0 oy
735 göst.
Diğer kategorisinde (365 puan) tarafından

Kızlar koltuklarım su yeşili. Malum 2017 geliniyim. Evimizi tadilat yaptırıyoruz. Yerler gri parke. Duvarlar açık gri Kartonpiyer falan. Mis gibi olacak. Su yeşili koltuğuma Pembe örtü almıştım. Ve artık boğdu gibi hissettim. Gibi değil bence öyle 😅 

Her neyse demem o ki koltuğum bu. Ve bu örtü şuan moda. Bunu alsam. Yada başka hangi renk güzel olur. Yardımcı olur musunuz? Bulabilirsem kırlentlerini de punch olandan almak istiyorum rengini bulabilirsem. 

Şimdiden teşekkürler 🌸.

image

image

image

23 Cevaplar

0 oy
önce (1,320 puan) tarafından

Madem evini sadeleştirdin bna kalırsa böyle desenli alma derim gri tonlarında bi örtü al sade daha şık durur yada en doğrusu koltuklarınla aynı rengi al 

imageşşahsen bn olsam koltuklarımla aynı rengi alırdım ve böyle sade alırdım

önce (365 puan) tarafından

Kuzu internetten almak istemem. Çünkü birebir rengi tutmaz. Buralarda da sanmıyorum olacağını. Yine bakarım ama 

-Reklam-
0 oy
önce (16 puan) tarafından

Ben bundan aldım şuan bu şekil memnunum.simdilik

image

Kuzu senin koltuklar ne güzel açık renk. Her renk gider. Benimki su yeşili gibi turkuaz gibi değişik bir renk olduğundan kararsız kalıyorum. Acaba o sırıtır mı acaba o çok mu açık kalır. :) 

0 oy
önce (334 puan) tarafından

Benimkide su yeşili ben trednyoldan örtü almıştım birebir uyan rengiyle püsküllüydu ama tuylendi. 2.yi beğendim ben. Neye karar verirsen burada da paylaşır mısın bana da fikir olue

Tamam çiçeğim. Ama şuan evi tadilat yaptiyoruz. Belki 1 ayı bulur atmam. Çünkü haftaya tuvalet banyo mutfak koridor fayans olacak. Sonra salon çocuk odası yatak odası parke. Boya Kartonpiyer vs 😅 en son temizlik yapıp örtüleri sermem 1 ayı bulur. Ama unutmazsam söz atacağım 👍🎀🎀🎀

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,191 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
0 oy
20 cevap 474 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 743 göst.

Kategoriler