Bende 26 yaşındayım canım 4 buçuk ve 2 buçuk yaşında bir oglum kızım var bu tamamen senin ve eşinin kararı biz bilemeyiz kimisine zor gelir kimisine kolay maddi ve manevi olarak
Eşim le çocukları çok severiz eşim de Allah razı olsun her iki doğumum da hep yardımcım oldu yemegimden tut çay saatime kadar destekcim oldu çevren önemli değil eşin daha önemli benim çevremde çok var di hep derlerdi şöyle böyle yardim ederiz filan ama inan düştüm sadece eşim yanimdaydi hastane fobim oluştu pansumani bile eşim yapıyor du ben sadece bebegimi Emzirip yatırıyordum hatta bazen sadece emziriyor eşime bırakıyordum çok rahatlıkla geçirdim lohusalik dönemin hiç olmadi bu yüzden eşin i gözden geçir dogumun da yanindamiydi? Bunu düşün ve eğer Gönül rahatlığıyla evet dersen yap gitsin bizim maddi sorunlarimiz olmasaydi ben bu aylarda gebeydim🥹😫 hayırlısı neyse kolaylık ve güzellik le olsun inşallah rabbim nasip ederse maddi durumumuz iyi olursa bir bebek daha yapmayı düşünüyoruz hatta inşallah ikiz olur diyoruz 😆😆🎉