Kayinvalidemle aile apartmanindayiz diğer eltilerimle beraber en üstteki eltime gitmez en alt katta ben varım her aşağı indiğinde kapımı çalar eşimi sorar eşim evde olduğunda sürekli gelir eskiden evin yedek anahtarı vardı onla girerdi cami kapıyı bahçeden tiktiklatir bir şeyler söyler kapaliyim bazen ev haliyle dolaşıyorum o her kapıyı çaldığında yeniden giyiniyorum bu kadar müdahale eden kaynanalarla nasıl baş ediyorsunuz gelmesin demiyorum ama bu kadar değil sürekli kapı çalıyor eşim artık o yüzden evde giyinik dur diyor bir de evimiz ayrı yeme icmemiz ayrı hamileyken kontrole bile sürekli bizle gelmek istiyordu hiçbir şekilde özel hayatımız yok bebeğime gidiyor geliyor zayıflamış diyor moralimi bozuyor
Her kapıyı pencereyi çaldığında açma bakma
Bir süre sonra bıkar herhalde
Eşine de giyinik dur demesi kolay
O taksin bakalim önden örtüsünü eteğini giysin uzun kollu giysin bide otursun kalksın ev işi yapsın banyo temizlesin yemek yapsin ona kolaysa o şekilde evde durmak dersin tamam ben de öyle yaparım
Bikmiyor aksine arka arkaya çalıp neden bakmadin diyor sonra eşime falan söylüyor anlı öpülesi yorum valla
Eşinin sana öyle demeye hakkı yok
Kaynananin da sana hesap sormaya hakkı yok
Aynı sokaktayiz habersiz gelip zile basınca açmıyorm . Bu kadar basit. İnsanları bıktırirlarsa sonuçlarına da katlanirlar .
Aynısını yaşadım bir gün eşimin kız kuzeni bizdeydi ben de kapalıyım üstümde tayt var baktım ses geldi kuzenimi babası almaya geldi ben o sırada lavabodaydın neyse sesi rahatlıkla duyuyorum lavabo çelik kapı yan yana her neyse baktım Kayınvalidem içeri girdi oturdu düşündüm ben buna öyle bişey yapayım ki bir daha müsade almadan girmesin pat dşye sanki kimse yokmuş gibi yaptım o günden sonra benden müsade almadan gelmedi çoğu zaman kapımı aniden çalsa üstüm açık açtım kusura bakmasın kimse için giyinenmem bir zahmet arasınlar ya da normal karşılasınlar beni yargılamayın çoğu zaman kapı açık görür görmez pat diye giriyordu evime
Sen ne kadar susar taviz verirsen onlar da o kadar yapmaya devam eder o yüzden tepkini belli et mesela gelen kadın niye sürekli giyinik olacaksın ki aç kapıyı öyle ya da tuvaletteydim banyodaydım uyuyakalmışım evde değildim diye diye kapıyı açma bende bir oturuyorum ilk zamanlar çok laf söz ederlerdi susardım şimdi lafa laf dişe dile hesabı
Ya ben bu kaynanaları hiç anlamıyorum neden rahat bırakmazlar niçin kabul etmezler artık herkesin Bi hayatı yaşam tarzı var aynı apartmanda yaşamak buna izin verdiğimiz anlamına gelmiyor ki Allah herkese kaynanasından uzak Bi ev nasip etsin
Amin amin valla
Her çaldığında açma. Israrla vurup nerdeydin diyor demişsin. Uyuyordum de tuvaletteydim de banyodaydim de. Hiç uzatmak istemiyorsan önemli bir şeymi duştan çıktım bornozluyum de. Zamanla azaltır sen onun rutinine yetişmeye çalışacağına o senin rutinini benimsenin. Bu kısa sürede olacak bişey değil. Bebeğin çok küçük değilse her geldiğinde iyi olduğu geldiğin çocuğu sana vereyim benim biraz işim var de.
Annenin keyfi için niye ona özel giyinik duruyum derdim
Mecbur muyum sürekli uğraşmaya haftada ayda bjr gelsin yeter sanki gelinlerin yüzlerine hevesler maksat rahatsızlık vermek olsun.
acma kapiyi. isim var de ustum basim musait degil de. alt kattayim diye bziim ne gunahimiz var ustlere hic cokiyormusun de. alt kat maduruyiz falan diye ortaya laf at .:) rahatsiz oldugunuzu bilsin. ne mu asebet zirt birtta gel gt olmaz. eltilerinize ust katlarda olmanin luksunu yasiyorsunuz de sakayla karisik kaynana duysun. anlar rahatsizliginizi.
Kim postalar mesela?
kocanin nikahindasin? Kocanda öküz değil ya kimin haklı kimin haksız olduğunu görmesi lazım kör değilse. beni böyle köpek yerine koyuyorlar eziyolar gormuyormusun desen adam kor degilya . Görümcen ya da kaynanan sana babanın evine git demez diyemez çünkü sen onların evinde değilsin kocanın evdesin garip can senle görüşmek istemiyorsa senin evine gelmezsin kaynanan senle görüşmek istemiyorsa senin yanına gelmez sen de kurtulursun iki manyakdan. Seni babanın evine kimse gönderemez ki bir tek kocan gönderir o da kör ve sagirsa eger
Ama eşimin demek istediği de dışarı laf gitmesin evlenirken söyledi görümcem de bunu söylemek istemiş olabilirler ama haklı değil bence çünkü ben bir şey söylemeyi bırak konuyu duymadım ve başkasinin evinde ne hakla mudahele eder
iyide sen bisey disari laf goturmuyorsun ki zaten. senin sorunun dışarı sağa sola aile içinde olan şeyleri laf taşımak değil ki senin sorunun görümcenin her bokuna maydanoz olması seni korkutup sindirip pisirttirmalari görümcenin sana kuma gelmiş gibi sürekli senle yarış halinde olması kaynananın zirt pırt seni rahatsız etmesi bunlar aile içinde olan şeyler aile içinde çözülür kimseye laf taşımıyorsun ki zaten.
