Babamı daha 23 gün önce kaybettim
Bugün gebelik şekerim yüksek çıktı dahiliye diyetisyen ölçüm sonuçlar derken akşam 5 de anca eve geldim eşim çocuk huzursuz dedi
Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş kulakları ağrıyor 5 dk dinlenmeden hastaneye götürdüm eşimi araladilar acilen iş yerine gitmek zorunda kaldı 1 saat acilde kaldıktan sonra eve geldik kızım huzursuz ağlıyor oturdum bende ağladım içim böyle kocaman çaresiz bir boşlukla doldu
Eşim geldi daha sonra sarıldı daha da ağladım
Kendimi çok boş hissediyorum o yüzden sizinle dertleşmek istedim hayırlı geceler
Kendi Aileniz eşinizin Ailesi nerde onları neden aramadınız
Eşimin ailesinden kimse yok dağınık oturuyorlar abim çalışıyor annem ise benden kötü babam durumdan dolayı
Eş dost dediklerimiz de böyle durumlarda hep ya meşgul yada işi çıkarlar o yüzden kimseye demedim
Anneniz konusunda doğrusunu siz bilirsiniz ama belki arasaydınız gelirdi bu durumlarda size garip gelebilir ama torunla ilgilenmek insanın acılarını azaltıyor belki anneniz dışında kendi ailenizden yada eşinizin ailesinden birisini arasaydınız gelirdi yazık sizde gebe halinizle bunca üzüntüyü yaşamazdınız
Hakkını helal et ama o his hiç geçmeyecek🥺🥺
Bende babamı cenazesinde mezarlıktan donerkn midem çok bulandı üzüntüden felan dediler ama kendimi biliyorum test yaptım hamileyim okadar aglamistimki ozaman neye ağladım hala bilmem🥺
Okurken bende ağladım. Basın sağolsun geçmiş olsun elimizden başka birşey gelmiyor baba acısı bugüne kadar yaşadığım en zor aciydi o yüzden ne zaman babası vefat eden birini duysam dayanam. Mekanı cennet olsun toprak incitmesin inşallah
Başın saolsun bende öldüğünde üzülebileceğim bir babam olsun isterdim.. Herşey insanlar için. Hayatta ölümde var sağ iken içinde öldürende .. Üzülebileceğin bir baban varsa ne mutlu sana
Rabb'im rahmetiyle muamele etsin inşallah, mekânı cennet kabri nurlarla dolsun 🥺 Allah'ım size inşirah ferahlığı versin inşallah ❤️ Çok geçmiş olsun kuzum imtihan dünyasındayız Rabb'im layıkıyla imtihanımızı başarmamızı nasip etsin
Çok zor bir durum ne denir ki düşününce bile insan kafayı yer
Ama sende bir annesin ailesin cocuklarin var bunları düşünmen lazım güçlü ol
Rabbim sabır ferahlık versin inşallah çok üzüldüm 😥
1,486,262 soru
24,298,660 cevap
343,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın