0 oy
313 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (691 puan) tarafından

Merhaba 3 yaş çocuklarınızın uyku duzeni nasıl sabah kaçta kalkıyor akşam kaçta yatıyor 

10 Cevaplar

0 oy
(3,883 puan) tarafından

2.5 yaş olur mu 😀

(3,883 puan) tarafından

En erken 10 canım, sorma öyle bir yıpranıyorum kii..

Sabah erken kaldirsam akşam üstü 4 5 gibi uyuyor bir saat filan bu defa gece 2 gibi uyuyunca hepten kötü oluyorum dedim en iyisi sabah geç kalkıp gündüz uykusu yaptırmamak 😀

(13,433 puan) tarafından

E erken kalkınca öğlen uyumuyor mu mesela

(3,883 puan) tarafından

Yok canım akşam üstü uyuyor ancak o zaman da gece uykusunu etkiliyor gece 2 gibi filan uyuyor 

(13,433 puan) tarafından

Yok akşamüstü bende uyutmamda ama en azından 10 da uyusa yine iyi 

(3,883 puan) tarafından

Alıştım artık uykuyu sevmiyor benimki aşağıdaki yorumlara baktım da maşallah dedim hep 😀

-Reklam-
0 oy
(4,976 puan) tarafından

Şimdi uyutuyorum aslında tam 11 de uyurdu bugün rötarli oldu. Sabah 10 vey 11 de uyanıyor 

(691 puan) tarafından

Benimkide yeni uyandı sabah 9-10 gibi kalkıyor kendimi sorguluyordum duzsni yok sabah kalmaz akşam yatmaz diyordum takii sizi görene kadar aynıymış sevindim:))

(4,976 puan) tarafından

Tek değilsin canim,oğluma kalsa uyumak istemiyor masal okuycam diyorum öyle geliyor 🤣 bende öncede öglen uykusunu birakti 9 da uyur diye hayallere kuruyordum ama gerçekleri görünce üzüldum 🤣

0 oy
(520 puan) tarafından

Her akşam zorla yatırıyoruz bıraksam gece yarısına kadar ayakta bıktım artık doğduğundan beri aynı gündüz uykusunu daha bir buçuk yasindayken  bıraktık zaten 

(2,233 puan) tarafından

O.bir anne aynıyız....bende bıktım uyku sorunları yüzünden hergun ağlıyorum sinirden 

(520 puan) tarafından

Benim başım agriyo her gece üstelik birde hamileyim neler çekiyorum ah ah inşallah duzelirler 

(2,233 puan) tarafından

Allah'ım yardım etsin... Uyuyamayan uyumuyor nerde çocuk arabasında kucakta uyuyan çocuk görsem özeniyorum...hiç öyle olmadı nerde yerde sere serpe çocuk görsem uyuyan imreniyorum...

(691 puan) tarafından

Bende hamileyim çok zor oluyor benim icinde

(2,233 puan) tarafından

Size Allah 2 kat yardım etsin.... daha zor ben cinnet getiriyorum:)

0 oy
(2,844 puan) tarafından

8 9 gibi kalkıyorlar gece 10 11 gibi uyuyorlar genelde.oglen uyumuyorlar.  3 ve 4 yasindalar 

0 oy
(4,612 puan) tarafından

Akşam yanına yatmayıp kendi kendine uyumasını beklersem 12 yi buluyor . Sabah da 11 buçuk gibi kalkıyor. Ama ben unutursam 10 gibi uyuyor 10 gibi de kalkıyor. Gece arada su içmeye ve çişe kalkıyor. Bugün tam 3 yaşına girdi paşam 

0 oy
(681 puan) tarafından

Sabah 8 8.30da uyanıyor 12.30 1 gibi öğlen uyuyor aksam da 9 9.30gibi uyuyor aksam 10a kalınca psikolojik olarak ben yoruluyorum :) öğlen uyumazsa da aksam 8de uyuyor

bizde büyük iyi de küçük var 4aylik o beni zorluyor o da abisi gibi düzene girseydi akşamları mahfediyor beni 

(3,883 puan) tarafından

Abisine maşallah diyeyim 🧿🧿😀

Benim iki buçuk yaşında kızım inan çoğu zaman 13 14 saat uyanık oluyor çıldırıyorum 😅

(681 puan) tarafından

Aman nazar değmesin ona da :)) iyi dayanıyor kızın maşallah bazı çocuklar uykuyu sevmiyor o da öyle sanırım 

(3,883 puan) tarafından

Değmez inşallah canım valla çok kez maşallah dedim ,🧿😀 aynen canım valla bazen bizde şaşırıyoruz ama çok rahat sen ben kadar uykusuz kalabiliyor 😅

0 oy
(5,396 puan) tarafından

Sabah saat 8 de kalkarsa eğer öğlen 1 de uyuyuyor 3 te kalkiyor öğlen uykusu yaptığı için akşam 11 de yatar eğer öğlen uykusu yapmazsa akşam 8 deyince uykusu gelir uyur 

0 oy
(3,082 puan) tarafından

Bir offf çeksem şu karşı ki dağlar yıkılır

Bezdim bu konudan. 37 aylık ikiz. Gündüz uyutsamda uyutmasamda bu saatlerde uyuyorlar. Odaya 10larda girsekte aynı sayılır. Resmen canımdan bıktım. Sabah 8-9-10 en uçuk kalkış 11 o da binde bir.

0 oy
tarafından

Benim bebeğim 2 yaşında ama hala gece gündüz uykusu yok gece sabaha kadar ağlar ne yapacam böyle n'olacak hiç bilmiyorum goturmedim doktor kalmadı 

(3,986 puan) tarafından

Canım sabır taşı ile kesmeyi dene kesin çözüm. Eğer bırakmıyorsa bunla dene. Trendyolda var

tarafından

Allah razı olsun yorumunuz için çok teşekkür ederim olur tabi yazarım verdiğiniz bilgileri uyguluycam inşallah kolaylıkla bende yaparım sütten keserim Allah evlatlarımızı bağslasin inşallah 

tarafından

Sabır taşı nasıl oluyor canım rica etsem soyleyebilirmisin

(10 puan) tarafından

Amin inşallah Allah sizdende razı olsun

(3,986 puan) tarafından

Trendyoldan al canım, her cocuk süt istediğinde ıslatıp göğsüne sür zaten bebek tiksiniyor canım 

0 oy
(292 puan) tarafından

4 yaş oğlum. Akşam 10-11 gibi. Sabah da 8 buçuk 9 da. Bazen 10 da kalkıyor 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 323 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.
0 oy
15 cevap 375 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (352 puan) tarafından soruldu
+1 oy