+2 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (2,541 puan) tarafından

Bazen diyorum ki kime ne kötülüğüm oldu bu zamana kadar herkese iyilik yaptım yemedim yedirdim içmedim içirdim ama sanki rabbim beni sınıyor geldimi herşey üst üste geliyor bazen ölmek istiyorum arkamda çocuğumun kalıcağını bile bile ölmek istiyorum çok dua ediyorum ama olmuyor yine güçsüz kalıyorum bu yükleri kaldırıcak gücümde kalmadı biliyorum artık çok mutsuzum bu yaşadığım hayattan bu yüklerden çok yoruldum 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,173 puan) tarafından

Her hayatta engebeli yollar vardır. Önemli olan o yolları hakkıyla şükrederek çıkmaktır. Sana veya kızına amansız bir hastalık gelse hiç düşündün mü ? Bundan daha kötüsü olamaz. Yavrunun tırnağına zarar gelmesin istersin. Buna da bin şükür. Şükret her zaman asla ölmeyi düşünme herkes kalbinin ekmeğini yer. Sadece sabret 

-Reklam-
+1 oy
(5,366 puan) tarafından

Anlatışına göre seni yoran karşılık göremediğin insanlar. Belki de bu yükleri sen ağırlaştırıyorsundur. Sen büyüttükçe onlar belini büküp önündeki güzellikleri görmeni engelliyordur. Hepimiz evladın ne kadar güzel bir nimet olduğunu biliyoruz mesela hiç yoktan o nimete sahipsin kıymetini bil şükret ona bağlan onunla hayata güzel bak diğer şeyleri bir kenara at. Sonra yuvana bak kendine bak mutluluğu görebilmek bizim elimizde. Rabbim kendisine dönmen için sınıyordur belki de insanlara değil Ona yönelmen içindir her şey. 

+1 oy
(8,516 puan) tarafından

Başkaları için yani onları hayatından çıkarmak varken kendi hayatından mı vazgeçmek istiyorsun doğru mu anladım??? 

+1 oy
(5,026 puan) tarafından

Çok basit sana iyiliği dokunmayan insanları hayatından çıkartıp yoluna devam ediceksin

0 oy
(1,590 puan) tarafından

Mutluluğu başkalarında aramaktan vazgectiginiz an mutluluğu bulacaksınız.

0 oy
(1,276 puan) tarafından

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım dertsiz insan varmiki acaba dokunsan dokundugun yer acir .evladına sarıl asla ölüm die düşünme .evladın arkada kalınca kimse anne gibi bakmıyor .

0 oy
(655 puan) tarafından

Herkesin derdi var rabbim taşıyamacagımız yük vermesin bol dua et erşey gelip geçici bu hayatta

0 oy
(132 puan) tarafından

Ben evlat acısı yaşayıp hala ayakta durmaya çalışıyorum hayatın neresinden olumlu baksam da sevdiklerimi de ayakta tutsam diyorum üzülmesinler diyorum ama herhün içimde bi kor alevle yaşıyorum o yüzden herseyin başı sağlık üzülme geçer inşallah 

0 oy
(876 puan) tarafından

Ince düşünen incinir. S*c agizlarina nasil iyi oluyolar

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 326 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bala (143 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 425 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,053 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 148 göst.