Kizlar günaydın. Ben biraz kilo almışım zaten fazlam vardı tam veremeden bir de verdiklerimi de almışım. Kaç aydır çok saldım. Diyete başlıyorum bugün. Var mı diyette olanlar nasıl gidiyor ?
Attımmmıııı az once ssledım tartının uygulamasından bende dun başladım ama ben sıfır sekerim denıceö 21 gun
Valla ben dünden beri kafamda bitirdim bır dur demem lazım yoksa toparlayamıcaö
Aynen ben de öyle
Esma bu tartinin markasi ne yag oranini felan dogru olcuyo mu acaba
esmos yarin tam bir ay oluo.4.800 verdim. yarina 5 kilo vermis olucam toplamda. 20 ekimde baslamistim. kaldiki bilac kere esim yoldan cikardi bikac annem cikardi bi iki kere benim oglan bir anda bu gun benim dogumgunum dedi o gunu dogum gunu ilan ettik pasta aldik falan . butun köstek olanlara ramen yani. dun adana soyleyelim dediler saat 11 . basladim aglamaya butun emegim sizin yuzunuzden çöp oluo gidin yeyin eve soylemeyin diye ziril ziril agladim😂😂😂 esim aldi cocuklari gitti adana durum yediler geldiler😂😂
Telegramdsn grup kursak birbirimize öğünleri atsak kilolari yazsak nasıl fikir?
Bende geçen hafta başladım dikkat ediyorum bakalım 600 gr gitti daha ama kararlıyım az yiyeceğim tatlı ve gazozu kilo verinceye kadar hayatımdan çıkaracağım
İnşAllah verirsin. Benimde niyetim 5-7 arası 🤲🏻
Bende iki beden küçük pantolon aldım yazdan beri bekliyor beni inşallah buluscaz yakinda
İnşAllah 🤗
İnşallah hepimiz zayıflarız incecik oluruz 😊
Aminnnn
Aralıklı oruç yapıyorum zor ama alıştım
İki öğün mu oluyordu onda
Kahvaltı ve aksam yemegı ama onun dışında ogun yok cıgneme ypk
Aslında bana uyar o ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Afiyet olsun cano ben daha yemedim . Bir filtre kahve içtim
İki öğün ve belli saat aralıklarında ben bir ara öğün yapıyorum diyetisyen öyle dedi ama klasik diyet kahvaltısı 12 de ve akşam yemeği 18.30 19.00 arasında bitmiş olacak sonrasında sadece Yeşilçay vs içilebilir
Forx5 ıctım bende
Imdattt dıye cıglık atıcam artık
Ben de sabah tartıldım 87.95 beni de obez gösteriyordu kesin 170 boy
Benim normalde 165 ama bir kere mülakatta 163 ölçmüşlerdi o yüzden hep öyle diyorum
Yuvarlamak bizim Ata sporumuz 😀
Vallahi canım ben de yaklaşık bir aydır diyetteyim ama pek bir işe yaradığı yok bakalım nereye kadar gidecek
Hiç veremedin mi canım bir ay güzel süre aslinda
Kilo değil canım gram verdim biraz
Ay çok az olmuş gerçekten ödem mi var acaba
Bilmiyorum ya vermedim pek kilo
Bende vermek istiyorum ama sabah sabah dün yaptığım 2 poğça yedim çok az makarna salatası yedim 6da uyanmıştım kahvaltı için eşimi beklerken gitti😅 benimde motivasyona ihtiyacım var eğer ki hergün düzenli olarak motive edeceksek ben de varım
Erken yemişsin canım bişey olmaz sen de basla beraber devam edebil. Öğlen meyve akşam salata dengelersin
Tamam yapalım vallahi bayrama güzel elbiseler alıp gitmek istiyorum Allah nasip ederse 🤲🤲😍
Aynen ben de yulaf tost yedim şimdi startı verdim 😀
Bende vermek istiyorum ama yine ve yeniden emzirme dönemindeyim 😏 doğumdan sonra çok güzel gitti kilolarım çünkü hiç yiyemiyordum ama şimdi iştah açıldı sürekli ağzıma biseyler atıyorum şekerim düşüyor kan değerlerimde 7 6 ay diyet yapma dedi Dr ama ben böyle gidersem daha çok alırım sürekli yiyorum 2 gündür
Kanka sen hiç cikamiycan bu emzirmeden kolay gelsin sana 😀
Banada öyle geliyor 😭😭 numaranı mi degistirdin sen kankss
Evet kız whatsaptan guncelledim ama gözükmüyor mu yeni numarammm
Slm canım ben yaklaşık kırk gündür diyetteyim
Nasıl gidiyor verebildin mi canim
Cuma tartı günüm canım yetmişaltı dan atmışdokuza düşmüştüm bir hafta önce
Çok iyi maşallah canım darısı başıma
70.35 ile başladım şuan 61 kg yim .Hala diyetteyim bir 55 olmam lazım boyum kısa olunca fazla duruyor 61🥴
NNe kadar surede verdın
3 aydan fazla sıkı bir diyet olmadı benimki arada kaçamaklar çok oldu
Güzel vermişsin canım darısı başımıza artık ben de vermek istiyorum ya iyice sistim
1,487,880 soru
24,322,183 cevap
345,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın