0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından

Merhabalar, ben tek tek cevap veremedim, öncekine yorum yapanlara teşekkürler. Kızlar su diyeti diye bisey varmış. Kardiyolog bi adam bunu öneriyormus. Youtubede baktım aklıma yattı ve bugün sabah başladım. Maşallah diyim su anda hiç açlık hissetmiyorum bakalım 10 gün devam etmeyi istiyorum dayanabilirsem. Sağlık için de önerilen bi yöntemmiş birçok şeyde vücuda yararı varmış. Size sonucu da yazarım inşallah. Tesekkurleeeeerr :)

7 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından

En İyi Cevap

Aranızda deneyenler varsa yorum yaparsa sevinirim 

(7,400 puan) tarafından

insanin sinir sistemi harap oluyir. hicbir seye tahammul kalmiyir psikoljik olarak cok yipratici zor . 3 gunden sonra insanin disleri kamasiyor disler aciyir birseyler cigneyip yeme ihtiyaci oluyor yuzum uyustu benim yanaklarimi isirmaya basladim refleks gibi kontrol edemiyordum surekli opucuk yapar gibi yanaklarimi iceri cekip dislerim arasinda ezmeye yanaklarimi isirmaya basladim. cok zorlu surecti. bir ayda on kilo verdim ama bir ay biyu su diyeti yapmadim. 48 saat 60 saat su diyeti acligi sonra bir ogun. sonra 48 yada dayanabilirsem 60 saat aclik sonra bir ogun seklinde yaptim. yani 2 bucuk gunden fazla olmuyir dislerim kamasiyordu.2 bucuk 3 gunde hir ogun yedim. o yedigim surede agzimin salyalarina hakim olamiyordum. yerken yemegi cignerken bir tuhaf sekilde yuzum uyusmus gibi cignemeyi unutmusum gibi bir hissiyat. tukuruk uretimi cok fazla oluodu. yemekleri yutmaktan fok tukuruk salgisi oldugundan nerdeyse agzimdan akacak yani yemek cigneyemiodum o derece insanin agzi sulanir ya dehset sekilde oluodu

(84 puan) tarafından

Tesekkur ederim yorum için pek kimse de yapmamış anlaşılan bu diyeti ins Ben de veririm 

önce (861 puan) tarafından

Merhaba canım bende yaptım k diyeti iki buçuk gün ama hiç bunlar olmadi bende şaşırdım valla senin yan etkileri. Ben iki kere yaptım ilki ölüm gibi geçti çünkü açlık migrenimi azıtti bilen bilir migren atağı iğrenç birşey mide bulantısı fenalık basması iç geçmesi falan kötü geçti bayaaaa. Ama ikincisinde migrenim tutmadı gayet güzel geçti arada baş dönmesi dışında dinçtkm iyiyidim yani 

önce (84 puan) tarafından

Kaç kg verdiniz peki siz 

önce (861 puan) tarafından

Ben uzun süre yapmadım sadece iki kere bir defaya mahsus yaptım. 44saat yapmıştım ikincisinde iki kilo verdim

-Reklam-
+1 oy
(14,060 puan) tarafından

On gün yapmak için kademeli gitmek gerekiyor 

Önce aralıklı oruç şeklinde 

Sonra tek oğun 

Sanırım kırk gün devam edilir ondan sonra 24 saat deneyip , haftada iki gün (48saat) öneriliyor 

Birden su diyetine başlamak vücudu harap eder 

Öbur turlu kansere bile çözüm 

(84 puan) tarafından

Ayy bilmiyordum bu şekilde bi doktorun videoları var omu izleyip gaza geldim bakalım 

(14,060 puan) tarafından

Onlar olayı anlatıyor süreci sadece 

Yapacaksaniz iyice araştırın derim bende karaciğer temizliği istiyorum arada yaparım 30 saat max

0 oy
(1,141 puan) tarafından

Açlığın sana şifa olmasinj istiyorsan lavman yapman lazım 

(84 puan) tarafından

Onu birkaç yorumda gördüm nette ne kadar dayanırsam gitmeyi düşünüyorum bakalım da diyelim 10 gün oldu. Ben bu süre içerisinde kac kere lavman yapmam lazım mesela yarinyapmam gerek mi

önce (1,141 puan) tarafından

Direk on gün yapamazsın mesela 1 3 5 7 gün şeklinde yapıp sonra 10 gün yapman lazım 

2 kere lavman yapman lazim.biri basinda biri ortasinda 

Teşekkürler 

0 oy
(5,157 puan) tarafından

Arkadaşım bir hafta yaptı sanırım detayını bilmiyorum ama çocuk için istemişti nasip olmuyordu

Hemen ertesi ay hamile kaldı 

Başka yönlü sifa olmus ne guzel:)

0 oy
(627 puan) tarafından

Sadece sıvı mı tüketiyorsun? Nasıl yapıyorsun

Bugün 6. Günüm 94.4 u gördüm 

önce (627 puan) tarafından

Çok iyi. Nasıl geçiyor süreciniz.? Bende tek öğüne düşürdüm. Sonrasında Su diyeti yapayım diyorum.

Gayet iyiyim açlık hissetmiyorum maşallah, birkaç erik, çilek falan yedim ama malesef, meyve sekeri bisey yapmaz diye dusnuyorum :) suya devam bakalım 11. Gün sabahı 90 altına düşerim diye ümit ediyorum inşallah amiiiin

önce (627 puan) tarafından

Zorlanırsam bende meyve falan yemeği düşünüyorum. Siz çok iyi gidiyorsunuz maşaAllah

Ik 3 günden sonrasi vücut açlık hissetmiyormus. Ben de hiç hissetmedim baştan beri meyveleri biraz dayanamadım görüntüsüne öyle yedim diyim yapabilirsiniz yani. Ben 10 gün oruç 3 gün mola şekilde inşallah devam etmeyi düşünüyorum bakalım 

0 oy
(1,511 puan) tarafından

Ya bu yöntem bana hiç ama hiç sağlıklı gelmiyor. Bol su içmek ölçülü sağlıklı beslenmek sporla desteklendiği de zaten kilo verilir ama tamamen vücudu bir anda aç bırakmak sadece sıvı ile beslenmek Allah korusun hastalaniversen ne olacak helede böyle kafaya göre yapmak bilmiyorum bence diyet ve spor en sağlıklısı 

Ben yaklaşık 4 aydır diyetisyen eşliğinde 12 kg verdim ancak istahima da dur diyemiyorum yavaş verdim bu sebeple benim kilom göre daha fazla gitmesi lazımdı. Dirayetli durmam yememem için bana iyi geldi diyebilirim ikinci gunum bakalım inşallah şifa olur birçok doktor öneriyormuş

0 oy
önce (13 puan) tarafından

Bak şuan ben de diyetteyim ama su diyeti bana çok sakıncalı geliyor bence yapma belki tartıda eksi görürsün ama hayat kaliten ve sağlığında düşmeler olması çok muhtemel  onun yerine oruç tut canım hem şifa hem zayıflama borcun varsa borcunu ödersin daha mantıklı geliyor 

O da mantıklı tabii de oruçta su içemiyoruz malum daha kötü olurum evde 3 bebem var bakalım ne kadar ilerlerim 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 201 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
16 cevap 693 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mlsslmnlsnr (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler