Hanımlar eşiniz sizinle 2 ay 3 ay ilişkiye girmezse ne yaparsınız
Ben ilk adımı atmazsam bu 4,5 ay bana yaklaşmaz sarilmaz asla istemez
Böyle bı ilişki hakkında fikriniz ne
Ne zamandır evlisiniz, hep böyle miydi?
9 yıldir evliyim çoğu zman böyleydi ☹️ sorunlar yaşadık ondan sır dedim sorunlarda hal oldu ama duzelmedi
Oturup konuştunuz mu bu konuyu elinde olmayan bir durumsa çokta üstelemeyin.
Yok bı sorunu evlenmeden önceki hayatı falan böyle değilmis ben eski bı hesabını bulmistum nisanliyken falan giriş yaptım baktım benden önceki konustuklariyla aşırı ilgili bambaşka bı adammış gibi bana niye böyle ☹️ ha bilmiyir bu böyle bı adam olsa derim ki huyu böyle ama bı tek bana böyleymiş ,
Bana soracak olursan 3 sene yaklaşmasa aramam 😂😂
Allah'ım benim gibi düşünen bir bayan daha kız ben köşe bucak adamdan kaciyom Allah'ım benim adamın gece hayatını bu arakadasin kocasına onun kocasının o huyunu da benim kocama ver cookkkk aminnnnnnn rahat uyku ilismeyen bir adam ohhh misss daha ne istiyon bacimmm
Çokça amin 😂😂
Başka bir sorununuz yoksa problem olmamalı.
Muhabbet eksikliği, anlayışsızlık, desteksizlik, ortak paylaşım olmaması, birlikte gülememek seks yapmamaktan daha büyük bir sorun bence. Tüm bunlar tamsa, iyi bir hayat arkadaşıysa, güzelce konuşup sebebini öğrenebilirsiniz bence.
Bunlardan hiçbiri yok ☹️
Yok derken? Sorun olarak mı yok yoksa saydıklarım da mı olmuyor aranızda
Saydiklarinizin hiç biir yok muhabbet anlayış, desteği hiç olmadı asla karım demedi ben hep tek evliyidim ☹️ ama şöyle bı seyde var ya gecinemiyor olsanda sorunlar olsada bu bı ihtiyaç ya erkek gene karısına yanaşır
Yanlış mı dusunuyrium
Erkek karısını arzulamaz mi istemez mi
Sağlık sorunu yok yukarda yazdim bı şeyler okuyabilir misiniz
Evlilik birliği yok anladığım kadarıyla. Üzülerek söylüyorum ama geçerli bir boşanma sebebi... Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Sürdürmek zorunda değilsiniz tek kişilik evliliği.
Yorumlari da okudum seni uzmek istemem ama istemiyor sevemiyor gibi tam sebebini bilemeyiz ama neden bitirmiyor bu haldeyse sen de bu kadar sevgisizlige neden katlaniyorsun s
1,486,303 soru
24,299,391 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın