0 oy
351 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (67 puan) tarafından

Merhabalar ben 25 yaşındayım 6 ve 3,5 yaşında 2 kızım var eşim artık üçüncü bebeği istiyor ama ben henüz hazır değilim ama bebekleri çok seviyorum sizce erken mi ya da artık olmalı mı 

17 Cevaplar

+1 oy
önce (3,929 puan) tarafından

Bende 25 yaşındayım biri 5 yaşında biri 2 aylık çocuğum var . 3 çocuğa hazır olmayı bırak öyle bı ihtimali düşünmeye bile hazır değilim ki bebekleri çok severim . Ama maddi manevi 3. Çocuk cesaret ister iyi düşün 

önce (67 puan) tarafından

Ben kalabalık aile olmayı seviyorum ve 30. Yaşından önce üçüncüyü istiyorum bakalım kısmet 

-Reklam-
0 oy
önce (10,577 puan) tarafından

Bu tamamen senin maddi manevi durumunla ilgili bana kalırsa iki çocuk çok bile 

Maddi açıdan zorluk çekeceğimi düşünmüyorum çok şükür çevremde kalabalık annem ablam eltilerim heosi çok yakınlar ve hepsi bana destek olacak insanlar bende 30 yaşından önce üçüncüyü istiyorum kısmet olursa

0 oy
önce (2,256 puan) tarafından

Kendını hazır hıssedıyorsan maddi manevi gücün yetıyorsa yap tabi bende şu an 3. Ye hamıleyım canm 7 buçuk ve 4 buçuk yaşlarında ıkı kızım var 

Kaç yaşındasın 

önce (2,256 puan) tarafından

31 canm ama 30 yaşından sonra hamılelık zor gelır dıye bunuda hemen yaptım ınankı bı yastan sonra hamılelık bedenen cekılmıyor türlü türlü rahatsızlık çıkıyor sağlığım yerındeyken yapıvereyım dedım 

Bende 30 yaşından önce olsun istiyorum ben yaşlanıp hevesim geçtikten sonra annelik daha zor gelir diye düşünüyorum ve çevrem geniş bana yardımcı olacak akrabalara arkadaşlara sahibim çok şükür o yüzden istiyorum galiba

0 oy
önce (2,272 puan) tarafından

Esin erkek bebek istiyor galiba . 

Maddi manevi yetebileceksen, pişman olmayacaksan yap . Büyümüş artık çocukların 

Cinsiyeti hakkında hiç konuşmadık ki eşim kız çocuklarını daha çok sever canını verir bende kalabalık olmayı seviyorum ikimizde aynı fikirdeyken olsa nasıl olur diye düşünüyorum sadece

önce (2,272 puan) tarafından

Kaldirabiliyorsan yap tabii 

0 oy
önce (678 puan) tarafından

25 yaşındayım 5 yaşında ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var bana göre dogurmak bir marifet değil ortalık kötü ve sadece büyütmek de değil onları yetiştirebilmek ve koruyabilmek önemli git gide kötüye gidiyor ortalık o yüzden iki tane bile çok Rabbim olmayanlara nasip etsin olanlara Hayırlı sağlıklı ömür versin 

Amin haklısınız 

0 oy
önce (411 puan) tarafından

Çocukların küçük acelen ne canım hem kendini hazır hissetmiyormuşsun sanada çocuklara da yazık tabiki dünyaya getir ama biraz daha bekle eşin istemesi ile olmaz bu iş sanki bu erkekler taşıyor çocuğu 

Hazır hissetmiyorum ama bir yandan da yaş araları yakın olsun iyi anlaşsınlar diyorum aralarının uzamasını istemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 

önce (411 puan) tarafından

Hayırlısı neyse o olsun .

0 oy
önce (7,476 puan) tarafından

30 yasinda tek çocuklu ben seni tebrik ediyorum 

😂 ama ben kalabalık olmayı seviyorum tek çocuk hiç bir zaman istemedim biz 4 kardeşiz keşke 5 6 olsaydık dediğim bile oluyor ablam kardeşlerim benim için çok değerli inşallah benim çocuklarında birbirine bizim gibi bağlı olur destek olur

Kardeş tabiki değerli ama zor zamanimda yardımcı olacak kimse yok kalabalık içinde yapayalnızim tek başıma bır çocuk daha kaldırabileceği mi düşünmüyorum 

Sen yapabiliyorsan eşin dostun anlayisliysa neden olmasın 

Annem ablam eltilerim hepsi bana çok yakın ve Allah razı olsun tam destekler 2 kızımda da çok yardımları dokundu tabi karşılıklı bende onlara her anlarinda yardımcı oluyorum 

Negüzel şanslisin maşallah 

0 oy
önce (165 puan) tarafından

Bende 26 yaşındayım canım 4 buçuk ve 2 buçuk yaşında bir oglum kızım var bu tamamen senin ve eşinin kararı biz bilemeyiz kimisine zor gelir kimisine kolay maddi ve manevi olarak 

Eşim le çocukları çok severiz eşim de Allah razı olsun her iki doğumum da hep yardımcım oldu yemegimden tut çay saatime kadar destekcim oldu çevren önemli değil eşin daha önemli benim çevremde çok var di hep derlerdi şöyle böyle yardim ederiz filan ama inan düştüm sadece eşim yanimdaydi hastane fobim oluştu pansumani bile eşim yapıyor du ben sadece bebegimi Emzirip yatırıyordum hatta bazen sadece emziriyor eşime bırakıyordum çok rahatlıkla geçirdim lohusalik dönemin hiç olmadi bu yüzden eşin i gözden geçir dogumun da yanindamiydi? Bunu düşün ve eğer Gönül rahatlığıyla evet dersen yap gitsin bizim maddi sorunlarimiz olmasaydi ben bu aylarda gebeydim🥹😫 hayırlısı neyse kolaylık ve güzellik le olsun inşallah rabbim nasip ederse maddi durumumuz iyi olursa bir bebek daha yapmayı düşünüyoruz hatta inşallah ikiz olur diyoruz 😆😆🎉

