0 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,846 puan) tarafından

Kizlar günaydın. Ben biraz kilo almışım zaten fazlam vardı tam veremeden bir de verdiklerimi de almışım. Kaç aydır çok saldım. Diyete başlıyorum bugün. Var mı diyette olanlar nasıl gidiyor ?

8 Cevaplar

0 oy
(371 puan) tarafından

Attımmmıııı az once ssledım tartının uygulamasından bende dun başladım ama ben sıfır sekerim denıceö 21 gun 

(371 puan) tarafından

Valla ben dünden  beri kafamda bitirdim bır dur demem lazım yoksa toparlayamıcaö

(4,846 puan) tarafından

Aynen ben de öyle 

(105 puan) tarafından

Esma bu tartinin markasi ne yag oranini felan dogru olcuyo mu acaba 

(1,879 puan) tarafından

esmos yarin tam bir ay oluo.4.800 verdim. yarina 5 kilo vermis olucam toplamda. 20 ekimde baslamistim. kaldiki bilac kere esim yoldan cikardi bikac annem cikardi bi iki kere benim oglan bir anda bu gun benim dogumgunum dedi o gunu dogum gunu ilan ettik pasta aldik falan . butun köstek olanlara ramen yani. dun adana soyleyelim dediler saat 11 . basladim aglamaya butun emegim sizin yuzunuzden çöp oluo gidin yeyin eve soylemeyin diye ziril ziril agladim😂😂😂 esim aldi cocuklari gitti adana  durum yediler geldiler😂😂

(51 puan) tarafından

Telegramdsn grup kursak birbirimize öğünleri atsak kilolari yazsak nasıl fikir?

-Reklam-
0 oy
(7,571 puan) tarafından

Bende geçen hafta başladım dikkat ediyorum bakalım 600 gr gitti daha ama kararlıyım az yiyeceğim tatlı  ve gazozu kilo verinceye kadar hayatımdan çıkaracağım 

(4,846 puan) tarafından

Bende kararlıyım valla fena almışım. Ben de tatlı filan değilde hamurisi zorluyor çok yiyorum abur cubur ay da dadandim Bahadır 

(7,571 puan) tarafından

Aynen üç öğün hamur işi çips gazoz içsem yesem hayır demem

(4,846 puan) tarafından

Ben de öyle ve hareketi de çok aza indirdim sadece evin içinde geziyorum markete bile arabayla gidiyorum o da hantallastirdi yediğini de yakamayinca lop lop yağ oldu

(3,620 puan) tarafından

Kızlar bu kararı nerden alıyorsunuz,deyin bende alayım . Bıktım hep bozuyorum. Hergün ödül günü resmen 😔 Hastayken eskiden yemezdim. Şimdi normalden de fazla yiyorum

(7,571 puan) tarafından

Dolapta giyilecek bir çok kıyafetim var geçtiğimiz kurban bayramında üç takım kıyafet aldım ikisi hiç giymedim şu anda hiç biri bana olmuyor eşofman alltım tayt gibi oluyor 5 kilo fazlam var versem yetecek

(3,620 puan) tarafından

İnşAllah verirsin. Benimde niyetim 5-7 arası 🤲🏻

(4,846 puan) tarafından

Bende iki beden küçük pantolon aldım yazdan beri bekliyor beni inşallah buluscaz yakinda 

(3,620 puan) tarafından

İnşAllah 🤗

(7,571 puan) tarafından
+1

İnşallah hepimiz zayıflarız incecik oluruz 😊

(4,846 puan) tarafından

Aminnnn

0 oy
(25,607 puan) tarafından

Aralıklı oruç yapıyorum zor ama alıştım 

(25,607 puan) tarafından

image

Esma bu da benim güncel kilom vermiş halim bu 🙈
(371 puan) tarafından

Imdattt dıye cıglık atıcam artık

(4,846 puan) tarafından

Ben de sabah tartıldım 87.95 beni de obez gösteriyordu kesin 170 boy

(25,607 puan) tarafından

Benim normalde 165 ama bir kere mülakatta 163 ölçmüşlerdi o yüzden hep öyle diyorum 

(4,846 puan) tarafından

Yuvarlamak bizim Ata sporumuz 😀

0 oy
(460 puan) tarafından

Vallahi canım ben de yaklaşık bir aydır diyetteyim ama pek bir işe yaradığı yok bakalım nereye kadar gidecek

(4,846 puan) tarafından

Hiç veremedin mi canım bir ay güzel süre aslinda

(460 puan) tarafından

Kilo değil canım gram verdim biraz

(4,846 puan) tarafından

Ay çok az olmuş gerçekten ödem mi var acaba 

(460 puan) tarafından

Bilmiyorum ya vermedim pek kilo 

0 oy
(3,679 puan) tarafından

Bende vermek istiyorum ama sabah sabah dün yaptığım 2 poğça yedim çok az makarna salatası yedim 6da uyanmıştım kahvaltı için eşimi beklerken gitti😅 benimde motivasyona ihtiyacım var eğer ki hergün düzenli olarak motive edeceksek ben de varım

(4,846 puan) tarafından

Erken yemişsin canım bişey olmaz sen de basla beraber devam edebil. Öğlen meyve akşam salata dengelersin

(3,679 puan) tarafından

Tamam yapalım vallahi bayrama güzel elbiseler alıp gitmek istiyorum Allah nasip ederse 🤲🤲😍

(4,846 puan) tarafından

Aynen ben de yulaf tost yedim şimdi startı verdim 😀

0 oy
(32,554 puan) tarafından

Bende vermek istiyorum ama yine ve yeniden emzirme dönemindeyim 😏 doğumdan sonra çok güzel gitti kilolarım çünkü hiç yiyemiyordum ama şimdi iştah açıldı sürekli ağzıma biseyler atıyorum şekerim düşüyor kan değerlerimde 7 6 ay diyet yapma dedi Dr ama ben böyle gidersem daha çok alırım sürekli yiyorum 2 gündür 

(4,846 puan) tarafından

Kanka sen hiç cikamiycan bu emzirmeden kolay gelsin sana 😀

(32,554 puan) tarafından

Banada öyle geliyor 😭😭 numaranı mi degistirdin sen kankss

(4,846 puan) tarafından

Evet kız whatsaptan guncelledim ama gözükmüyor mu yeni numarammm

0 oy
(1,443 puan) tarafından

Slm canım ben yaklaşık kırk gündür diyetteyim

(4,846 puan) tarafından

Nasıl gidiyor verebildin mi canim

(1,443 puan) tarafından

Cuma tartı günüm canım yetmişaltı dan atmışdokuza düşmüştüm bir hafta önce

(4,846 puan) tarafından

Çok iyi maşallah canım darısı başıma 

0 oy
(2,252 puan) tarafından

70.35 ile başladım şuan 61 kg yim .Hala diyetteyim bir 55 olmam lazım boyum kısa olunca fazla duruyor 61🥴

(371 puan) tarafından

NNe kadar surede verdın

(2,252 puan) tarafından

3 aydan fazla sıkı bir diyet olmadı benimki arada kaçamaklar çok oldu 

(4,846 puan) tarafından

Güzel vermişsin canım darısı başımıza artık ben de vermek istiyorum ya iyice sistim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 327 göst.
14 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 253 göst.
25 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 350 göst.
22 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlu kek (4,846 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
24 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde eslemree (1,219 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,868 soru

24,322,020 cevap

345,352 kullanıcı

...