0 oy
246 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,983 puan) tarafından

Kızım 3.5 yaşında. Bir senedr gündüz uykusu yok. Uyku konusunda çok çektm. Burda çok post açtm. Hala da çekiyorum desem yeridr 🤦‍♀️  sabah 8.30 9 da kalkıyor yazın 9 30 10 da kalkardı . Akşam yatağa 9.30 da giriyoruz . 10.30 11 e doğru uyuyor . 1 saattir yataktayz yeni uyudu. Yazın da uyuma saatimz aynıydı. Ama gündüz çok yorulduğu için uyuyordu sanırm sabahları. Uyuduktan sonra da çamaşır katlıyorum ütü yapıyorum. Bana hiç vakit kalmıyor yani. Sizin çocuklarn uyku saati nasl.?

11 Cevaplar

0 oy
önce (1,692 puan) tarafından

Benim kizim 5 yasinda cok sukur uykuyu tutturduk aksam 19.30 ya da en gec 20.00 de uyumus olur sabah 06.30 ya da 07.00 de kalkar bende kucukken zorlandim ama bitaz sabir lazim 

önce (5,186 puan) tarafından

Aynı saatler 4 yaşındaki kızım için. 1 yıldır bu düzendeyiz

-Reklam-
0 oy
önce (211 puan) tarafından

Kışın gündüzler kısa zaten geceler uzun uyusunu bence yeterince alıyordur ondan erken kalkiyor yazın ise günler uzun geceler kısa gündüz uykusu normal benim kızımda şuan 3 buçuk yaşında geçen yaz gündüz çok zor uyutuyorum bir bir buçuk saat kadar uyandirirdim kendim gece uyuyabilsin diye şimdi gündüz uykusu yok yatirliyorum günler kısa diye şimdi yatağına girdi uyumaya çalışıyor bizim gecede uyku düzenimiz yok hem bebekten dolayı hemde babaannesine gider eve geç gelir ara ara ne zaman uykusu gelse uyur olabildiğince saat 11 de yatırırim ama düzenimiz yok sabahta keyfi ne zaman isterse uyanır genel olar 10 gibi ayakta 

0 oy
önce (446 puan) tarafından

Büyük oğlum 11 yaşında küçüğüm 4.5 yaşında büyüğümde küçüğümde akşamları 21:30 da yatar sabahta 8 de kalkar okula gidiyorlar. 

Hafta sonları 22:00-22:30 gibi uyurlar Yani uyku düzenleri rahat benim için 

önce (719 puan) tarafından

Aralarında ki yaş farkı dikkatimi çekti. Siz bayağı ara koymuşsunuz. Bu yaş farkını tavsiye eder misiniz?

0 oy
önce (141 puan) tarafından

Bence şükredin kızım bir yaşında gündüz bir uyku yapıyor ve saat 2 gibi uyutuyorum gündüz 3 gibi uyanıyor ve şimdi hallen bizimle dizi izliyor iki saat uğraştım uyumadı ayaklarım uyuştu boşverdim ne yapıyorsan yap yoruldum artık sallamaktan, bir saat sonra uyursa sabah 10 gibi kalkar 

0 oy
önce (386 puan) tarafından

Çocuğumun uyku saati= keyfi ne zaman yeterse o zaman beyefendinin 🫤

0 oy
önce (137 puan) tarafından

Şu saat olmuş halen beşik sallıyorum ben de 😞

0 oy
önce (7,157 puan) tarafından

4 yaşında. Sabah en geç 07:30'da uyandırırım. Akşam da 21:00 uyur. 

Buradaki pek çok çocuk sabahları geç uyanıyor. Dolayısıyla akşam da yatmak bilmiyorlar. Sizin oğlunuz da sabah erken uyanırsa geceyi biraz öne çekebilirsiniz. 

0 oy
önce (2,261 puan) tarafından

Gündüz uykusu yok değil mi o yaşta çocuğun artık gündüz uykusu olmaması lazım gündüz uyursa gece çok geç yatar

önce (1,983 puan) tarafından

2 .5 yaşında bıraktı gündüz uykusunu🤦‍♀️

0 oy
önce (882 puan) tarafından

Büyük Oğlum 4 yaşına girecek Sabah 8 9 gibi uyanır aksam 8.30 9 gibi uyur o iyi de bende küçüğü düzene sokmaya çalışıyorum 14 aylık bazen 2 bazen tek uyku yapıyor gece sık uyandığı için sabah erken kalkmak zor oluyor 7 8 gibi uyanınca akşam da 8 9 gibi uyuyor ama sabah geç kalkınca aksam uykusu 10u buluyor 

0 oy
önce (246 puan) tarafından

SSabahlara kadar ıkı çocuk la ayakta olan ben  

Gündüz yemekleri bakımları ile uğraşan ben guruptan ayrıldı

0 oy
önce (2,226 puan) tarafından

Sabah 7 de kalkıyorlar bazen 12 de öğlen uykusuna yatırıyorum 14 de kalkarlar öğlen uyurlarsa akşam 22.30 da yatırıyorum. 

Öğlen uyumazlarsa en geç 20.00 da yataklarında oluyorlar.  5 buçuk yaşında ikizler . 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 588 göst.
0 oy
10 cevap 432 göst.
9 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,001 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,031 soru

24,295,493 cevap

343,767 kullanıcı

...