12 kilo oğlan. Sabah yatakda uaznmıştık daha kalkmamışdık. Ben sağ tarafımda uzanmışdım. Dün usm de dr bebeğin omurgası da sağ tarafda demişdi.
Neyse. Çoçuk ayağa kalkmaya çalışırken düşr gibi oldu karnıma oturdu aniden. Sol tarafımda. Ağrım sızım yoktu başta. Şimdi hafif bi sızıltı var sağ kasığımda. Bişey olurmu kızlar?
Oğlana hamileyken masnın köşesine çok sert karnımı çarpmışdım. Çokk ağrımışdı karnım. Yine onda da usm dan hemen sonraydı. Doğuma yakındı. Şükür bişey olmamışdı.
Eşim baya kızdı azarladı beni😔
Eltimin çocuğu benim karnına yumruk attı suyun içinde onlar kolay kolay bir şey olmuyor yine de gözün korktuysq doktora git
Kız korkma bişey olmaz kalp atışları varsa bişey olmaz canım kaşık ağırisi hamilerde çok normal bişey kaç haftalık
Haraketleri normal kardesim.
Tedirgin olduysan yarın bi doktora git
Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım bu tür darbeler doğumu tetikleyebiliyor. Benim oğlum da yaramaz ve biraz saldırgan oldugu için korkuyorum bi gun karnıma atlar ya da oturur diye diken üstğndeyim 😀
Ay İnşAllah sağlıcakla alırız kucağımıza. Ağrım sızım olmadı. Haraketleride normal.
gidin en iyisi bir kontrol edin
Benim de oğlum 21 kilo garibim biz uyurken ortaya geçmek için üstümden atlamak istedi herhalde şak diye karnıma oturdu sertçe nerdeyse yarım gün kasıklarımın ağrısına kıvrandım çok şükür bişey olmadı doktora da göründüm olabilir mi bişey diye su bir nevi koruma görevi görüyor zaten Allah'ın izniyle bişey olmaz
Ay İnşallah kardesim. Ağrım sızım olmadı. Haraketleride normal
Kac haftalik
1,493,308 soru
24,399,450 cevap
349,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın