0 oy
272 göst.
önce Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Babamı daha 23 gün önce kaybettim 

Bugün gebelik şekerim yüksek çıktı dahiliye diyetisyen ölçüm sonuçlar derken akşam 5 de anca eve geldim eşim çocuk huzursuz dedi 

Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş kulakları ağrıyor 5 dk dinlenmeden hastaneye götürdüm eşimi araladilar acilen iş yerine gitmek zorunda kaldı 1 saat acilde kaldıktan sonra eve geldik kızım huzursuz ağlıyor oturdum bende ağladım içim böyle kocaman çaresiz bir boşlukla doldu 

Eşim geldi daha sonra sarıldı daha da ağladım 

Kendimi çok boş hissediyorum o yüzden sizinle dertleşmek istedim hayırlı geceler 

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,759 puan) tarafından

Kendi Aileniz eşinizin Ailesi nerde onları neden aramadınız

önce (75 puan) tarafından

Eşimin ailesinden kimse yok dağınık oturuyorlar abim çalışıyor annem ise benden kötü babam durumdan dolayı 

Eş dost dediklerimiz de böyle durumlarda hep ya meşgul yada işi çıkarlar o yüzden kimseye demedim 

önce (1,759 puan) tarafından

Anneniz konusunda doğrusunu siz bilirsiniz ama belki arasaydınız gelirdi bu durumlarda size garip gelebilir ama torunla ilgilenmek insanın acılarını azaltıyor belki anneniz dışında kendi ailenizden yada eşinizin ailesinden birisini arasaydınız gelirdi yazık sizde gebe halinizle bunca üzüntüyü yaşamazdınız

-Reklam-
0 oy
önce (998 puan) tarafından

Hakkını helal et ama o his hiç geçmeyecek🥺🥺

Bende babamı cenazesinde mezarlıktan donerkn midem çok bulandı üzüntüden felan dediler ama kendimi biliyorum test yaptım hamileyim okadar aglamistimki ozaman neye ağladım hala bilmem🥺

0 oy
önce (11,958 puan) tarafından

Okurken bende ağladım. Basın sağolsun geçmiş olsun elimizden başka birşey gelmiyor baba acısı bugüne kadar yaşadığım en zor aciydi o yüzden ne zaman babası vefat eden birini duysam dayanam. Mekanı cennet olsun toprak incitmesin inşallah 

0 oy
önce (609 puan) tarafından

Başın saolsun bende öldüğünde üzülebileceğim bir babam olsun isterdim.. Herşey insanlar için. Hayatta ölümde var sağ iken içinde öldürende  .. Üzülebileceğin bir baban varsa ne mutlu sana 

0 oy
önce (1,117 puan) tarafından

Rabb'im rahmetiyle muamele etsin inşallah, mekânı cennet kabri nurlarla dolsun 🥺 Allah'ım size inşirah ferahlığı versin inşallah ❤️ Çok geçmiş olsun kuzum imtihan dünyasındayız Rabb'im layıkıyla imtihanımızı başarmamızı nasip etsin 

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Çok zor bir durum ne denir ki düşününce bile insan kafayı yer

Ama sende bir annesin ailesin cocuklarin var bunları düşünmen lazım güçlü ol 

Rabbim sabır ferahlık versin inşallah çok üzüldüm 😥

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
13 cevap 729 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.