Merhaba 3 yaş çocuklarınızın uyku duzeni nasıl sabah kaçta kalkıyor akşam kaçta yatıyor
2.5 yaş olur mu 😀
En erken 10 canım, sorma öyle bir yıpranıyorum kii..
Sabah erken kaldirsam akşam üstü 4 5 gibi uyuyor bir saat filan bu defa gece 2 gibi uyuyunca hepten kötü oluyorum dedim en iyisi sabah geç kalkıp gündüz uykusu yaptırmamak 😀
E erken kalkınca öğlen uyumuyor mu mesela
Yok canım akşam üstü uyuyor ancak o zaman da gece uykusunu etkiliyor gece 2 gibi filan uyuyor
Yok akşamüstü bende uyutmamda ama en azından 10 da uyusa yine iyi
Alıştım artık uykuyu sevmiyor benimki aşağıdaki yorumlara baktım da maşallah dedim hep 😀
Şimdi uyutuyorum aslında tam 11 de uyurdu bugün rötarli oldu. Sabah 10 vey 11 de uyanıyor
Benimkide yeni uyandı sabah 9-10 gibi kalkıyor kendimi sorguluyordum duzsni yok sabah kalmaz akşam yatmaz diyordum takii sizi görene kadar aynıymış sevindim:))
Tek değilsin canim,oğluma kalsa uyumak istemiyor masal okuycam diyorum öyle geliyor 🤣 bende öncede öglen uykusunu birakti 9 da uyur diye hayallere kuruyordum ama gerçekleri görünce üzüldum 🤣
Her akşam zorla yatırıyoruz bıraksam gece yarısına kadar ayakta bıktım artık doğduğundan beri aynı gündüz uykusunu daha bir buçuk yasindayken bıraktık zaten
O.bir anne aynıyız....bende bıktım uyku sorunları yüzünden hergun ağlıyorum sinirden
Benim başım agriyo her gece üstelik birde hamileyim neler çekiyorum ah ah inşallah duzelirler
Allah'ım yardım etsin... Uyuyamayan uyumuyor nerde çocuk arabasında kucakta uyuyan çocuk görsem özeniyorum...hiç öyle olmadı nerde yerde sere serpe çocuk görsem uyuyan imreniyorum...
Bende hamileyim çok zor oluyor benim icinde
Size Allah 2 kat yardım etsin.... daha zor ben cinnet getiriyorum:)
8 9 gibi kalkıyorlar gece 10 11 gibi uyuyorlar genelde.oglen uyumuyorlar. 3 ve 4 yasindalar
Akşam yanına yatmayıp kendi kendine uyumasını beklersem 12 yi buluyor . Sabah da 11 buçuk gibi kalkıyor. Ama ben unutursam 10 gibi uyuyor 10 gibi de kalkıyor. Gece arada su içmeye ve çişe kalkıyor. Bugün tam 3 yaşına girdi paşam
Sabah 8 8.30da uyanıyor 12.30 1 gibi öğlen uyuyor aksam da 9 9.30gibi uyuyor aksam 10a kalınca psikolojik olarak ben yoruluyorum :) öğlen uyumazsa da aksam 8de uyuyor
bizde büyük iyi de küçük var 4aylik o beni zorluyor o da abisi gibi düzene girseydi akşamları mahfediyor beni
Abisine maşallah diyeyim 🧿🧿😀
Benim iki buçuk yaşında kızım inan çoğu zaman 13 14 saat uyanık oluyor çıldırıyorum 😅
Aman nazar değmesin ona da :)) iyi dayanıyor kızın maşallah bazı çocuklar uykuyu sevmiyor o da öyle sanırım
Değmez inşallah canım valla çok kez maşallah dedim ,🧿😀 aynen canım valla bazen bizde şaşırıyoruz ama çok rahat sen ben kadar uykusuz kalabiliyor 😅
Sabah saat 8 de kalkarsa eğer öğlen 1 de uyuyuyor 3 te kalkiyor öğlen uykusu yaptığı için akşam 11 de yatar eğer öğlen uykusu yapmazsa akşam 8 deyince uykusu gelir uyur
Bir offf çeksem şu karşı ki dağlar yıkılır
Bezdim bu konudan. 37 aylık ikiz. Gündüz uyutsamda uyutmasamda bu saatlerde uyuyorlar. Odaya 10larda girsekte aynı sayılır. Resmen canımdan bıktım. Sabah 8-9-10 en uçuk kalkış 11 o da binde bir.
Benim bebeğim 2 yaşında ama hala gece gündüz uykusu yok gece sabaha kadar ağlar ne yapacam böyle n'olacak hiç bilmiyorum goturmedim doktor kalmadı
Canım sabır taşı ile kesmeyi dene kesin çözüm. Eğer bırakmıyorsa bunla dene. Trendyolda var
Allah razı olsun yorumunuz için çok teşekkür ederim olur tabi yazarım verdiğiniz bilgileri uyguluycam inşallah kolaylıkla bende yaparım sütten keserim Allah evlatlarımızı bağslasin inşallah
Sabır taşı nasıl oluyor canım rica etsem soyleyebilirmisin
Amin inşallah Allah sizdende razı olsun
Trendyoldan al canım, her cocuk süt istediğinde ıslatıp göğsüne sür zaten bebek tiksiniyor canım
4 yaş oğlum. Akşam 10-11 gibi. Sabah da 8 buçuk 9 da. Bazen 10 da kalkıyor
1,456,547 soru
23,898,506 cevap
322,240 kullanıcı