kadar para vermeyip yollayip mahcup eden adamı da koca diye tanımam .İnsanlara ederi kadar değer vermeyi ögrenmek lazım Her ikisine de mecbursam da girer bir işe çalışırım kimseye minnet etmem.3 kuruş harcligin lafını yapan kocaya 3 çocuk vermek çok fazla be guzelim .Bende bu tür insanların hiç hatiri olmaz aile diye sayıp yollara düşmem en ufak bir olumsuz harekette daha da kapısından geçmem .Anam babam olsun fark etmez bizim aile de çok büyük kusurdur gelen misafiri agirlayamamak .elimizde ne var ne yok önüne dökeriz birbirimizin .öyle lokma saymak hesap etmek olsa kimseye adım atmam ailemden . .ben olsam o bileti çoktan iptal etmiştim. zaten boyle bir anne için eşinle de kötü olma .mevcut şartlarda eşine mecbur gibisin

0 oy
(71 puan) tarafından

Başın sağolsun canım allah sabırlar versin canıma kıymak falan deme yapma kendine böyle düşünme çocuklarını düşün

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 415 göst.
0 oy
18 cevap 974 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 772 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+4 oy
21 cevap 677 göst.
7 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (683 puan) tarafından soruldu