Ben kardeşime evinde eşine yardım et sen gitmesende ailesine gitmesine karışma eve geldinmi bebeğe bak oda biraz kendine vakit ayırsin her ne olursa olsun ona el kaldirma diyen bir ablayim.
Geçen postta kardesimin yüzüne tukurdum dedim senin gibi gorumceler diye başladılar yargı dağıtmaya bazıları.Yuzeysel yazıldığı için olabilir ama kimse kimsenin yuvası dağılsın istemez tabiki ama eğer katil olucam bunu oldurcem dayanamıyorum diyip bizi şişirip sonrasında hiç bişey dememiş hiç bişey olmamış gibi insanıda kardeşi olsa ***** yerine koymamali.
Bugün gelin abla özür dilerim yazmış bebeğin resmini atmış bende suç sende değil biz bı aileyiz iyi kötü zor zamanlarda olacak tabi dedim.Dayin annen kardeşimden uzak dursunlar sende yuvanda huzurlu ol dedim(uyuşturucu kullanıyorlar)yani asla bidaha iyilik olsun diye araya girmem bana iyi bı ders oldu.Ben galiba yaşadıklarım yüzünden hemcinsim olanlara karşı fazla dusunceliyim yani bişey olsa acaba başıma gelse ne yapardım diyorum empati kurmak iyi biseymi🌚🌚
Barıştılar değil mi ? Ben sana dedim bugün kavga ederler yarın barışırlar arada kötü sen olursun diye. Ben asla kardeşimin özel hayatına karışmam. Bir dönem boşanma durumuna geldiler asla müdahale etmedim , annem araya girdi o şekilde araları düzeldi .
Evet ben konuştum ikisiylede öyle diyim.bizimki çok farklı istemeye gittik babası öldü dediler düğünden sonra babası çıktı.kiraladiklari ev dayısının dediler annesinin cikti ortada dönen yalanlar coktu bide babam öldü kardeşime düğün düğün diye baskı yaptılar böyle sebeplerden biz istemedik işin doğrusu iki yıl oldu sadece o minik bebek için konuştum bende Allah biliyor yani insan iyi olsa doğru dürüst Allah yolunda olsa herkes mutlu olsun evinde olsun.
Annem bile hep yetim buyumus diyip bizim ustumuzde tutuyordu ben oğlum katil olsun istemiyorum dedi düşün.Yoksa kim ister kardeşinin yuvası dağılsın inşallah rabbim evlerine huzur verir
Bazı yuvalar özellikle ortada ki bebek yüzünden bitmesi gerektiğini düşünüyorum ben, sonuç olarak o çocuk annesiz babasız büyümeyecek. Yuva yıkılması en sevimsiz helal ama bazen gerekiyor . Amin inşallah canım benim Allah huzurlarını bozmasın
2 sene önce bizim gelinle kardeşim çok kötü kavga ettiler gelin beni aradı dayanamıyorum gidicem kardeşinle anlaşamıyoruz (şiddetolmuştu)neyse ben cinnet geçirdim aradım kardeşimi ağzıma geleni söyledim ve dedim yemin ederim seni polise veririm karına el kaldırırsan diye biz kardeşimle baya baya telefonda birbirimize girdik kapattık ortalık bi iki gün sakinleşti hooppp gelin mutluluk pozları atmaya başladı görüntülü arayıp kardeşimle şakalaştı sonuç ne oldu biliyormusunuz biz 3 aya yakın küs kaldık kardeşimle boşu boşuna
Haa yine gelin en ufak sorunda beni ve ablamı arar danışır dertleşir ben eskisi kadar ilgilenmiyorum o yüzden karışmamak en iyisi
Aynen öyle canım
1,486,273 soru
24,298,829 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın