0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (4,030 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız uyanabildiniz mi? 🤗❤️ Ben 3 gündür 6 da uyanıyorum tekrsr yatamıyorum işten güçten 😅. Bugünde lise  arkadaşım oturmaya gelcek geceden havuçlu kremalı kek yaptım sigara böreği buzlukta var yanına makarna salatası yapcam sabah namazı kıldım kolları sıvadım poğaça hamuru yoğurdum resim çektim ama o sırada aramamıştım şimdi atayım 🤗 dünde çocukları rutin. Kontrole götürmüştük sonuç için tek geldim onu gösterip eve gidip hızlı bir kahvaltı ardından evi sil süpür yapacağım inşallah 🤲🤲❤️ 

Sizlerin planı be bugün neler yapacaksınız? ❤️❤️

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kolay gelsin balimmm 

Ben tek goz kapali ayilmaya calisiyorum suan kahve iciyorum minikde kahvaltisini yapiyo isim gucum yok bugun banyo wc yikayip yemek yapcam o da aksami bulur zaten 

(4,030 puan) tarafından

Teşekkür ederim bacıkom❤️ bu ara kahveye doyamıyorum ya kış gelince böyle oluyorum sıcak sıcak içim ısınıyor, 🤗afiyet olsun ❤️ gün bitti zaten ev bişide nankör 

tarafından

Benim rutin hayatim ya 1 kesin sabah ilk isin oluyo da ikinci kahveyi gelen giden olursa esim isterse eslik etmek icin iciyorum 3u icersem midem yaniyo 

(4,030 puan) tarafından

Bende de o yanma var ya gerçi benim çoğu şeyden yanıyor 

tarafından

Gecmis olsun hayatim 

(4,030 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️

-Reklam-
0 oy
(3,667 puan) tarafından

GÜNAYDINNNNNN  ☀️☀️☀️   sabah kızı okula bırakıp geldim  evi öyle üsten topladım  kahvemi içtim   birseyler atistirdim  şimdi oğlanı uyutmaya çalışıyorum sonra bulaşıkları yikicam   çamaşır aticam  makineye  öğleden sonra eve süpürge tutucam silerim  toz alırım diye düşünüyorum 😁 afiyet olsun  kolay gelsin canım 

(4,030 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️❤️🤗🤗çocuklu hayat hep koşturmaca napalım ☺️bende anca geldim yol çalışması varsı kahvaltı yaptım şimdi işe güce gircem🤲sanada kolay gelsin ❤️

0 oy
(4,187 puan) tarafından

Gunaydın bende bı hızım kalktım evı kaldırdım sonuç oturuyorum fena grip bastırdı agırlık çöktü 🤧 evi paklayıp kahvaltı hazırlıcam kızımı kaldırcam beraber yıyıp hazırlanıp o kreşe ben kursa gıdıcem afiyet olsun 🌸

(4,030 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım bizde 3 aydır sürekli bi iyyiz bi kötü ama tam iyileşme hiç olmadı hep öksürük burun akıntısı var. Kolay gelsin canım ❤️❤️❤️

0 oy
(745 puan) tarafından

Günaydın canım biz de erkenden kalktık vallahi kahvaltı yaptık evi komple temizledim topladım süpürge attım tuvalet banyo kaldı orayı da sonra yıkayacağım zaten

(4,030 puan) tarafından

Ohhh ellerine sağlık çocuklu evde gün erken başlıyor 🥹 bende anca kahvaltı yaptım şimdi etrafı toplayacam inşallah 

0 oy
(4,149 puan) tarafından

Günaydın canım kolay gelsin.bende memleketime geldim.geldiğimdrn beri geç kalkıyoruz.bebemi uyutup temizliğe başlıcaz inşallah

(4,030 puan) tarafından

Ohh en sevdiğim geç kalkmak ama elime geçmiyor hiç 😅 keyfini çıkar ❤️❤️kolay gelsin 

0 oy
(754 puan) tarafından

Gunaydinnnnn kahvaltı yapıldı yataklar toplandı iki çocuk okula gitti eşimi de şimdi kovdum Allah izin verirse evi silip süpürüp öğlen kızı okula bırakıp küçük kızı yatırıp kafa dinlicem tabi utulenecek çamaşırı görmezden gelebilirsem

(4,030 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım umarım yetiştirirsin herşeyi de dinlenirsin. Of ütü bende de o bana ben ona bakıyorum 😅

(754 puan) tarafından

Ev bitti şükür şimdi kızı götürecem okula sonra dinlemcem başlarım ütüye yoruldum

(4,030 puan) tarafından

Bende bitirdim sayılır 1 saate da arkadaş gelir inşallah 

0 oy
(2,649 puan) tarafından

İşler bitti yemek ocakta pişiyor bende keyif yapıyorum

(4,030 puan) tarafından

İyi keyifler ❤️ ne güzel yemekte ocakta daha ne olsun iş bitmiş demektir

(2,649 puan) tarafından

Erken kalkan yol alır 😂

(4,030 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 😅 bende yemek hazır olunca çok rahat oluyorum 

0 oy
(1,547 puan) tarafından

Günaydın canim bende 3 gün evde yoktum ev göçüyor çamaşır bitmedi hala iki makina var çarşaf nevresim derken bu kendimi yikamadim ser Kurut sıkıntı yani cumadan beri csssirlarla Can cekisiyorum.benimde ikinci oğlanın saat 2de randovusu var yarında küçüğün gene eegsi var rabbim kolaylik nasip etsin gün bitiyor işte.Guzel olan tek sen oğlum yürüyor benim arkamdan dolanıyor 🤗

(4,030 puan) tarafından

Çamaşır asla bitmiyor dün 3 posta yıkadım 2 posta kuruttum hala var ve hemen hemen hergün de makina çalışıyor öyle biriktirmiyorumda 🤦🏻‍♀️ ellerine sağlık kolay gelsin 🤲 oy maşallah maşallah Allahım hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah ❤️

(1,547 puan) tarafından

Amin inşallah bu sonradan olduya bütün herşeyi tekrardan daha kıymetli yaşıyorum evet bazı maddi sıkıntılar var ama yarın ne getirir Allah bilemeyiz ki bunada şükür ❤️

(4,030 puan) tarafından

Kesinlikle öyle önce sağlık olsun herşey hallolur Allahın izniyle 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 980 göst.
0 oy
12 cevap 373 göst.
5 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,638 göst.
0 oy
22 cevap 1,287 göst.
16 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,031 soru

24,454,762 cevap

354,254 kullanıcı

...