0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (1,122 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar bebeyim 1haftaya 5aylik oluyor.normalmi biryere gitiyimizde dayanmadan aglamasi.Korkuyormu.Gecen amcasinin qucaginda oldukda bir kere ondan korktu amca yuzu siyah sakkali sackarida cok siyah birden kucaginda ciglik cigliga aglamaya bawladi amcasi kendiside korktu neden oyle agladi diye.Gecen nisana gittik gitiyimiz gibi donduk cigik cigliga agladi.Nisanda bebeyim agladigi icin aceleyle ciktik parada takamadik.O yuzden dedik evlerine gidelim parada veririz.yolda gitiyimizde hersey iyiydi oraya indiyimizde basladi aglamaya kalabalikda yoktu kendileri vardi.cikardim bahcede falan da sakinlesmedi.oradanda aceleyle durduk ciktik arabadada susmadi oylece ciglik cigliga agliyor.Amma nasil agliyor konusuyorum sakinlestireye calisiyorum yok hic bana bakmiyor oyle bakip ciglik cigliga agliyor.Mollaya goturduk dualar yazdi verdi.kucagimda uyuya kaldi geldik simdi uyuyor.Anlamadimki neden boyle yapti nedense korkuyormu yoksa tanimiyormu diye yapiyor.Varmi bunu yasayan.Oglum hic boyle deyildi

2 Cevaplar

0 oy
(6,043 puan) tarafından

araba korkutabilir. 

dar alan onu boğabilir

kalabalık sevmiyor olabilir 

(1,122 puan) tarafından

Arabada gitiyimiz zaman aglamadi gitiyimiz yerde aglamaya basladi donduyumuzdede arabada agladi.Bide orda bahcede falanda gezdirdim hic sakinlesmedi hic birseye ilgi gostermedi anca agladi

(4,176 puan) tarafından

Atak olabilir ya benimki uzun yol.gidebiliyor yabancıdan wecmiyor ama sesten korkuyor güldürmeye korkuyorum korkacak diye daha çok küçükler algıları acik değil 

-Reklam-
0 oy
(11,557 puan) tarafından

O aylarda bebekler yabancılaşma başlar yabancı birini görünce ağlar. Benim oğlum da o aylarda kaba sesli herkesten korkar ağlardı TV de bile yüksek kaba ses duysa çığlık kıyamet ağlardı 

(1,122 puan) tarafından

Ne kadar suruyor peki bu durum ne zaman alisir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
+1 oy
2 cevap 101 göst.