Kızlar koltuklarım su yeşili. Malum 2017 geliniyim. Evimizi tadilat yaptırıyoruz. Yerler gri parke. Duvarlar açık gri Kartonpiyer falan. Mis gibi olacak. Su yeşili koltuğuma Pembe örtü almıştım. Ve artık boğdu gibi hissettim. Gibi değil bence öyle 😅
Her neyse demem o ki koltuğum bu. Ve bu örtü şuan moda. Bunu alsam. Yada başka hangi renk güzel olur. Yardımcı olur musunuz? Bulabilirsem kırlentlerini de punch olandan almak istiyorum rengini bulabilirsem.
Şimdiden teşekkürler 🌸.
Madem evini sadeleştirdin bna kalırsa böyle desenli alma derim gri tonlarında bi örtü al sade daha şık durur yada en doğrusu koltuklarınla aynı rengi al
şşahsen bn olsam koltuklarımla aynı rengi alırdım ve böyle sade alırdım
Kuzu internetten almak istemem. Çünkü birebir rengi tutmaz. Buralarda da sanmıyorum olacağını. Yine bakarım ama
Ben bundan aldım şuan bu şekil memnunum.simdilik
Kuzu senin koltuklar ne güzel açık renk. Her renk gider. Benimki su yeşili gibi turkuaz gibi değişik bir renk olduğundan kararsız kalıyorum. Acaba o sırıtır mı acaba o çok mu açık kalır. :)
Benimkide su yeşili ben trednyoldan örtü almıştım birebir uyan rengiyle püsküllüydu ama tuylendi. 2.yi beğendim ben. Neye karar verirsen burada da paylaşır mısın bana da fikir olue
Tamam çiçeğim. Ama şuan evi tadilat yaptiyoruz. Belki 1 ayı bulur atmam. Çünkü haftaya tuvalet banyo mutfak koridor fayans olacak. Sonra salon çocuk odası yatak odası parke. Boya Kartonpiyer vs 😅 en son temizlik yapıp örtüleri sermem 1 ayı bulur. Ama unutmazsam söz atacağım 👍🎀🎀🎀
1,487,206 soru
24,312,725 cevap
344,849 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın