0 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (319 puan) tarafından

Hanımlar fıkır verin tahtakurusu var bizim yatak odasında int baktım buhar sıcaktan ölür diyor ama kalıcı değil ilaclama şart diyor şimdi ilaclama yapacaz gibi de hic başına gelen oldu mu ilaclama kesin cözüm mü değilse nasil bi cözüm bulmak gerek. 

3 Cevaplar

0 oy
(5,186 puan) tarafından

Var bütün eşyaları çöpe atarak başka eve taşınmak bütün kıyafetlerine yikayarak 😁

Arkanıza bakmadan kacin

(319 puan) tarafından

Ooo bu ne be ciddimisiniz haşaratlardan da aşırı tıksınırım. 

(5,186 puan) tarafından

Valla biz kucuktuk evde o zaman eski bizde başladık kasılmalar ne ısırıyor derken meğer tahta kurutulmuş yav babam bütün heryeri en zehirli ilaçla ilaclattii 2 gun başkasında yattık annem.butun herseyi yıkadı yok anam kurtulamadık o arabada ev yaptiriyordu babam yeni bina yemin ederim.orda ne kadar esya varsa babam hepsini bıraktı yeni eve hiç birini götürmedi annem çamaşırları yıkadıktan sonra hep yeni eve taşıdık şükür öyle kurtulduk allah yardımcınız olsun

-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından

Lütfen yanlış anlamayın nasıl çıkıyor tahtakurusu neden oluyor acaba hayatımda hiç görmedim nasıl bişey ama burda çok görüyorum bizim evde var diyen 

(319 puan) tarafından

Tahtakurusu kirden, pislikten çıkan bir böcek değildir.

Pek çok kişi yanlış biliyor.

Asıl sebep **taşınma, eşya, ziyaret ve ot

(153 puan) tarafından

Ben kirden olmadığını duymuştum ama tam olarak neyden olduğunu da gerçekten bilmediğim için sordum bı nedeni varsa önlem alayım diye sordum inşallah sizde kurtulursunuz biran önce 

0 oy
(351 puan) tarafından

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ev müstakil mi bahçeye yakın mı 

(319 puan) tarafından

Ankara apartman en üste kalıyoruz bahceye yakın değil ağacların var yanlız cevre den 

(351 puan) tarafından

Bende Ankara'da apartmanda oturuyorum Antalya'da sırf böcek yüzümden geldim burada yok diye. Benim böcek fobim var😬 annem Antalya da onun evinde çok yeni nnem köy kızı olduğu için korkmuyo ama böyle yuvarlak yuvarlak bi.ilaç var ondan almış buz dolabının arksına dolapların altına vs koymuş hepsi orya toplanıp ölüyor 

(319 puan) tarafından

Normal market ilaclamasıyla gecmiyormuş tahtakurusu yumurtaları cok sağlammış ilaclarla etkisiz hale gelmezmiş 14-15 günde bir coğalıyormuş bunu tek cözümü sıcak buhar 100 ° ile yapmakmiş o yoksada ilac firmalarla konuşup ilaclama akmış. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 172 göst.
+1 oy
4 cevap 136 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,485,585 soru

24,290,641 cevap

343,382 kullanıcı

...