0 oy
221 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,420 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Yorum yapanlara teşekkür ederim 😊

9 Cevaplar

+1 oy
önce (39 puan) tarafından

Biraz kendi kendine kurulmuşsun sanki cocuk cocukla oynayinca neden biri birinin oyuncagi olsun ya da bu ima edilsin bismillah senden duydum boyle bi seyi arkdasima cocuklarimiz oynasin desem ve senin gibi dusunse cok kirilirim. Diger kiyaslama konusunda haklisin seni rahatsiz ettigini kibar bi sekilde dile getir ona ragmen devam ederse mesafe koyarsin ama iyi bir arkadaşsa boyle ufak seyler icin silip atma yalnizlik da cok zor oturdum agladim bugun yalnizliktan.

önce (3,420 puan) tarafından

Yok silip atmam belki yaptığının farkında bile değil. Hani ilk benim bebeğimi düşünmeden saati değiştirmesi şimdi de sanki benim görüşeceğim başka insanlar yokmuş gibi hergün görüşelim demesi yüzünden öyle geçirdim içimden. Kendisine birşey demedim tabii bende uzaktayım aileme burada yalnızım. Yalnızlığı biliyorum. Yanlış mı düşünüyorum diye sizlerin yorumlarını almak için yazdım. Teşekkür ederim yorumun için 😊

önce (39 puan) tarafından

Rica ederim canim biraz daha gozlemle hoslanmazsan mesafe koyarsin tabi ben simdilik abarti bi sey goremedim.

Tekrar teşekkür ederim 😊

-Reklam-
0 oy
önce (1,571 puan) tarafından

O nasilsa sende oyle olacaksin bacim ikisi de bebek yani kendinizi ona gore ayarlayin iste 

Teşekkür ederim yorumun için. 

0 oy
önce (30,337 puan) tarafından

Yani bazi insanlar düşüncesiz olabiliyor maalesef 

Belki farkında bile değil yaptığının uyarsam kırılır mı diye düşünüyorum. 

0 oy
önce (1,613 puan) tarafından

Böyle tiplere **** oluyorum

Ya belki farkında bile değil yaptığının da insan ister istemez si.nir oluyor. 

0 oy
önce (4,092 puan) tarafından

Onun ilk çocuk olduğu için her şeyi daha belirgin yaşaması normal. Kendi çevresine karşı çok açık biri değilse eğer, sana karşı kendini rahat hissedip, oldukça dile getirmekte de rahat davranıyordur. Çocuklar beraber oynasın demesinde de sorun yok. Gayet normal ve olumlu bir cümle. Sinir olmak yerine, ben de uyku saatını ona göre ayarlamıştım, benimki de huysuzlanacak şimdi vs demen, yaptığını anlamasına yardımcı olurdu bence. Diğer türlü içinde biriktirdiğinle kalırsın.

Bu uygulamanın bugünkü güncellemeleri de herkesi heyecanlandırdı. Çocuğa yeni alınan oyuncak gibi, bir kaç gün sonra ortalık durulur 😊

Çok güzel bir yorum yapmışsın teşekkür ederim. İnsan içinde olunca farkedemiyor yada mantıklı düşünemiyor bazen. Evet uygulamada herkes hikaye özelliğini bekliyormuş resmen 😄

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Aslında kötü niyet yok gibi yine siz bilirsiniz 

Bir daha gorustugunuzde sen ondan önce başka onun söylediklerini ona şöyle yada böyle böyle bir akrabam tanıdım her neyse hiç hoslanmiyirum bu şekilde konuşuyor de anlar zaten kıtlık yoksa

Bebeğinizin oyuncak olduğunu neden düşündünüz ki kötü niyet göremedim ben 

İlkinde de benim bebeğimi düşünmeden uyku saati vs diyip ertelemesi ve şimdi de benim görüşeceğim başka insanlar yokmuş gibi her gün görüşelim demesi yüzünden öyle düşündüm. Ailemden uzakta yaşıyorum onu yazmayı unutmuşum yılda iki üç kere gidebiliyorum yanlarına. Kötü niyet yok zaten asla ama üst üste gelince galiba biraz dolup ters düşündüm. Bunu anlayabilmek için yazdım buraya da açıkçası. Bazen farklı yorumlar yapılınca insan net görüyor. 

önce (61 puan) tarafından

Samimi görüyorsan eğer iyi bir arkadassa sen daha iyi bilirsin ailedende uzakmissin bazen bir dost her zmn iyi olur  belkide sizin çocuğunuz aklına gelmedi 

Muhtemelen içinde art niyet olan biri değil zaten. İletişimimi kesmem ama nasıl davranacağımi bilemedim buraya yazdım farklı güzel yorumlar geldi iyi oldu 😊

0 oy
önce (65 puan) tarafından

Onun ilk bebeği, seni tecrübeli görüyor zorlanmiyoraun saniyordur. Benimde ilk bebeğim her zaman çok zor derim 2 çocuklu olan da zirlanmiyor ki 2. Yi yaptı gozuyle bakiyorummister istemez. Ki bebeği uyumuyorsa uyku saatini ona göre ayarlaması da çok birmal. Belki uzanmak isyedi belki uyumak istedi. Sen kurulmuşsun

İşte bu yorumları almak için yazdım buraya teşekkür ederim. 

0 oy
önce (25,420 puan) tarafından

Sen bakmıyorsun o yüzden sana kolay geliyor derdim sanırım ben iki çocuğa bakiyorsam sen tek çocukta zorlanıyorsan çocuğun zorluğundan ziyade senin tecrübesizliğindendir o diye son onu zorbala :) ama oyun konusunda haksızsın oynamak iki çocuğa da iyi gelir seninki büyük olsa sürekli onunkini idare etmek zorunda kalsa yine neyse. Bir de ona göre ayarlamani istediğinde çocuklarının rutininin daha önemli olduğunu hatirlat kızımın uyku saati mama saati şu an müsait değilim de gerekirse o zaman mesafe koyarsınız 

Teşekkür ederim yorumun için 😊

0 oy
önce (261 puan) tarafından

Postu kaçırdım canım 

Yeteri kadar yorum geldi bende cevaplarımı okurlar diye postu kapatmadım düzenledim. Kızıyorlar sonra postu cevabı okumadan kapattılar diye 😊

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 775 göst.
28 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,169 göst.
3 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,945 göst.
0 oy
5 cevap 511 göst.

Kategoriler

1,486,561 soru

24,302,721 cevap

344,148 kullanıcı

...