Kızlar benim annem babam ben küçükken ayrıldılar çok uzatmadan anlatılan siz anlayın benim iki çocuğum var 3 bebeğime hamileyim annem tatillik bölgede yaşıyorum babam ne zman yanıma gelse tatilede değil benim görmeye geldi yanıma evden bile çıkmadı annem ne zman babam gelse sorun yapıyor suratı değişiyor beni tersliyor zamnında babam düğünüme gelmedi die evli ve eşi sorunluydu yeni yeni açılıyor babam annem düğünde takılan altınlarımı bile vermedi doğuma gelmedi çocuklarım infülizw oldu çağırdım onada gelmedi çocuklarım ateş içinde 1 hafta yandılar bi çorba yapsın paranı veriyim dedim halde gelmedi şimdi en son babam geldi ya yanıma bana laf söylüyor baban düğününe gelmedi onu niye eve alıyorsun diye sende çocuklarım hasta oldu gelmedin doğuma gelmedin parayla bile dedin engelledim eşime sesli mesaj atmış ben senin karının kölesimiimde parayla doğumuna gelcem diye artı kaç kere para ister gönderrim hediye alırım asla ayırt etmem siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız çocukları arasında ayrım yapar beni sürekli dışlar oğlanı tutar gelinlerini tutar beni atar o kadar sogumdumki ondan geçenlerde rüya gördüm yüksekten düşüp ölüyordu namaz kılan bi insan kafası güzel gibi içen biri değil bu arada bak diyorum o kadar namaz kıldı Rabbim yanına nasıl gitti diye rüyada söyleniyorum
Annenle baban neden ayrıldı bilmeden yorum yapamam annen sucladigina göre pek iyi ayrılmamış baban muhtemel aldatıp başkasıyla evlenmiş düğünde altınları aldı diyorsun hicbir anne baba altinlari alamaz erkek tarafı müsade etmez altın dediğin kinagecesi takıları mi ıvır zıvır olan
Sorunlu ayrıldılar ikisindede vardı hatalar ama bu benim ikisiylede bağımı kopartcaö anlamına gelmiyor evet kına geçesimdeki altınlar
Zamanında babamdan toplu nafaka aldı kocasının altına araba çekti yılllar önce
Kına gecesinde salon vb tuttuysa annen alabilir durumu olan aileler almaz tenezzül etmez ama durumu olmayan mecbur alacak yani.
Benim babam annemi aldatmış olsaydı ben baba demezdim.Hicbir kadın durduk yere yuvasını Yikmaz anneler fedakardir senin baban cici annenle takılırken Allah bilir annen neler çekmiştir
Baban nafaka değil tazminat vermiştir toplu nafaka diye bir durum yok sorun hangi taraftaysa o taraf tazminat verir
Hayır istemedi nafaka sonra aldı alsın ama bizim hakkımızı yeni kocasına araba alamaz bu hiç bir zman hak değil
Senin annene kinin var belli ama bence annen haklı benim kocam da beni çocuğumla ortada bırakıp baska bir kadınla hayat kursa bende nefret ederdim baban da hayatını yaşamış yaşamış şimdi tenezzül edip gelmiş baba olsa kızını düğününde yalnız birakmazdi neymiş cici anne kiziyormus
Salon vs tutulmadı kapı önünde oldu kına artı eşim karşıladı masrafların hepsini
Eşin seni bırakmış benim annem ayrıldı artı baştan çıkardılar oda çıkmaya hazırmış senin eşin kötü diye bütün erkekleri öyle görme Allah yardımcın olsun
Önce annem birini buldu babam 8 yıldan sonra birini hayatına aldı
Ben mi kaçırdım bilmiyorum ama söylemeden edemeyeceğim çok peşin hükümlüsünüz postun hiç bir yerinde babanın terk edip gittiği veya anneyi aldattığı yazmıyor
Suçlu ben oldum anlatamıyorum kendine göre yorum yapıyor
Ben ayrılmadım eşimle yaşıyorum doğal olarak sen de baştan açık açık yaz yani genelde erkekler aldatır Türkiye'de aldatan kadın pek duymadım ayrıca da annen o kadar kötü biriyse mahkeme velayeti neden annene verdi baban mükemmel bir insandı neden seni yanına almadı cici babanla yaşamana razı oldu
Hayır çok yanlış düşünüyorsunuz
Geri geldiğin nasıl belli olmuş alakasız alaksiz yorumlar her konuda şöyle olabilir yada olmuştur belki değil böyle olmuş gibi sanki birlikte yasamiscasina kesin cümleler annesinin çocuklarına kullanmak yerine yeni kocasina alması çok etik , ama kızın babasıyla görüşmesi uygunsuz.