Aslında tek sorun senin kocan
Kocan izin vermese bide sen izin vermesen kimse size bu kadar karışamaz
Siz böyle olduğunuz sürece kaynana sürekli gelir hayatınıza da sürekli müdahale ederler hep sizi yönetirler kaynana görümce koca hep birlikte
Bide annen diyormuş karşı çıkma
Hiçbir anne evladına öyle dememeli
Biz köle değiliz insanız hayvan da değiliz
Birileri niye bizim üzerimizde söz sahibi olsun
aynen oyle . kul kole etmek icin evlendirmediki annen seni. esinde millete ezdirmek icin hayat arkadasi yapmadi. sen korkundan pismissin sünmussun . kocan zaten belki haveri olsa buladar ezdirmicek seni belk. senin gorumcenden bile aklin cikio. sanki gorumcenin nikahindaymissin gibi. gorumcenin seni kapidisari edecegini saniosun. asil sen gorumceni kapi disari edersin
Kayinvaliden seni acik gorse ne olacaktı sanki nahmahrem..
Yani çocuk olunca bizde biraz daha samimiyiz ben takilmiyorum sahsen isterse külotlu görsün 😂😂
Sadece eşimle evdeyken kıtliyorum kapıyı özle an olur diye farketmez açar kapıyı rezil olmayalim
Post sahibi değilim ama kimi kaynanalar geri düşünüyor gelin başını açsın istemez onun yanında ben 1 kere kayinpederin yanında bol t-shirt ile çıktım diye gözleri firlamış gibi baktı bana
Valla suan benim uzerimde atlet tarzi tişört var kayinpederim geldi verdi çocuğu bizde öyle yok ya kimse kimseye karışmaz ne giydin denmez
NNet olmazsan bu devam eder açık ol ve rahatsız oluyoruz sürekli müsait olamıyorum de
Soyleyemeden başka yöntemleri yok mu ben söyleyemem çünkü ağzı durmaz kocasından tut kızlarına söyler sonunu dusunemiyorum sonra vicdan azabı çeken ben oluyorum
Ozaman duşa giricem de müsait değildim haberlı gel anne kocam evde açık gıyın dıyor de
Ee söylesin neden vicdan azabı onun cekıyorsun hem evınw anahtarı onda olması tüm saçmalık
Utanırım kız bazıları için çok kolay görünüyor bu sözler ben söyleyemem surat 5 karış sonra birileirne anlatıyor görümceler her hafta bizde onlara falan anlatır bide
Anlatsın yabancı mı esin yani
Sen bilirsin o zaman böyle devam eder
Evine karışıp bişey diyemem çünkü eşin ne tepki verir bilemem bizim aklımızla iş yapma canım ama siz konusu çocuğuma lafsa işte orda bir duracak çocuk bu zayıflar da kiloda alır düşer kalkar ağlar susar sen annesin karışmaya hakkı yok
ya kapını açmayacaksın ya da oradan taşınacaksın. başka yolu yok.
Kapıyı açmayınca arkasından tekrar vuruyor onu da açmayınca tekrar gördüğün de çaldım açmadım diyor surat asıyor
tuvaletteydim, banyodayım, uyuyordum, duymadım.
tepkini koymazsan sonu gelmez. ya tepki koyacaksın ya da şikayet etmeyeceksin. çünkü başka yolu yok bunun
Bir kere okkalı bir kavga çıkaracaksın ayılıp bayılacaksın bir hafta kan kusturacaksın sonra bak bakalım yapabiliyor mu nasıl saygı duruşunda duruyorlar bir kere benimkide kapri ev kıyafeti giydim diye laf söyledi öyle bir kavga çıkardım ki ağzını açtığında ters ters bakıyorum ha birde kocana şikayet edeceksin herşeyi gerekirse onunda yanında edeceksin öyle öyle düzeliyorlar
bu cıngar çıkarmaya ben de katılıyorum. temiz bir kavgaya bakar, sonra bu deli aman kızdırmayalım derler😅
Yok ben kavga çıkarsam anama postalarlar beni
Evet yumuşak yüzlü olunca tepene biniyorlar bir kere bize geldiler bende ameliyat olmuştum yeni yemek falan zorla yaptım kaç saatte laf ettiler hepsini döktüm lavaboya aha yiyin şimdi dedim sonra itim diyemediler gittiler birde başımı kapatmak istedi ortalığı inlettim sana ne oluyor diye şimdide hiç bişey diyemezler varsa yerler yoksa giderler milletin kuklasımıyız bu yaşa bir dahamı gelecez sonra aramış kocanla dövüşmen ha diyo kimse karışmazsa dövüşmeyiz dedim
Demem o ki susarsan tepene binen çok olur agırlığını koycan kocanıda yanına çekcen bak bakalım ne oluyo
Kocam anasının tarafında üstünü giy diyor 😂
ezmişler zaten baksana, anamın evine gönderirler diyor🤦🏼♀️
kendi giyinik dursun 🤦🏼♀️
İnatlar durmayacam de hastalan yataktan çıkma iki gün
O kadar doğru ki benim evim şimdi çok uzakta bazen misafir gelecek oluyor arıyor beni kusura bakma rahatsız ettim müsait misin diye bana sorulmadan gelmiyorlar artık😅
Bizede bir iki habersiz geldiler üstelik yeni evliydik kızdık şimdi müsaitseniz gelelimi diye ararlar çok yüz vermemek gerekir
1,486,282 soru
24,298,974 cevap
343,942 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın