Kız kardeşim doğum etti doğum hediyesini IBAN ile mi yollamaliyim yoksa yaz ayında buraya geldiklerinde mi vermeliyim
Yaza çok var bence önden gönder
Ailenden başka birileri varsa onlara göndersen elden verseler daha iyi olmaz mı ben ibandan göndermezdim sanırım
Uzak canjm kimse yok gidecek biz batmanda o İstanbul
Eğer imkan varsa sen gitmelisin müsait zamanda biriki günlüğüne orda hediyeni takmalısın
O hediyesini almaya gelir gibi sana gelmesi tuhaf geldi sizin gitmeniz lazım hele ibandan bahs etmiyorum bile hoş deil sanki
Uzak canım o İstanbul biz batmanda
Masraf olcak diye diyorsun belki bişey diyemem ne zaman geldi o zaman ver canm
Yabancı değil sonuçta yüz yüze görüşme imkanınız hiç yoksa yakın zamanda IBANdan gönder yaza çok var çünkü yazın da yeğenin sonuçta başka hediyeler alırsın
Kardesimle ibanla ayip olur durumu olmayacagi icin ben direk ibana gonderirdim ihtiyacini alsin diye. Ama siz ayip olur diyecek bi mesafedeyseniz iliskinizde, yazin yuzyuze verin.
IBAN ay gönderirim ben olsam
Ben ibandan para atamazdım galiba gitme imkanımda yoksa güzel bi kargo yapardım bebeğe hediyeler alıp güzel süsler püsler kutular gönderirdim
Ben olsam güzel bir kargo yapıp öyle gonderirdim adreslerine öyle daha mutlu olur sadece para değilde yanına başka şeylerde al imkanın varsa
1,486,017 soru
24,295,369 cevap
343,759 kullanıcı