0 oy
180 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (365 puan) tarafından

Kız kardeşim doğum etti doğum hediyesini IBAN ile mi yollamaliyim yoksa yaz ayında buraya geldiklerinde mi vermeliyim

8 Cevaplar

+1 oy
önce (50 puan) tarafından

Yaza çok var bence önden gönder 

-Reklam-
0 oy
önce (25,355 puan) tarafından

Ailenden başka birileri varsa onlara göndersen elden verseler daha iyi olmaz mı ben ibandan göndermezdim sanırım 

önce (365 puan) tarafından

Uzak canjm kimse yok gidecek biz batmanda o İstanbul 

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Eğer imkan varsa sen gitmelisin müsait zamanda biriki günlüğüne  orda hediyeni takmalısın 

O hediyesini almaya gelir gibi sana gelmesi tuhaf geldi sizin gitmeniz lazım hele ibandan bahs etmiyorum bile  hoş deil sanki

önce (365 puan) tarafından

Uzak canım o İstanbul biz batmanda 

önce (84 puan) tarafından

Masraf olcak diye diyorsun belki bişey diyemem ne zaman geldi o zaman ver canm 

0 oy
önce (883 puan) tarafından

Yabancı değil sonuçta yüz yüze görüşme imkanınız hiç yoksa yakın zamanda IBANdan gönder yaza çok var çünkü yazın da yeğenin sonuçta başka hediyeler alırsın 

0 oy
önce (6,254 puan) tarafından

Kardesimle ibanla ayip olur durumu olmayacagi icin ben direk ibana gonderirdim ihtiyacini alsin diye. Ama siz ayip olur diyecek bi mesafedeyseniz iliskinizde, yazin yuzyuze verin.

0 oy
önce (11,419 puan) tarafından

IBAN ay gönderirim ben olsam

0 oy
önce (864 puan) tarafından

Ben ibandan para atamazdım galiba gitme imkanımda yoksa güzel bi kargo yapardım bebeğe hediyeler alıp güzel süsler püsler kutular gönderirdim 

0 oy
önce (458 puan) tarafından

Ben olsam güzel bir kargo yapıp öyle gonderirdim adreslerine öyle daha mutlu olur sadece para değilde yanına başka şeylerde al imkanın varsa 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 211 göst.
0 oy
1 cevap 198 göst.
9 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 684 göst.
17 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,042 soru

24,295,629 cevap

343,770 kullanıcı

...