+1 oy
373 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,002 puan) tarafından

12 kilo oğlan. Sabah yatakda uaznmıştık daha kalkmamışdık. Ben sağ tarafımda uzanmışdım. Dün usm de dr bebeğin omurgası da sağ tarafda demişdi. 

Neyse. Çoçuk ayağa kalkmaya çalışırken düşr gibi oldu karnıma oturdu aniden. Sol tarafımda. Ağrım sızım yoktu başta. Şimdi hafif bi sızıltı var sağ kasığımda. Bişey olurmu  kızlar?

Oğlana hamileyken masnın köşesine çok sert karnımı çarpmışdım. Çokk ağrımışdı karnım. Yine onda da usm dan hemen sonraydı. Doğuma yakındı. Şükür bişey olmamışdı. 

Eşim baya kızdı azarladı beni😔

7 Cevaplar

+2 oy
(405 puan) tarafından

Eltimin çocuğu benim karnına yumruk attı suyun içinde onlar kolay kolay bir şey olmuyor yine de gözün korktuysq doktora git

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Kız korkma bişey olmaz kalp atışları varsa bişey olmaz canım kaşık ağırisi hamilerde çok  normal bişey kaç haftalık 

(4,002 puan) tarafından

Haraketleri normal kardesim. 

+1 oy
tarafından

Tedirgin olduysan yarın bi doktora git 

+1 oy
(2,003 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım bu tür darbeler doğumu tetikleyebiliyor. Benim oğlum da yaramaz ve biraz saldırgan oldugu için korkuyorum bi gun karnıma atlar ya da oturur diye diken üstğndeyim 😀

(4,002 puan) tarafından

Ay İnşAllah sağlıcakla alırız kucağımıza. Ağrım sızım olmadı. Haraketleride normal. 

+1 oy
(54,512 puan) tarafından

gidin en iyisi bir kontrol edin

0 oy
(374 puan) tarafından

Benim de oğlum 21 kilo garibim biz uyurken ortaya geçmek için üstümden atlamak istedi herhalde şak diye karnıma oturdu sertçe nerdeyse yarım gün kasıklarımın ağrısına kıvrandım çok şükür bişey olmadı doktora da göründüm olabilir mi bişey diye su bir nevi koruma görevi görüyor zaten Allah'ın izniyle bişey olmaz 

(4,002 puan) tarafından
+1

Ay İnşallah kardesim. Ağrım sızım olmadı. Haraketleride normal

0 oy
tarafından

Kac haftalik 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 830 göst.
0 oy
52 cevap 1,418 göst.
16 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seraps (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nese kaya (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 386 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,317 soru

24,399,538 cevap

350,006 kullanıcı

...