Günaydın, hayırlı sabahlar hanımlar 😀
Ah bu bitmeyen kilo verme süreçleri... Şuan da tam da bu bitmez döngüdeyim. 2 sene once 20 kiloya yakin vermiştim. Sonrasında hamilelik doğum derken tekrar başladığım noktadayım. 80 kilo ile başladım. Şuan güncel kilom 75.50. 1 aylık bir sürece girmek istiyorum. 1 ayda kac kilo verilebilir sizler için deneyip test edip sonucu yazacağım inşallah. 1 aylık sürecimi bugün başlatmış bulunmaktayım. Benimle birlikte başlayacaklar varsa simdiden onlarada kolayliklar ve tartıda bol eksiler diliyorum. Ayrıca başlamak isteyen arkadaslarim, ablalarim lutfen ertelemeyin. An bu andır diyerek başlayın.😊
Güncel kilom: 75.50
1 ay sonra hedef kilom: 67
İnşallah hedefime ulasabilirim.
Neler yapton
Bugün başladım
Ben iki hafta 3 kg verdim ama su iki hafta yarim kg anca gitti diyetisyen surecindeyim tutuyorum kendimi ama bilemiyorum hizli giden kilo hizli geliyor diyetisyenle calismak daha iyi
Muhakkak öyledir ama diyetisyen de olsa olmasa da en önemli kriter irade gibi geliyor bana.
Ben 1 ayda 4.5 5 kilo vermiştim tekrar hamile kalmıştım yarım kaldı 😅hadi senle birlikte bende başlayay7m ama yarın sabah kahvaltısıyla birlikte şuan köfte patates pilav çorba yaptım onlarıda yiyeyim 😅😅şuan bende 79 kiloyum acil kilo vermem şart boyumda kısa duba gibiyim😅 ama her sabah resim atacağız tamam mı nadiren atmayız
Dedem dun aksam dıyorkı sende cok yemişsin herhalde sısmıssın😅😅😅
Varki yiyoz dedeee deseydin 😅
Sonrada tvde daha kilolu kadın cıktı dedıkı bak Esma sen bunun yanında kurdan gıbı kalırsın
Bence de artık bu gidişata bir dur demenin vakti geldi, ye ye ye nereye kadar... Yemenin sonu yok. Bugün itibarıyla başladım ben inşallah. 1 aylık bir challenge yaptım kendime. İnşallah 1 hafta sonra yeni post açıp haftalık olarak güncel kilomu bildireceğim 😊
İyice sıvadı yani 😅😅😅
Bencede ayrıca gebelik şekeriö çıktı doğumdan sonra geçti 5 ay oldu yine çıkmaya başladı düzene girmem şart
Bende bu bir haftadır baya dikkat ediyorum ve Spor da yapıyorum oyle sıkı bir diyet yapmadigim için yavaş gidiyor 67 ile başladım dün tartıldım 62.2 geldim en az 55 olmak istiyorum bu kez hızlı değil de böyle yavaş yavaş vericem inşallah vericem ama. Bugün 38 beden esnemeyen kot pantolonum oldu biraz sıktı ama bir iki kilo daha versem Süper olacak 🤭
Evet canım 55e düştüm Trabzon’a gittim geldim 61 kiloyum 😂 2 ayda 6 kilo aldım geldim valla hiçde vermedim 😅
O sırada 93 olan ben
Kız senin boyunda var Esma bizde oda yok 😅
Ne yapacan boyu bacım nefes alamıyom artık
Yarın aksam eve gecıceö pazartesi sporda birlikte baslıcaö gerekirse 3 saat spor yapacam once bırn80 gorım sonrası Allah kerım
Kız oğlanı okula bırakınca yürüsene 10.000 adım atsan yeter sana
1,490,135 soru
24,353,781 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın