0 oy
239 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (232 puan) tarafından

Hanımlar eşiniz sizinle 2 ay 3 ay ilişkiye girmezse ne yaparsınız 

Ben ilk adımı atmazsam bu 4,5 ay bana yaklaşmaz sarilmaz asla istemez 

Böyle bı ilişki hakkında fikriniz ne 

4 Cevaplar

0 oy
önce (240 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ne zamandır evlisiniz, hep böyle miydi? 

önce (232 puan) tarafından

9 yıldir evliyim çoğu zman böyleydi ☹️ sorunlar yaşadık ondan sır dedim sorunlarda hal oldu ama duzelmedi

önce (240 puan) tarafından

Oturup konuştunuz mu bu konuyu elinde olmayan bir durumsa çokta üstelemeyin. 

Yok bı sorunu evlenmeden önceki hayatı falan böyle değilmis ben eski bı hesabını bulmistum nisanliyken falan giriş yaptım baktım benden önceki konustuklariyla aşırı ilgili bambaşka bı adammış gibi bana niye böyle ☹️ ha bilmiyir bu böyle bı adam olsa derim ki huyu böyle ama bı tek bana böyleymiş ,

-Reklam-
+2 oy
önce (1,117 puan) tarafından

Bana soracak olursan 3 sene yaklaşmasa aramam 😂😂

önce (104 puan) tarafından

Allah'ım benim gibi düşünen bir bayan daha kız ben köşe bucak adamdan kaciyom Allah'ım benim adamın gece hayatını bu arakadasin kocasına onun kocasının o huyunu da benim kocama ver cookkkk aminnnnnnn rahat uyku ilismeyen bir adam ohhh misss daha ne istiyon bacimmm

önce (1,117 puan) tarafından

Çokça amin 😂😂 

0 oy
önce (7,168 puan) tarafından

Başka bir sorununuz yoksa problem olmamalı.

Muhabbet eksikliği, anlayışsızlık, desteksizlik, ortak paylaşım olmaması, birlikte gülememek seks yapmamaktan daha büyük bir sorun bence. Tüm bunlar tamsa, iyi bir hayat arkadaşıysa, güzelce konuşup sebebini öğrenebilirsiniz bence. 

Bunlardan hiçbiri yok ☹️

Yok derken? Sorun olarak mı yok yoksa saydıklarım da mı olmuyor aranızda 

Saydiklarinizin hiç biir yok muhabbet anlayış, desteği hiç olmadı asla karım demedi ben hep tek evliyidim ☹️ ama şöyle bı seyde var ya gecinemiyor olsanda sorunlar olsada bu bı ihtiyaç ya erkek gene karısına yanaşır

Yanlış mı dusunuyrium 

Erkek karısını arzulamaz mi istemez mi 

Sağlık sorunu yok yukarda yazdim bı şeyler okuyabilir misiniz 

+1

Evlilik birliği yok anladığım kadarıyla. Üzülerek söylüyorum ama geçerli bir boşanma sebebi... Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Sürdürmek zorunda değilsiniz tek kişilik evliliği. 

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Yorumlari da okudum seni uzmek istemem ama istemiyor sevemiyor gibi tam sebebini bilemeyiz ama neden bitirmiyor bu haldeyse sen de bu kadar sevgisizlige neden katlaniyorsun s

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 258 göst.
+1 oy
2 cevap 142 göst.
+5 oy
44 cevap 1,234 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Panik.yokk (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,056 göst.

Kategoriler

1,486,175 soru