0 oy
117 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,082 puan) tarafından

Sabaha kadr niye agliyor tukendim  artık tepki bile vermiyorum o kdr alıştım yoruldum abartı gbı gelebilirama sabah olunca uyuyor arada kalkma değil sürekli ağlıyor hasta olsada olmasada uyumadan önce oyniyo abisiyle iyi uyuyunca yarın saat geciyor başlıyor 

3 Cevaplar

0 oy
önce (629 puan) tarafından

Kaç aylikcanim

önce (2,082 puan) tarafından

20 aylık 

-Reklam-
0 oy
önce (8,419 puan) tarafından

Benim kızım bir buçuj yaşına kadar sabahladı. Gazlıydı kızım. Bebeğiniz kaç aylık

Benmkide öyleydi düzelmişti yeni geri başladı doğum yaptm bide sabah 7 de uyudum hergun böyle avunmuyor biseylede 

önce (8,419 puan) tarafından

Bende sabah 9 da uyurdum bi iki saat zaten büyük oğlum uyanırdı uyku yoktu. Yatak yastık unutmuştum 

0 oy
önce (1,360 puan) tarafından

Benim kızım da 20 aylık aynı durumdayız. Bu saate yataktayim kızımda hala uyuyor sabaha kadar uyumuyor. Artık perişan oldum gece gelsin istemiyorum 

Bende aynı şekilde uyaninda ağlama moduna giriyor benmkide 20 aylık 

Benm 1 aylik bebekde var tam uyuttum sabah bebek uyandi sonra büyük oglumn okul ssatti geldi  çok zor sürekli aglamasa idare ederim ama hiç uyutmiyo surekli ağlıyor birşey varmış hibi 

Nasıl düzelecek bilmiyorum. Hiç dinlenemiyorum diye çok gerginiim iki tane daha çocuğum var biri 1. Sınıf. Diğeri anasınıfına gidiyor kulaklarından duymuyor doktorun temizlemesine izin vermiyor ne yapacam bilmiyorum 

Seninde son iki pes peşe olmuş. Beninkinin kulağı agiriyo bu sabah elini kulağına götürmüş acı acı.

İki ay önce sütten açtım dedim gece uyutsun tam tersi oldu 

Kulakmi dış mi tam diguma denk geldi azı dişleri çıktı sonra köpek su bı iki ay içinde kendi uyuyordu sabah bı mama istiyordu mama da içmek istemiyor  basen benmkide kulağını gösteriyor diş ağrısı mi vuruyor anlamadım  sürekli ağlama modunda 

Bı dertleri var ama ney senn ikisini buyutmussun yinede dinlenme fırsatı olmuyor büyük de olsa yine

Aynen öyle canm dinlenme yok. Kulağı agiriyo çünkü bütün dişleri çıkmış . Ama sorun şu gündüz kesinlikle ağlamıyor yatağa geçecez başlıyor baba baba sanki biri uykuda birşey yapıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Birazdan ilaç birakicam kulağina .

Benim üç çocuğumda kız her şeylerini aynı yapmam gerekiyor. Sürekli ona yaptın bana yaptın öpme de dahil buna

Dertleri ne bende anlamadım uykudan kalktı baya ağladı gundzde. Gecede güzel oyniyordu uyutuyor yarım saat gecmiyo başlıyor uykusunu alamadı için mız mız ediyor bnmkilerde erkek ucu  uyumadiginda evi yıkacak gibi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Caneyyy (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.

Kategoriler

1,487,092 soru