Rabbim gönlünüze göre versin benim eşimde sagolsun sabah 6 da kalkıp işe gideceği halde bütün geceyi bebekle ilginenip bana sen yat dinlen dediği günler oldu işten gelip bana yemek yaptığı çamaşır bulaşık yıkadığını bilirim sen dinlen bebegimizle ilgilen diye çok kez herşeyle ilgilendi maddi açıdan da evimiz arabamız var kira derdi yok çok şükür kendimize yetiyoruz hayırlısı olsun inşallah 

önce (165 puan) tarafından

Amin inşallah eğer böyleyse o zaman yaparsaniz zorluk cekmezsiniz Allah gönlünüze göre versin 

önce (27 puan) tarafından

Tam benim kafadansin ☺️linç yerim diye ben olsun istediğim sayıyı söylemiyorum 3o yaşında gelene kadar kaç çocuk istersen yap 3o dan sonra zor oluyor çocukların yaşında ideal olması gerekir bence ben 35 3. Bebeğim olacak inşallah ama yaş geçince hamilelik zor oluyor keşke benim çocuğum olsaydı en az 5 düşünürdüm 

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Benimde 2 tane cocuğum var büyük 6 kücük 4 yaşında daha yeni hamile olduğumu öğrendim 3. Ve nasipse son çocuk tabi doğuma kadar büyüğü 7 kücüğü 5 yaşında olmuş olur zaten beni zorlayan çocuklar değil çok şükür

Allah'ın bağışlasın sağlıkla alırsın inşallah kucağına 

0 oy
önce (5,946 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benimde 2 çocuğum var ve dün 25 me girdim bende 30 dan önce 3ü istiyorum ama hem bebişim küçük hem maddi durumun uygun değil ama rabim şimdide verirse rıskıyla gelir elbet 

Bence yap gitsin sonuçta aklınızda var geçiktime yapma

Çocuklarının yaşı kaç 

önce (5,946 puan) tarafından

Biri 5 yaşında diğeri 5 gün sonra 11 aylık olacak 

0 oy
önce (8,988 puan) tarafından

En güzelini yaparsın gerçekten istyorsan 3 çocuk şimdiden yap 30 yaşlarına geldiğinde çocukların büyümüş olacak sende kendi keyfine bakarsın. Ben hiçbir zaman evliliğe hazır olamadım en sonunda bir çocuğum olsun dedime evlendim ama tam 30 yaşında çocuk doğurdum şimdi 33 ikinciyi doguruyorum  haftaya millet benim yaşımda çocuğunu büyütmüş keyfine bakıyor ben çocuk büyütüyorum 😂 ama bende okudum çalıştım gezdim eğlendim çocuktan önce gençlikte herşeyin tadı farklı oluyor 30 dan sonra insan daha sakin bir yaşam istiyor 

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Ben bebekleri o kadar çok severim ki öyle böyle değil benim üc buçuk aylık bir bebeğim var halla başkalarının bebeğini görünce bile alıp doya daha sevmek istiyorum ama ben asla şuan üçüncüyü bırak düşünmek hissetmek bile istemiyorum çocuk bakmak çok zor bu ikinci ve tovbeliyim bir on sene kadar

0 oy
önce (5,068 puan) tarafından

Hemen yap arkadaşında 30 yaşına kadar 5 tammalarsin

0 oy
önce (7,005 puan) tarafından

Cevap sorunun içinde.

"Ama ben henüz hazır değilim" demişsin. Kesinlikle yapma.

Kocanı değil, kendi sesini dinle. Yaşında hiçbir şey yok hatta çocuk anne olmuşsun ilk bebeğinde. Bırak da vücudun dinlensin biraz. Sen seni tanımadan anne olmuşsun, kendini tanı. 

0 oy
önce (1,541 puan) tarafından

Bnm eşimde istiyor ama verimli olmayan toprağa ekin ekersen biyürmü diyorum o misal. Ben hazır olamayınca çocuklarla da ilgilenmem sıkıntı olur verimli olamam dersin yasında daha genç maşallah Allah bağışlasın 

0 oy
önce (15,640 puan) tarafından

Masallah... Kiz siz nasil yetisiyonuz🥹 ben ikide bittim

önce (163,846 puan) tarafından

https://annelertoplandik.com/forum/17114581/cocugun-krese-gitmek-istemediginde-ebeveynler-ne-yapmali?show=17114714

gelseme bi hocam beni bul bi burda dusuncelerini merak ediyorum etiket yaptim olmadi

önce (15,640 puan) tarafından

Geldim sevdos

0 oy
önce (778 puan) tarafından

27 28 yaşlarında yap bence 3 çocuğu bünye olarak aşırı cokeceksin bak diğer kızın okula başlayacak sen bide doğum yaparsan hangi birine yetsieceksin en azından büyük kızın okumayo falan çözer üstünden yük azalır diğer kızında kreşe gider 5 yaşında olmuş oluyor o zaman rahatça buyutursun ama şimdi 3 buçuk yaşında çok zorlanirain bizden demesi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 301 göst.
0 oy
10 cevap 225 göst.
0 oy
15 cevap 341 göst.

Kategoriler

1,484,719 soru

24,279,313 cevap

342,638 kullanıcı

...