Yaw he he . Nerde yazmış babam annemi aldattı die
Senin gerçekten psikolojin bozuk her insan kolay kolay uyduramaz bunları
Yazık ki o kocana o çocuklarına
Annem büyütmüş seni anladığım kadarıyla baban nafaka filan ödedi mi seninle büyüme zamanında yanında oldumu annenin babanla girusmene kizmasinin nedeni babanla gorusunce ona olan tavrın değişiyor ise ondandır yada baban büyürken hiç yardımcı olmadı ise maddi manevi o yüzden annen onunla gorusmeni haznedemiyordur. Bende ayrıldım çocukların babası hiç nafaka vermedi görmeye gelmedi her şeyleri ile ben ilgileniyorum arada bir babası ararsa hiçbir şey yokmuş gibi konuştukları da benim çok gücüne gidiyor hastalıklarında kabrisleri de hep ben varım çünkü şuan hepsi okuyor ve ben birçok şeyden kısarak onlara destek oluyorum yarın elleri ekmek tutunca babaları gelecek yanlarına hiçbir şey olmamış gibi beni suçlayarak belkide kızıyla vakit geçirecek inancın siniri bozuluyor insanın çünkü bütün zorluğu ben gogusluyorum umarım anlattim
Ben öyle düşünmüyorum annesi babası ayrı biri olarak hemde baya olaylı ayrılmış biri olarak
Baban ne kötülük yaparsa yapsın annenin görüşmesine izin vermeme gibi bi durumu yok annen senin arkanda durduysa annesin yani mecbur duracaksın. Geçmişte hata yapmış olabilir ama malesef ki bizim dinimiz ne hata yaparsa yapsın öf bile demeyeceksin diyo. Hemde benim eşimle sorunlarım varsa çocuklarım babaları ile görüşecek mecburen bana kocalık yapmadıysa çocuğuna babalık yapacak. Ha önceden şunu yaptı bunu yaptı yok düğününe gelmedi vs önceden olmuş sende bunu affetmişsin onu alâkadar etmez...su anda bunu sürdürmesi hiç mantıklı değil ha anneni atsan da babanı tutsan bak görüyor musun babası kıymetli ben kötüyüm nankör der hakkı olarak. Ama babana olan nefreti kini onunla ikisi arasında seni arada bırakmaya hakkı yok düğününe gelmediyse bunun hükmünü vermek annene kalmadı. Benim de annem babam yarı birbirlerine karşı çok yanlışları oldu annem başka şehirde babam benim yaşadığım şehirde annem gelir kalır o evdeyken babam gelmez torunumu görmeye geleceğim der annem bşraz evden gider babam gelip sever gider onların yüzünden kardeşim de bende çok çektik bende düğünümde çok sorunlar yaşadım rezillik yani anlatamam. Ama bi günden bi güne ikisi de yok o sana bunu yaptı görüşme vs demedi ne yaptıysa birbirinin arasında bana yapılanlar da beni alakadar eder ben afettiysem kimse karışamaz
Namaz insanin boynunun borcudur imanini bu sekilde olcemeyiz onun icin kalbindeki Allah aski onemlidir ve her namaz kilsnda olmuyo malesef hic kimse disardan gorundugu gibi olmaz Allah bilir aslını Rabbim hepimizin aslini yuceltsin ilahi aska sereflendirsin insaAllah
Konuya gelirsek sen biraz fazla yuz vermissin annene babani seviyo olabilir ama baba kiz diyologunuza karisamaz senin evine gelene gidene karisamaz senin ayri bi ailen oldugunun idrakinda degil ama anslik hakki cok zor odenir silai rshimi kesemezsin ve engellemek brnce cok sacma bisey kuslukte oyle annem olmazsa kim olursa olsun biriyle kafsm uyusmuyosa mesafemi koyarim ama annemi hayatimdan cikarmam eskisi gibi sık sık arayip sormam bi derdim sikintim oldugunda kosmam hediye de eskisi gibi almam haftada bi arar halini hatrini sorarim bi seye ihtiysci varda gucu yetmiyosa destek olurum bundsn fazlasi ds brnim kendi kul hakkima girer beyni kalbi ve tum orgsnlarimin uzerimde haklari var baska bi kul icin bu kadar yoramsm onlari
Türkiyedeki ebeveynlerin sorunu karı - koca ilişkisini , anne - evlat yada baba - evlat da yaşasın istiyorlar. Yani anne babayla sorun yaşadıysa evlat da babasıyla sorun yaşasın , baba anneyle sorun yaşadıysa evlat da annesiyle sorun yaşasın istiyorlar. Oysa ki evlatla ebeveyn arasında ki ilişki karı - koca ilişkisinden çok farklı bambaşka bir boyuttur. Reşit olduktan sonra kimsenin kimseye karışmaya laf söylemeye hakkı yoktur. Ben yerinde olsam annem yada babam kimseyi hayatıma karıştırmam laf söyletmem. Maddi durumun iyiyse parayla annene yap diye teklif etme bir yardımcı tut daha iyi senin için. Babanın geldiğinden niye annenin haberi oluyor ki. Ve annen hangi hakla damadına böyle bir mesaj atar. Anne de olsa baba da olsa evlat da olsa herkes haddini yerini bilmeli. Kim olursa olsun sınırlarını ihlal ettirme.
Ezdirme kendini devamlı bişeyler yaptığın için böyle davranıyo zaten sana karşı yaranamazsın ona
Annen, babanla olan sorunlu ayrılıgından sonra ve tabi evlilik sürecindeki problemlerden ötürü babana öfkeli ve mesafeli olmanı beklemiş. Tam tersi babanla yakınlık kurduğunu gördükçe senden uzaklaşmış annen. Ben öyle anladım.
1,489,639 soru
24,346,857 cevap
346,285 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın