0 oy
205 göst.
önce Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından

Ben sinirli ve tahammülsüz galiba cok üzülüyorum sonra sakin anlayışlı tahammüllü anne olmak istiyorum 

9 Cevaplar

+4 oy
önce (7,614 puan) tarafından

bu kadının tek elinde olan bir şey değil.destek görmüyorsan, evin bütün işi, çocukların bütün bakımı sendeyse tuvalete gitmeye korkuyorsan, kendine ait yarım saatin bile yoksa tahammülünün olmaması çok doğal. 

-Reklam-
0 oy
önce (3,656 puan) tarafından

Albenden de okadar artık herşey üst üste geliyor çocuklar ev işi vs kendime 5 dk ayiramiyorm nefes alamiyorum sanki aşırı gerginim 

0 oy
önce (113 puan) tarafından

Valla ben psikiyatri randevusu aldım 4 çocuk ve desteksiz büyütme 

Haftaya gidip sakinleştirici isticem 

Onlara bağırıp kizmamak için kendi canını yakiyorum her seferinde 

0 oy
önce (270 puan) tarafından

Bunu hep düşünüyorum geride şöyle düşünüyorum onları ben istedim rabb'im nasip ettı verdi emanet dıyorum çocuk bakmak cok zor gerçekten çok zor gözümün içine baka baka haliya süt kefir döküyor artık saldım hani yıkıyoruz yada cıkmazsa halıcı ya veriyoruz evi tüm yazdılar sildim ellerım delındı olsun dedim krem sürdüm ağlayarak öyle yarıldı deterjandan 

Yorgan lara kadar yazdılar 

Heryer dk dağılıyor dolapta kı tüm kıyafetleri döküyor bilerek yapıyor oğlum küçükte aynı oldu ondan görerek 

0 oy
önce (961 puan) tarafından

Hayattan zevk alırsak daha sabırlı tahammullu olabiliriz.

0 oy
önce (3,423 puan) tarafından

İnsan tükenmişse, anlayışsız, tahammülsüz bir ailede büyümüşse, profesyonel destek almadan, motivasyon cümleleri ile ilerleme kat edeceğini düşünmüyorum.

0 oy
önce (123 puan) tarafından

Ben bunun yetişme ya da hayatla ilgili olduğunu düsünmuyorum. Sorunlu bir ailede buyudum ve ne dogumumda ne sonrasinda destek olacak kimse yoktu. Ama kendime hep şunu hatirlattim o bir cocuk ne yaptıgini bilmiyor davranislarindan mesul degil ben bir yetiskinim ve idare etmem lazim. Çocuğa cocukca davrandıgi için kizamazsin diye ni cumle okumuştum hamileyken ne zaman sinirlensem bunu hatirliyorum ve sakinleşiyorum. Benim annem mutsuz bi cocukmus ve mutsuz ben mutsuz bir xocuktum ama bu donguyu kirmak için elimden geleni yapiyorum ve işe yaradi.cocuklar otokontrolü anneden ögrenir sen ne kadar sakin olursan cocuğunda zamanla o kadar sakin olacak. Bebeklik doneminde cok agrasif ve aglayan bir cocuktu zamanla sakinleşti simdi biseye kizinca ben nasil tepki veriyorsam oda o şekilde tepki veriyor.

0 oy
önce (8,393 puan) tarafından

Kız sen değil miydin dün 3. Çocuk postu açan. Tahammülsüzlüğünün farkındaysan neden 3. Çocuk istiyorsun daha çok yıpranırsın. Hem kendini hem çocukları yıpratırsın

önce (280 puan) tarafından

Nasıl unutmuyosun beni:))

önce (8,393 puan) tarafından

Daha dün açtın postu 😃

0 oy
önce (1,357 puan) tarafından

Çocuğun bu anıları unutmayacak ona güzel anılar mi vermek istersim yoksa mutsuz anılar mi seni çok iyi anlıyorum hiç birimiz dört dörtlük değiliz ama çocuklar bizim yansımamiz sen aynasın o çocuk ta hayatında veya ergenliğin de tahammülsuz sınırlı biri olacak ilk önce destek işte eşinden vs kendine vakit ayır sonra cocuklarinla anın keyfini çıkar ben bu konularda hassasım çocukluğumda hep azarlandigim küçük görüldüğüm için şiddette vardı 34 yaşındayım hala etkisi üzerimde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
18 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
11 cevap 645 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.

Kategoriler

1,486,262 soru

24,298,660 cevap

343,928 kullanıcı

...